Evde mi kaldım?

Burhan altıntop reyizin dediği gibi, “30una kadar evlendin evlendin, evlenemediysen başını eğeceksin kim seni beğendiyse he diyeceksin.”

Hahaahhahahaha ddddd aynen öyle bu saatten sonra kim beni beğenip isterse o, karşımdaki ne derse o. Nefes alsın başımda beyim olsun yeter

Kendinize uygun birini sevip ortak hayat kurmaniz hele ki su donemde zor oldugu icin endisenizi anliyorum. Genelde evliler, konunuza olumsuz yorumlar yapmis. Ben de evliyim ama gercekten bu kismet isi, hic evlenmem dedigim kisiyle evlilik yaptim. Bunun yas ile alakasi olmuyor. Sabredip karsiniza cikan adaylarinizi degerlendirebilirsiniz.

Aynı yaştayız ben de bekarım. Evlenme baskısı yok üzerimde, arkadaşlarım da bekar hep ama çok ümitli de değilim açıkçası. Ümitli olmama sebebim yaş ilerledikçe aşık olmanın zorlaşması ve seçeneklerin azalması. Yani daha gençken bulamamışsam bu yaştan sonra nasıl bulayım diye düşünüyorum ister istemez ama çok matematiksel baktığımın da farkındayım, gerçek hayat böyle akmıyor. Yine de ben planlarımı ömür boyu bekar kalacakmış gibi yapıyorum eğer hayat arkadaşımı bulursam da kaderin bana bir sürprizi olur.

Sen de evlen evlen ki BDV şenlensin

Merak etmeyin o yaşta öyle oluyor sonra geçiyor. Benimde bir sürü arkadaşım o yaşta evlendi ben yalnız mı olacağım diye korktum bi süre hatta sonra geçti. He şunu da belirteyim 20’lerin sonunda evlenen arkadaşlarımın yarısı boşandı, 30’larda evlenenler mutlu bir şekilde devam ediyor.

19 yaşında okulu birakarak evlenme kararı aldık. Eşim 27 yaşındaydı. Çevremdeki herkes 19 20 21 li yaşlarda evleniyordu hani kimsede benim evlenmemi garipsemedi. Şuan eşimden Allah razı olsun çok mutluyum. Sorunlarımiz oldu tabiki de. Ama bir daha dunyaya gelsem. İlk önce okurum. Üni mezunu olurum. İlk isim çalışmak olurdu. Sonra evliliği düşünürdüm. Yani 27 yaş evlilik için ideal bir yaş ama evde kalınmış bir yaş asla değil. Şimdi kimse 30dan önce evlenmiştir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…