evde mi kaldım:(

vallaha öyle olmuş..karnımda ur var diye doktora gitmiş,babamı doğurmuş gelmiş..ama ben ise 26 yaşında tüp bebekle hamile kalabildim,babannemden feyz alamamışım

Yavru yaa, sen küçücükmüşsün :)) Süper olgun yorumların, dünya görüşün, birde o eli maşalı avatar :) Olduğundan büyük düşünmüştüm seni.

Hiç talibi olmamış kişilere evde kalmış denir ve evlenmiş olmak için evlenilmez Ailen "mutlu bir evliliğin" olduğunda sevinirler.Dilediğin gibi yaşa iistediğin gibi karar ver ve eminim çirkin değilsin :)

konuyu da dağıtmak istemiyorum ama o zaman ben 35 36 yaşlarında yumurtalrı toplatmam gerekiyor o zaman.....maliyeti hakkında bir bilginiz ya da kaç yaşına kadar saklayabileceğimi biliyor musunuz ....gerçi ben sonra araştırırım da

özgünmı bıraktılar ben de yaaaaaaaa hep hayal kırıklığı hep yanılgı(43:

bence kendinizle önce barışın... sizi tanımıyorum görmedim ama mesela yazılanlara bakıyorum kiloluyum çirkinim falan demişsiniz.. Bunlardan arının..
Geçiminizi sağlıyormuşsunuz, tahmin edebiliyorum... 40 lı yaşlarda gayet bakımlı hoş bir bayan olmak için her türlü imkana da sahipsiniz...
Çirkin kadın yoktur ki zaten

yeterince yıllarınız hayal kırıklığı ve yanılgıyla geçmiş, bundan sonrası için bir şeyler yapın.. Sanırım siz hayatınıza girenlere bu yüzden fırsat tanımıyorsunuz..
Geçmişten kurtulun... Kalan güzel hayatınız için artık geçmişi bir kenara bırakma zamanı bence gelmiş, acele edin de geçmesin

dur ben sana özelden yazayım

yıldırım aşkı bekliyorsanız gerçekten evde kalabilirsiniz. 50 yaşınıza geldiğinizde bazı şeyler geç olacak gerçekten.

ben de eşimi ilk gördüğümde hiç etkilenmedim. şimdi baktıkça bakasım geliyor. aşk sevgi bakışla bir anda gökten inmez her zaman.

süpersin bu açıdan hiç bakmamıştım valla

Ben olsam karsimdakinin yasina karsi cok kesin sinirlar koymazdim. Tamam 20 ile 30 yas arasi cok buyuk bir fark olabilir ama 30la 40 arasi imkansiz diye bir sey yok,kaldi ki siz en fazla 30 gosteriyorum,kendimi 40 yasinda gibi hissetmiyorum diyorsunuz..esi kendinden kucuk olp da cok mutlu olan bayanlar da var, ille en az 40 yasinda biri olsun diye kisitlarsaniz biriyle olma sansiniz azalmaz mi?genelde o yaslardaki beyler de evlenmis oluyorlar.

Hersey kismet tabi, ama bunu da hatirlatmak istedim.umarim gonlunuzce gelisir olaylar ve cok mutlu,beklediginize degecek bir evlilik yaparsiniz.

yok tamam kıloluyum ama oldukça hoş ve bakımlıyım da şimdı trend zayıflık bılıyosun
çırkınım demedım çırkın hıssedıyorum dedim...ama tabı yapabileceğim şeyler de var mesela zayıflamak:)

Çirkin adam sana değer verir yalanına asla kanmayın o iş öyle değil .Aynı evin içine girdin mi bu benim artık dedimi olay bitiyor zaten .Çirkin alayım bana değer versin dersin ne gözüne hitab eder ne ruhuna.Kara kara düşün dur.

aman o herkesin derdi, keşke bende bir 5 kilo verebilsem
hayırlısı hayırlısııı

Gerçek aşkın mutlaka biryerlerde olduğuna ve sizi beklediğine inanın. 40 yaşı da 75 yaş gibi görmekten vazgeçin. Şarap misali...

yok ya bende 6-7 hatta 8 yaşa kadar yanı benden küçük oluşundan bahsediyorum olabilir hatta ailem de bişi demez hatta ve hatta benden buyuk olursa yapamazmışım gıbı gelıyoda işte karşımdakının ailesı ben buyuğum dıye sorun çıkarabılır
sonuçta ne sanatçıyız ne ünlü biri
burda iş erkeğe düşüyoo

canım zaten bu eş dost o bu ne der diye yaşanıyor ya bazen
hatta kafamıza takmayalım desekde illa o yılan dillerini batırıyorlar can sıkıyorlar
sen kulaklarını tıka eetrafa hiç de geç değil elbet kadfana ve kalbine uyan birini bulursun aşkın ne zaman geleceği belli olmaz

Yaşıt sayılırız,ben de 39 yaşındayım...20-21 gibi evlenirim diye düşünürken 34 yaşında evlendim..15 yaşında ilk görücüler geldi... Karşıma gereksiz insanlar çıktı,haketmeyenlere de gönül verdiğim oldu...35 yaşında ve 36 yaşında iki kez tedaviyle ikizlere hamile kaldım..Herkes evlenir sırf ben evlenmem,herkes anne olabilir benimki ancak hayal olur sanıyordum..........

Mantık evliliğinden ne anlıyorsunuz bilemem ama artık liseli bir kız değilsiniz,kaşa göze aşık olacak yaşta değilsiniz..Muhakkak karşınızdakine bir şeyler hissetmeniz,sizi cezbetmesi de önemli ama size olan davranışları,kıymetinizi bilmesi,ailesi,vs hepsini gözden geçirmelisiniz...Bunların analizini yapacak kadar hayat tecrubeniz vardır muhakkak..Ki konservatuarda okumuşsunuz..Sosyal hayatınız nedeniyle çeşit çeşit insan tanımışsınızdır.... 4-4 lük insan aramayın hiç bir zaman..Çünkü kusursuz insan yok......Size bağlı,sevgisini,şefkatini vermekte cimri olmayan,sizi hoş tutan biri hayatınıza girer inşallah........

Son düzenleyen: Moderatör:

mutluluğunuz daim olsun inşallah
Allah yavrularınızla ve eşinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin
evlenmeden önceki çekim nasıldı
yani böyle bakıp bakıp hmm acaba tenimiz uyuşacak mı ki
falan diyor muydunuz

canım benim çok teşekkür ederim
inan bende çıtayı yüksek tutmuyorum,,belkı tam ifade edemedım ama benı yakından tanıyanlar bilir çokta mütevazıyımdır ve aradığım bıraz yakınlık,elektrık ve kafa dengi olması.
inşallah:)

Evlenmek kanun gibi oldu artık ...Mecbur...gerekli...belli bir yaş aralığında...yapılacak :)))

Böyle birşey yok..
Aşkı bulamamış olabilirsin..inanmıyor olabilirsin..böyle yaşamak istiyor olabilirsin
Özgür olmak isteyebilirsin..Ayrıca hiç evlenmeyedebilirsin...

Evlenincede çocuk gereklimi dersin :)))
Kanun ya evlenince çocuk yapılır... Hayır efendin çocuk yapmayabilirsin..sevmiyosundur...
Fiziğin bozulmasını istemezsin.. zor gelir..vs yapmazsın kanun değil :))))

Nerde ne zaman nasıl mutluysan öyle yaşa ...

Evde kaldı muhabbetleri belli bi kesimde devam ediyo canım basit bir sohbet
Her körün bir sağır alıcısı vardır kimse evde kalmaz eğer evlenmek isterse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…