- Konu Sahibi nergisayse
-
boyayınca nasıl mobilyalar?Çok merak ettim.Boyadıktan sonra üzerine parlaması için falan bişey sürüyormusun?
çoğunu zımparaladım,bir kısmını da zımparalamadan boyadım şimdilik bir sorun görünmüyor
boyadıklarımın bir kısmı kahverengiydi,bir kısmı da yeşil,bir tane de mavi kapaklı dolabın mavi kısımları
hepsini krem renge (süt beyaz değil) boyadım
merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.3 yıl önce evlendim vitrinim,yemek masam,sandalyelerim ve aynalı konsolum kahverengi.O kadar çok sıkıldım ki kahverengiden.Beyaza boyamak istiyorum.Acaba mobilyalarımı evde boyamam mümkün mü?Mümkünse hangi boyayla boyanması lazım?Yardımcı olursanız sevinirim.
amin canım çok teşekkür ederim
biz de yeni evimize taşınacağız yakında ve tüm eşyaları yenileyemediğimizden birkaç yıl da böyle kullanayım dedim fena da olmadı
hadi sana da şimdiden kolay gelsin bir haftalık iş :13:
canım boyadığın mobilyaların resmini koyacaktın.....merakla bekliyorum
eski bir konu ama benimde böyle bir derdim var
benimde giriş koridorda portmanto var,daha 5 yıllık evliyiz mobilyamız sağlam düzgün ama girişte çok koyu renkler olmuyor
bende koridoru mu deniz ürünleriyle süsleyip bembeyaz istiyorum ama o portmantoya çözüm arıyordum beyaza boyatsak olurmu diye düşünürken sizi gördüm
merak ettim ne yaptınız yaa kahverengi moblya beyaza boyanınca oldumu yaptınızmı
kahverengiyi evde beyaza çevirmek biraz riskli, bizim kahverengi büyük bir masamız vardı, oymalı çok şık bir masa,
boyası sıyrılmıştı,bizde dedikki siyaha boyayalım birazda öyle kullanalım.
sonra yapı marketten boyasını aldık,tarif ettiler,zımpara yapmak lazımmış falan sonra işin içinden çıkamayız diye,
mobilyacının birine sorduk yapar mısın diye oda 100 tlye yaparım dedi.
aldığımız boyaları markete geri iade ettik,mobilyacı boyadı.
sizde tahminimce önce zımparalamalısınız, biraz zor bir iş, ayrıca 2 kat boya çekmek lazım.
canım ben kendim yapmayacağım zaten
3 çocuklu çalışan bir anneyim hiçbişeye zaman ayıramazken boyayla uğraşamam
mobilyacı felan birine yaptıracam ama olurmu diye kafam karıştı
işin ustası yaparsa nasıl güzel oluyormu
şimdi bir mobilyacıya sorsam adam tamam olur diyecek ama ya sonra çok kötü durursa diye yapanlardan fikir alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?