Evde ne giyiyoruz görelim bakalım:)

bu yorum tepki toplamış ama bence yerinde bi yorum, gerçekten topiğe koymak için evde giymedigi seyleri giyip foto koyan,ve olumlu tepki almak isteyen vardır, ve çok komik bence, ama eger gercekten çok şıksanız zaten üstünüze alınmazsınız,yarası olan gocunur diye biliyorum

insanlar evde forma gibi hep aynı şeyleri giymez, o gün şık bi takım giymiştir onu göstermiştir, bu sana gülme ve dalga geçer üslupla yorum yazma hakkını vermez, ayrıca evde bile şık denmesinin, istenmesi sakıncalı bi durum değildir. benim kuracağım cümlelerle sen mücadele edemezsin çünkü niyetin bozuk... fotosunu ekleyen ekler kimse de sana sormazhiç hazzetmiyorum kendini bilirkişi ilan edip çok güldüm falan diye yorum yapanları

düşe su konuda katılıyorum evdeki hali insanın dısarıya gore paspaldır..bende buraya su halimle koymazdım resmimi kaydirigubbakcemile3 biraz suslenip puslenip koyardım..

Düş cnm alishanın veya diğer resim ekleyen arkadaşların evde herzaman öyle olmadıklarını nerden biliyorsun... Hayırdır gizli kamera mı koydun:)

Kızlar biri sizi gözetliyor, gözetliyor ki evde normalde böyle giyinmediğinizi biliyor:)))

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :enbuyukkk:

canım teşekkür ederim beni anlayan diğer kişilerdensin.
Bu sitede o kadar çok zaman geçiriyorum ki bazı insanların kendilerini olduğu gibi göstermediklerini çok iyi öğrendim.. Ha üstüne alınan alınır bu yorumu üstüne alınmayan alınmaz kişi bilir kendini.. Dediğin gibi yarası olan gocunur ve gocundularda... :)

Evde bile şık denmesi sakıncalı bi durum değil tabi ki ama gerçekten öyle olan için:)
Göstermelik olan içinde pek bi banel... Çoğu kişi üstüne alınmazken nedense bi kaç kişi üstüne alındı bu da sizin sorununuz benim yazdığım genel bi yoruma sizler tepki verdiniz:))
Ayrıca ay ne olursun beni sev senin sevgine çok ihtiyacım varya

düşe su konuda katılıyorum evdeki hali insanın dısarıya gore paspaldır..bende buraya su halimle koymazdım resmimi kaydirigubbakcemile3 biraz suslenip puslenip koyardım..

Evet işte bende bunu diyorum:)

evet canım gizli kamera koydum insanları gizli kamera ile izlemeyi seviyorum sen evde olmadığın zaman seninde evine koyucam.
Ben sapığım ya en büyük zevkimdir bu zemuszemus:roflol:

valalhi ben normal kıyafetli resmimi koymuştum hatta dogum günüm oldugu halde bebekten dogru dürüst bişi giyememmiştim şıklıgı beceremiyommu ne kaydirigubbakcemile3

ev hali dediğin böyle olur,medeni cesaretimden dolayı tebrik bekliyorum kızlar:roflol:sırnaşık şey

deydey tebrikler cnm ben şuanki resmimi koysam site arıza yapar saçlar dagınık bebek ayagımda sallanıyo uyuyo üstümde eşofman ve sütyen bile olmadan ev hali bi badi var kaydirigubbakcemile3

Demekki sende normalde koyduğun resimlerde ki gibi değilsin:)

canım bana söylüyorsan eğer;
topiğinde adı üstünde zaten evde ne giyiyoruz,bende şuan böyleyim
hıı bir de benim bugün ne giydin kısmında fotom vardı o da malum zaten dışarı çıkarken giydiğim şeyler

deydey tebrikler cnm ben şuanki resmimi koysam site arıza yapar saçlar dagınık bebek ayagımda sallanıyo uyuyo üstümde eşofman ve sütyen bile olmadan ev hali bi badi var kaydirigubbakcemile3

heheh sağol canım
yok bak ben denedim site filan çatırdamıyorsırnaşık şey

heheh sağol canım
yok bak ben denedim site filan çatırdamıyorsırnaşık şey

seninhalin bayagı iyi benim üstümde öylede saçlarım acaip orjinal topladım hem bandana hep toka hemde ördüm yanlardan kukilatalı bişi oldum hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Demekki sende normalde koyduğun resimlerde ki gibi değilsin:)

Buraya koyduğum fotoların çoğu eşorfmanlı bilen bilir:)
Şuanda nasıl olduğumu görmek istersen ne giydin topiğine bakabilirsin:)
ama dediğin gibi normalde buraya koyduğum fotolardaki gibi değilsem eğer evde kotla vs kokoş kokoş gezen biriyimdir demek oluyor bu ama cıx malesef evde rahat şeyler giyen biriyim:)

deydey tebrik ediyorum seni cnm :)) :jeyyar:
benimde üstümde kat kat kıyafet var üşüyorum çünkiii bilgisayar soğuk odada:)) kocamın ceketinide üzerime geçirdim :) altımda tayt onun üzerinde eşofman var 2tane çorap ve tüylü terlik var
banyodan yeni çıktığım içinde kafamda şapka var saçımı kuruttum ama yinede üşüyorum )
ama ben eşimin gelmesine yarım saat kala saçıma başıma düzen verip yüzüme hafif makyaj yapıyorum, o yokken pasaklıyım -tatlicadiarzu- en gıcığıda bu durumdayken kapının çalması delikafadulden

ev hali işte düş'cüm...düşünsene şöyle altında topuklu ayakkabı,elbise filan saçma sapan...aaa bak ben bütün gün evde böyleyim demeye ne gerek var allasenyerimseniben
neyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…