Evde ne yapaym?

sus_aglama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
60
0
86
43
Şanlıurfa
ya kızlar benim evde cok canım sıkılıyor yani işe gidiyorum 4 günde bir 3 gün evdeyim ara sıra calışma sistemi degişiyo ama genelde evdeyim ev arkadaşım var ama ondada hayat var git gez nereye kadar zaten ilçedeyim gece hayatı asla yok ne bilim bir ugraş bulsam kendime ama ne bilmiyorum kurs falan yok ne yapacagım ya patlıyorum evdeeemafoldumbenmafoldumben

belki urfa da bulman zor olur ama polimer kil diye bişi var sanat malzemeleri satan yerlerde de oluyor belki netten satışı da vardır bi tane de blog var çok rahat orda yazan şeylerle bişiler yapabilirsin de galiba burdan site adı verilmiyor polimer kil felan yazdığında görürsün muhtemelen
oyun hamuru gibi düşün bişiler yapıp sonra fırınlayınca sertleşiyor takıdır bardak kaplamadır bi sürü şey olabiliyor alıp kendi kendine denesen ben merdaneyle açıyorum mesela okuduklarıma göre bişiler yapmaya çabalıyorum kendi kendime çok güzel olmasa da oyalıyor bir dene istersen

el işi yapp bende işten ayrıldım 2 ay oldu sıkıntıdan hamiş olan arkadaşlarıma bebek yelegi örüyorum napimm el el üstünde oturmaya alışmamışım makrepe ipinden çanta örnegi buldum kendime çanta örücem spor çok şık böyle bi şeyler yapa bilirsin mesela

Puzzle yap puzzle.
Demle çayını, aç televizyonunu geç puzzle'ın başına, gör bak o saatler nasıl geçip gidiyor anlamazsın bile.

Valla ben çalışmamayı özledim inan 7 yıldır duraksız çalışıyorum keşke evde olsamda sefa sürsem diyom kaydirigubbakcemile2
El marifetin varsa nakış dikiş örgü dantel ahşap seramik boyama gibi işlerle uğraşabilirsin bu sitede var başka sitelerdende yardım alabilirsin,dergilerde var yani illa kursa gitmen gerekmiyo canım

şekerim o vakti resmen katletmek olur beee her zamanda pazıl yapılmaz ki :1shok:

Her zaman yapmasın elbette ki canım.
Ama yapabilecekleri içinde bir seçenek olur onun için.
Buna benzer bi sürü şey yapabilir.

Ayrıca vakit katletmek olarak görmüyorum ben bunu.
Nihayetinde bir şey üretiyorsun, çerçeveletip asıyorsun, hediye edebiliyorsun.
Ortaya bir şey çıkartıyorsun.
Ben senelerdir yaparım, tam bir terapi gibidir. Rahatlatır, sakinleştirir.
Düşünceleri odaklamaya yardım eder. Puzzle deyip geçmeyin bence.

el işi filan ben pek bilmem o yüzden tek yaptıgım sey kitap okumak zaten bundan güzel birsey olamaz...annecim 49 yasında ve emekli ne zaman bos kalsa cesit cesit kitap okur sende denemelisinbuyrunnnnnnnnn

Bence sen bu vaktinin kıymetini bil ilerde keşke boş vaktim olsa dersin burda çok var vakit azlığından şikayetçi olan evlenince boş vakit kalmıyor. kısaca bekarlığın tadını çıkar:sm_cool:

yapılacak o kadar çok şey var ki!!!
daha önceki arkadaşların da dediği gibi, en önemlisi kitap oku. çeşitli el işleri var hem yapa yapa öğrenirsin hem de kendi üretimin olan eşyaları kullanırsın yerimseniben
ayrıca gerçekten çok boş vaktin var. bence sadece vakit geçirecek değil gerçekten işine yarayacak şeyler yapabilirsin. dil öğren mesela!!! ilçelerde bile dil kursları var. kursa gidemezsen de mesela fono'dan dil eğitim setleri alabilirsin. (umarım reklama girmez, giriyorsa uyarın lütfen). yayınevi ismi verdim çünkü bunun online eğitim sistemi var. sertifika falan alabiliyorsun.
ohoooo!!! bir düşünürsek yapacak o kadar çok şey var ki!!! balkonun varsa büyük saksılar alıp sebze ek. (mevsimi geçti mi bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 )
o da olmazsa çiçek yetiştir.
parklar vardır eminim orada yürüyüşlere çık. varsa bir spor öğren kursa gidip.
bu fikirler cazip geldiyse ben aklıma geldikçe yazarım. yapmak istediğim o kadar çok şey var ki vakti olanlara çok özeniyorum delikafadulden

ya kızlar benim evde cok canım sıkılıyor yani işe gidiyorum 4 günde bir 3 gün evdeyim ara sıra calışma sistemi degişiyo ama genelde evdeyim ev arkadaşım var ama ondada hayat var git gez nereye kadar zaten ilçedeyim gece hayatı asla yok ne bilim bir ugraş bulsam kendime ama ne bilmiyorum kurs falan yok ne yapacagım ya patlıyorum evdeeemafoldumbenmafoldumben

ay ay benım arayıpta bulamadıgım sey canım yaaaa
puzzle yapabılırsın ben bos vakıtlerımde cok yaparım
gercı su aralar hıc bos vaktım ama.

Bence sen bu vaktinin kıymetini bil ilerde keşke boş vaktim olsa dersin burda çok var vakit azlığından şikayetçi olan evlenince boş vakit kalmıyor. kısaca bekarlığın tadını çıkar:sm_cool:

aynen katılıyorum sanada canım
evlılık 2 cocuk ev ısı yemek cocuklar kosturmaca derslerım sınavlarım kızların telası derken
nefes almayı unuttugum an oluyor
aahhhh ahhhh bekar olup canımın sıkıldıgı gunlerı hatırlamıyorum bılelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
mazıde kaldı hepsı:roflol::roflol::roflol:

kızlar cok sagolun bekarlık bencede sultanlık ama işte böyle boş oluncada insan sıkılıyo el işi falan kitaptaokuyorum ama bana zaman öldürmek gibi geliyo bunlar

Back
X