- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 42
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
Evde ombre yapmak istiyorum saclarima.kuafore gitmek istemiyorum, cunku bildigim guvenebilecgm bir kuafor yok buralarda.
Saclarim koyu kahve, boyle uclari balkopugu olsun istiyorum ama o rengi nasil elde edebilecegmi bilemiyorum.ne onerirsiniz???
Bu arada dert degil bu farkindayim da, konuyu nereye acacagimi bilemedim.
Bir kuaför olarak söylüyorum. Evde tek başına ombre yapman cooook zor yanı yapmak için hem el becerisi hemde bu işte geçmişn olması gerekiyor ... her saç kendine gore farklı açılır o yüzden şimdi sana burda su rengi al ac dersem kendi mesleğimi kotu sonuçla kotuletmis olurum o yüzden bu tarz islemler için kuaför şart
Boyle olsun istemem tabi..cok kotu olmus hakkattenEki Görüntüle 1835460
Evde yapılan ombre ile kuaförde yapılan arasındaki fark. Becerebileceğini sanmıyorum. Rengi tuttursan bile renk geçişini tutturamazsın. Hiç girme o işlere.
Sacimda boya var malesef.kendi renginde ama..beyazlari kapatmak icin evde kendm boyamistimBenim saçlarım da açık kahverengiydi saç açıcı sprey kullandım. Aynı markanın jeli de vardı ama ben daha doğal görünüm istediğim için ve daha az zarar vermesi için spreyi tercih ettim. Bikaç gün aralıklarla uyguladım daha çok uçlarına doğru ve güneşte açılmış gibi doğal bir rengi oldu uçlarına doğru. Eğer saçların boya değilse öneririm. Bir de sprey sarartma değil renk açma yapıyor o yüzden sıcak karamelimsi bir rengi oldu benim daha çok hoşuma gitti
Valla iyi bi kuafor bulsam yaptiricamda yokki...bende tez canliyim.kuafor yoksa ben kendim yapim neyim eksik fln diorum:)Bir kuaför olarak söylüyorum. Evde tek başına ombre yapman cooook zor yanı yapmak için hem el becerisi hemde bu işte geçmişn olması gerekiyor ... her saç kendine gore farklı açılır o yüzden şimdi sana burda su rengi al ac dersem kendi mesleğimi kotu sonuçla kotuletmis olurum o yüzden bu tarz islemler için kuaför şart
boşver ombreyi modası geçti. balyaj yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?