Saç Rengi ve Saç Boyama evde ombre yapmak

ritmik sayma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
58
34
38
42
Evde ombre yapmak istiyorum saclarima.kuafore gitmek istemiyorum, cunku bildigim guvenebilecgm bir kuafor yok buralarda.

Saclarim koyu kahve, boyle uclari balkopugu olsun istiyorum ama o rengi nasil elde edebilecegmi bilemiyorum.ne onerirsiniz???

Bu arada dert degil bu farkindayim da, konuyu nereye acacagimi bilemedim.

Çok belirgin olmasın doğal görünsün dersen loreal in saç açıcı jelini kullandım ben.Saçım kumraldı 3 kere uyguladım her yerine değil ama her uygulamada daha uçlara doğru uyguladım yoğun olarak.Şu an uçları ile dipleri arasında fark ama baya doğal bir fark sanki güneşte açılmış gibi.

Evde yapmak gerçekten riskli. Bende kuaförde yaptırdım ama pahalı oluyo tabi

Bir kuaför olarak söylüyorum. Evde tek başına ombre yapman cooook zor yanı yapmak için hem el becerisi hemde bu işte geçmişn olması gerekiyor ... her saç kendine gore farklı açılır o yüzden şimdi sana burda su rengi al ac dersem kendi mesleğimi kotu sonuçla kotuletmis olurum o yüzden bu tarz islemler için kuaför şart

nette videolar var bakıp yapabilirsiniz
boya yapmadan önce saçınıza bol krepe atın, hatta yanınızda biri varsa o yapsın, sert geçişler olmasın

Benim saçlarım da açık kahverengiydi saç açıcı sprey kullandım. Aynı markanın jeli de vardı ama ben daha doğal görünüm istediğim için ve daha az zarar vermesi için spreyi tercih ettim. Bikaç gün aralıklarla uyguladım daha çok uçlarına doğru ve güneşte açılmış gibi doğal bir rengi oldu uçlarına doğru. Eğer saçların boya değilse öneririm. Bir de sprey sarartma değil renk açma yapıyor o yüzden sıcak karamelimsi bir rengi oldu benim daha çok hoşuma gitti

güveneceğim kuaför yok dedin yaa çileklisakıza git.. forumdaşına yapar bi güzellik..

Ben de sac acici sprey Kullaniyorum ama bende gorup begenip yapanlarin cogu hayal kirikligina ugradi, sacin alt tonu kulluyse sariya dogru aciliyor ama degilse çiğ bir turuncu oluyor. O yuzden risk almaya degmez.

Sacimda boya var malesef.kendi renginde ama..beyazlari kapatmak icin evde kendm boyamistim

Valla iyi bi kuafor bulsam yaptiricamda yokki...bende tez canliyim.kuafor yoksa ben kendim yapim neyim eksik fln diorum:)

Bence hiç zor değil. Ben evde kendim yaptım kuafördekilerden bi farkı olmadı. Bol bol krape atacaksınız. Videoları da var. Merak etmeyin yaparsınız.
Ama onun dışında ombre genel olarak güzel değil bence siz bilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…