- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
Biliyormusun uyutacagimi soyluyuyorum hala oturuyor,diger odaya gecip uyutuyorum o icerde. Ayni yasta bebek onda da var,11e kadar uyuyormus sonra da alip getiriyor.Yemek de yediremiyor istahi yok,burada yiye yiye alisti annesi de hayret ediyor.Bunlara hadi goz yumdum diyelim,kahvalilarda da cekemem. Simdi onun yolunu yapiyor
Ben acmamaya calisiyorum ama vazgecmiyor. Zilden elini cekmeden basiyor 5 dk kadar.Onun dis kapisi farkli,bahce katinda oturuyor.Acmayinca diger tarafa gecip bagirdI, o bagirinca karsi komsum cikti ikisi birden cagirmaya basladi.Ne ypcgimi sasirdim vazgecmiyorlar da.Gidip sacimi islatip havlu doladim cama ciktim sonrada kapiyi acip tersledim banyodayim niye bagiriyorsun dedim. Araba kapidaymis bayildim filan sanmis korkmus. Ve geldi aksama kadar oturdu.
Yukarida yazdigim hale geliyor kapiyi acmayinca.Hastayken de gelip cay yapiyor corba yapiyor.Hicbir bahaneyi istenmedigine yormuyor
Benim ufak olan oyuncagini vermek istemediginde onun ogluna vuruyor bazen misal ben olsam oglumu dusunur getirmem. Buyugu o varken hircinlasiyor,ben de tekken yapmadigini soyledim o da kendine bagladi 'ben varim diye galiba'dedi. Saat 4 sonrasi da anneme gidiyor iste cozmus olayi:)
Yok artık ya yüzsüzlük diz boyu. Nasıl çalışıyor bu insanların kafası?
Bir arkadaşım da zor koydu komşusuyla mesafeyi. Kadın anlamamazlıktan geliyordu en son ciddi bir mesaj yazdı. 1 2 sefer daha denedi en sonunda tersletti kendini..
Sen çocuk uyurken banyo yapayım, başka işime bakayım desen ne olacaktı? Zil sesi bağırma şahsen bu benim bir insanı tersleme nedenim..
Apartmanı silen kadını bile 2 defa uyardım ben. Birincide vileda sopasını demirlere çok vurma bitişikte çocuk uyuyor diye aşırı ses geçiriyor çünkü, ikincide çocuğu uyuturken zili çaldı çocuğu kaldırdı diye.. Şahsen böyle laubali bir komşu olsa selam verirken bile düşünürüm.
"Benim çocuğun saatiyle seninki uymuyor, o uyurken işlerime bakıyorum. Özel bakım işlerim de oluyor senin yanında yapamam. İşim olmazsa ben seni ararım. Çocuk yüzünden önce telefonla ara direk zile basma" vs. desen anlamaz mı?