Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Merhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.

Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.

Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.

Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.

Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.

Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?

"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.

Lütfen fikir verin bana

SON DURUM SAYFA 19da KIZLAR

Son düzenleme:
Ağzını açma sana patlar tüm olay bişey yokmuş gibi davran

bence de akışına bırak, üstelersen işe yarıyor diye daha çok devam eder küsmeye,hiç konuşma demiyorum, tekliflerine devam et. bir kaç güne geçer siniri, kendini üzüldüğünle kalırsın .
1,5 yılda hiç böyle birşey yaşamadık. O yüzden bilemiyorum neden böyle şeyler yapıyor. İlgi çekmeye mi çalışıyor acaba

Ağzını açma sana patlar tüm olay bişey yokmuş gibi davran
Zaten sabahtan akşama 1 gün kavga ettiler ben 1 kez uğraşamam sizinle dedim. Ki kv herşeyi sizin siz sizinle banane sizden vs gibi konuşuyordu. Ben ona alınmadım bunları söylerken ancak o benim sözüme aşırı alınmış. Bide gidip kızına nyksn hep yüzü asık falan demiş

Boşver sizin yaptığınız bir hata yok keyfi bilir konusmazsa konusmasin
Öyle tabi ama kafam karışıyor üzülüyorum da oğluna benim yanımda afedersiniz it gibi davranıyor ona da takılıyorum kızıyorum

onun terbiyesizliği öyle davranıyor da zaten hiç muhattap olma
Hiç ummadığım hareketler giderken taze taze börek yapmıştım birazını evde bıraktım inanın ne kendi yemiş ne misafire ikram etmiş ziyan olmuş hepsi gelince çöpe döktüm

Bence hicbisey yokmus gibi davran herzamanki gibi ol yeni bir kavga icin bahane bulamasin esinle barisinca sen arada kalmis olursun
Bir yanım şimdiye kadar yuttuklarını kus diyor diğer yanım boşver böyle giderse zaten kendi batıracak kendini de karşısındakileri de sesini çıkarma diyor

Kesinlikle umursamayın onlar oğluyla yarın birgün barışır zaten.

Aman küserse küssün sen insanca yaklaşmışsın gerisini kv düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…