Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Çok uzundu okuyamadım
Ama başlığa ithafen ben bazı sabahlar kv ye nefretle uyanıyorum hiçbirşey yapmadı bugün diyorum ama akşamına bir olay patlatıyor

Çok uzundu okuyamadım
Ama başlığa ithafen ben bazı sabahlar kv ye nefretle uyanıyorum hiçbirşey yapmadı bugün diyorum ama akşamına bir olay patlatıyor
Bizim ilk olayımız sürekli yaşansaydı sessiz kalamazdım sanırım

Bosveerrr ...oda alışmali, koca koca insanlarsiniz. .sen normal. Normal davranmaya devam et

Sen onu takmamaya calis esinde senin tarafini tutuyorsa sorun yok zamanla duzelir insAllah Allah sabr versin

Belli ki kv bayramda onu bırakıp tatile gitmenize feci kızmış..aklıma ilk bu geldi..beni gezmeye goturmuyorsunuz dediğine göre..hiccc bulaşma, normal hayatına devam et.. kızında kalmıyor mu hiç?

Belli ki kv bayramda onu bırakıp tatile gitmenize feci kızmış..aklıma ilk bu geldi..beni gezmeye goturmuyorsunuz dediğine göre..hiccc bulaşma, normal hayatına devam et.. kızında kalmıyor mu hiç?
Aslında tatile gideceğimizi önceden biliyordu tavsiyelerde bulunuyor gülüp eğleniyorduk yola çıkacağımız sabahın gecesinde oldu bunlar. Kızında ayda 1 yada 2 ayda bir hafta sonu kalıyor

Bazı insanlar oledir canım ya takma bende evde birine kussem diğerlerine güler yuz gösteremem ha terslemem ama mutsuzluğumu istemeden yüzüme yansitabiliyorum belki oda öyledir senle sorunu yokmuş nasılsa boşver akışına bırak ne zaman istiyosa o zaman konussun sen hizmetini yap soracağını yine sor varsın o konusmasin yapmiyo sormuyo demesin

Beraber mi oturuyosunuz

Bence kv Allaha şükür etsinki senin gibi gelini var ona bakan vs.. kızı bile ayda 1 hafta sonunda yanına alırken sen bütün Sene onun hizmetini yapıyorsun ellerde ne geli ler var kapıdan bile sokmayan kv insan yerine saymayan şükür etsin maşallah ne güzel bakılıyor bulmuş rahatında azıyor, beterin beteri var unutmamalı. Allahım sizden razı olsun amin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…