68 yaşındaKaç yaşında k.valide ?
Hiç yokmuş gibi davranmayı düşünüyorum onun bize ihtiyacı olduğu halde o bizi siliyorsa benim kimseye ihtiyacım yok bende yapabilirim onuakışına bırak tekrar azarlanma
68 yaşında
Evet en büyük zararı ben göreceğim gidişat onu gösteriyorTakmamaya çalış . .
Ama ne olursa sana, psikolojine olur zamanla . .
Evet en büyük zararı ben göreceğim gidişat onu gösteriyor
Çok teşekkür ederimRabbim yar ve yardımcımız olsun
Çok uzundu okuyamadımMerhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.
Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.
Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.
Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.
Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.
Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?
"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.
Lütfen fikir verin bana
Bizim ilk olayımız sürekli yaşansaydı sessiz kalamazdım sanırımÇok uzundu okuyamadım
Ama başlığa ithafen ben bazı sabahlar kv ye nefretle uyanıyorum hiçbirşey yapmadı bugün diyorum ama akşamına bir olay patlatıyor
Bosveerrr ...oda alışmali, koca koca insanlarsiniz. .sen normal. Normal davranmaya devam etMerhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.
Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.
Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.
Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.
Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.
Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?
"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.
Lütfen fikir verin bana
Aslında tatile gideceğimizi önceden biliyordu tavsiyelerde bulunuyor gülüp eğleniyorduk yola çıkacağımız sabahın gecesinde oldu bunlar. Kızında ayda 1 yada 2 ayda bir hafta sonu kalıyorBelli ki kv bayramda onu bırakıp tatile gitmenize feci kızmış..aklıma ilk bu geldi..beni gezmeye goturmuyorsunuz dediğine göre..hiccc bulaşma, normal hayatına devam et.. kızında kalmıyor mu hiç?
Çok teşekkür ederimSen onu takmamaya calisesinde senin tarafini tutuyorsa sorun yok zamanla duzelir insAllah Allah sabr versin
Oooo cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?