Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Aman küserse küssün sen insanca yaklaşmışsın gerisini kv düşünsün
Evet 4 gün ayrı kalınca belki düzelmiştir dedim. Bayramda da aradım bayramını kutladım. Sabah çok erken çıktık seni uyandırmadım dedim. Ama onun surat hala gittiğimiz günkü gibi

O yokmus gibi davran
Neden bukadar takiyosunki sen taktikca oda devam eder
Ve her defasinda böyle yapar....

Aman boş verin siz elinizden geleni yapmışsınız keyfi bilir. Siz bir şey derseniz suçlu olursunuz, oğluşuyla barıştığında arada siz kalırsınız sonra.

O yokmus gibi davran
Neden bukadar takiyosunki sen taktikca oda devam eder
Ve her defasinda böyle yapar....
Ona karşı zaten bişi yapmıyorum konuşmaya çalışmıyorum zorla bir defa denedim geri püskürttü beni bi daha da denemem ama benim kafamı kurcalıyor

Evet 4 gün ayrı kalınca belki düzelmiştir dedim. Bayramda da aradım bayramını kutladım. Sabah çok erken çıktık seni uyandırmadım dedim. Ama onun surat hala gittiğimiz günkü gibi
Sen üstüne düştükçe şımarmış ,çocuk gibi dahada sev dahada üzerime düşşş ilgilenme kendine gelsin bi iyice kv

Aman boş verin siz elinizden geleni yapmışsınız keyfi bilir. Siz bir şey derseniz suçlu olursunuz, oğluşuyla barıştığında arada siz kalırsınız sonra.
Oğlu ben o lafları yemem hepsinin zamanı gelecek. O zaman söylediklerini hatırlatıcam ona diyor. Ki eşim unutmaz. Kv annesinden bir dairesi var 6 yada 7yemi ne bölünecek eşim ordan gelecek parayla araba almak istiyordu. Ben karışmam para sizin dedim. Kvde de kızım senin kredini öderiz rahatlarsınız vs diyodu. Geçen gün ananenin parasının peşine düştün ama altına araba çekicen diye dedi. Eşimle konuştuk dedim o paradan ben beş kuruş banka borcu ödetmem annen ısrar etse dahi seninde için rahat edecekse al arabanı dedim. Oda elimi sürmem avukat masrafını alırım öderm kalanını naparsa yapsın diyor

Sen üstüne düştükçe şımarmış ,çocuk gibi dahada sev dahada üzerime düşşş ilgilenme kendine gelsin bi iyice kv
Zaten biz evde onunla sohbet muhabbet hiç etmiyormuşuz eşim onu alıp gezmelere götürmüyormuş sürekli bunları söylüyor inanın bazen eşim bile katlanamıyor onun anlamsız sohbetlerine ama dinliyoruz ona rağmen kızına böyle anlatıyormuş durumu

Ev ev üstüne olmaz. .

Ayrı eve çıkın . .
Annesinin kocası akrabası vs kimsesi yok pek belli bir geliri de yok o sebeple bu seçenek pek mümkün değil. Ancak mirastan para geldikten sonra eşime teklif edeceğim bunu kirasını ödesin biz kalanına yardımcı oluruz olduğu kadarıyla

O zaman daha çok canınız sıkılır. .

Esinde sucun annesinde oldugunu anlar ve senin tarafini tutar bence bosver
Eşimde bana hak veriyor senlik bişey yok diyor annesine de suçlarken sizli suçlama kızın ne suçu var vs diyor sonra da bana dönüp sende keşke sizinle uğraşamam demeseydin diyor

Böyle de sıkılıyor anladığım kadarıyla olan huzurunu kendi eliyle bozduğuna göre aksiyon arıyor sanırım

Anlattığınız kadarıyla sevimsiz, suratsız biri . .
İşiniz zor . .

akışına bırak tekrar azarlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…