- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Evet 4 gün ayrı kalınca belki düzelmiştir dedim. Bayramda da aradım bayramını kutladım. Sabah çok erken çıktık seni uyandırmadım dedim. Ama onun surat hala gittiğimiz günkü gibiAman küserse küssün sen insanca yaklaşmışsın gerisini kv düşünsün
EvetBirlikte mi yasiyorsunuz ?
Ona karşı zaten bişi yapmıyorum konuşmaya çalışmıyorum zorla bir defa denedim geri püskürttü beni bi daha da denemem ama benim kafamı kurcalıyorO yokmus gibi davran
Neden bukadar takiyosunki sen taktikca oda devam eder
Ve her defasinda böyle yapar....
Sen üstüne düştükçe şımarmış ,çocuk gibi dahada sev dahada üzerime düşşş ilgilenme kendine gelsin bi iyice kvEvet 4 gün ayrı kalınca belki düzelmiştir dedim. Bayramda da aradım bayramını kutladım. Sabah çok erken çıktık seni uyandırmadım dedim. Ama onun surat hala gittiğimiz günkü gibi
Oğlu ben o lafları yemem hepsinin zamanı gelecek. O zaman söylediklerini hatırlatıcam ona diyor. Ki eşim unutmaz. Kv annesinden bir dairesi var 6 yada 7yemi ne bölünecek eşim ordan gelecek parayla araba almak istiyordu. Ben karışmam para sizin dedim. Kvde de kızım senin kredini öderiz rahatlarsınız vs diyodu. Geçen gün ananenin parasının peşine düştün ama altına araba çekicen diye dedi. Eşimle konuştuk dedim o paradan ben beş kuruş banka borcu ödetmem annen ısrar etse dahi seninde için rahat edecekse al arabanı dedim. Oda elimi sürmem avukat masrafını alırım öderm kalanını naparsa yapsın diyorAman boş verin siz elinizden geleni yapmışsınız keyfi bilir. Siz bir şey derseniz suçlu olursunuz, oğluşuyla barıştığında arada siz kalırsınız sonra.
Evet ve ilk defa beni bu kararıma pişman ettiAynı evde mi yaşıyorsunuz?
Zaten biz evde onunla sohbet muhabbet hiç etmiyormuşuz eşim onu alıp gezmelere götürmüyormuş sürekli bunları söylüyor inanın bazen eşim bile katlanamıyor onun anlamsız sohbetlerine ama dinliyoruz ona rağmen kızına böyle anlatıyormuş durumuSen üstüne düştükçe şımarmış ,çocuk gibi dahada sev dahada üzerime düşşş ilgilenme kendine gelsin bi iyice kv
Evet ve ilk defa beni bu kararıma pişman etti
Bir yanım şimdiye kadar yuttuklarını kus diyor diğer yanım boşver böyle giderse zaten kendi batıracak kendini de karşısındakileri de sesini çıkarma diyor
Annesinin kocası akrabası vs kimsesi yok pek belli bir geliri de yok o sebeple bu seçenek pek mümkün değil. Ancak mirastan para geldikten sonra eşime teklif edeceğim bunu kirasını ödesin biz kalanına yardımcı oluruz olduğu kadarıylaEv ev üstüne olmaz. .
Ayrı eve çıkın . .
Annesinin kocası akrabası vs kimsesi yok pek belli bir geliri de yok o sebeple bu seçenek pek mümkün değil. Ancak mirastan para geldikten sonra eşime teklif edeceğim bunu kirasını ödesin biz kalanına yardımcı oluruz olduğu kadarıyla
Eşimde bana hak veriyor senlik bişey yok diyor annesine de suçlarken sizli suçlama kızın ne suçu var vs diyor sonra da bana dönüp sende keşke sizinle uğraşamam demeseydin diyorEsinde sucun annesinde oldugunu anlar ve senin tarafini tutar bencebosver
Böyle de sıkılıyor anladığım kadarıyla olan huzurunu kendi eliyle bozduğuna göre aksiyon arıyor sanırımO zaman daha çok canınız sıkılır. .
Böyle de sıkılıyor anladığım kadarıyla olan huzurunu kendi eliyle bozduğuna göre aksiyon arıyor sanırım
Merhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.
Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.
Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.
Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.
Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.
Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?
"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.
Lütfen fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?