Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Ailene harcamana riskini kendine harcama ihtimalini ortadan kaldıracak kendi küçük beynince. Bir anlamda paranı o idare ediyor ama çakal ya haspam aklı sıra çaktırmadan yapacak.
düşünün bide ondan fazla kazandığımı duysa neler yapar

Zamanında dayakla ilgili tehdit etmişliği de var. Belki dediği olmadı diye o yola da başvuracak. Tanıyamıyorum bazen kendisini. Son zamanlarda bana sarılmaları öpücükleri bile sırf ona karşı gelmemem dediğini yapmam içinmiş gibime geliyor

Hic korkma 2.evliligin diye eziyet cekmek zorunda degilsin.Ailen ne kadar kötü olursa olsun elden iyidir unutma.

Öyledir mutlaka ancak ayrılsam da onlarla yaşamayı da düşünmüyorum
Maaşından söylemediğin miktarı bi kenara koy, delillerini topla. Çok soğukkanlı ol lütfen,çaktırma. Bu kadar hin bir adamdan herşey beklenir. Bence ailene de ihtiyacın yok(destek olmazlarsa,hiç sıkma canını,zaten biliyorsun yaklaşımlarını) tek başına gayet güzel yaşarsın

eşin hala şu kredi inadından vazgeçmedimi sakın geri adım atma istemediğin birşey için seni zorlamaya hakkı yok

Ya ben bu konuyu ilk okuduğumda kaynana tatile onları götürmedi diye trip atıyodu nerelere gelmiş konu.. biri özetlese..

sabahtan beri bu konuyu okuyorum içim şişti.. çok sabırlı bir insansın maşallah. Evli değilim büyük konuşmak olacak ama kesinlikle katlanamazdım, boşa bu adamı seni hakemiyor ne kendisi ne anası..

Reactions: anu

Borcu sizin üzerinize olmasa da hediye olarak onu almaması lazım. Çünkü istemiyorum demişsiniz. Doğum gününde insana istemiyorum dediği şey alınmaz.

Kendini çok mu uyanık sanıyor, sizi aptal mı sanıyor, bir şeyi kırk kere söylerse olacağını mı sanıyor anlamadım. Ben olsam o daha konuyu açmadan günde en az 5 kez kredi çekmeyeceğim deyip susardım. Öyle guguklu saat gibi kredi çekmeyeceğim deyip susardım. Sakinleştiğinde 15 dakika sonra yine gülümseyerek "bu arada kredi çekmeyeceğim" deyip susardım. O sinir olsun.

Diyorum ya hep benim aptallığım aman hır gür çıkmasın kocam küsmesin bana kötü davranmasın kavga etmeyelim diye diye tepeme çıkardım şimdi de indiremiyorum oradan

Bu arada neden "canım ikimiz için çektiğimiz krediyi hep sen ödedin, bu parayla onu kapatalım" demiyor? Normalde, araba konusunu hiç açmadan bunu demeliydi. O krediyi o kapatsaydı, boşanmanız, yeni bir düzen kurmanız daha kolay olurdu.

Bence siz bankaya gidip kredinizi yeniden yapılandırın. Her ay 800 yatırıyorsanız, atıyorum 1000 veya 1250 yatırın da borç çabuk bitsin, yeni bir düzen kurmak isterseniz daha çabuk yapabilin. Ayrılmayacaksınız bile bence yine de böyle yapın, sonra ay içinde paranız yetmezse, evin reisinden (!) istersiniz. Gerçi istemenize gerek kalmaz, fatura falan ödüyormuşsunuz, onu ödemezsiniz.

Son düzenleme:
Diğer 47 başlığı görmek için facede onedio sayfasına bakın

Konumu kapatır mısınız.. başka başka sitelerin alıp kullanabilmesi çok saçma. Burasının anonim olmasının da pek tutarlı yanı kalmıyor böyle durumlarda.. Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…