düşünün bide ondan fazla kazandığımı duysa neler yaparAilene harcamana riskini kendine harcama ihtimalini ortadan kaldıracak kendi küçük beynince. Bir anlamda paranı o idare ediyor ama çakal ya haspam aklı sıra çaktırmadan yapacak.
Zamanında dayakla ilgili tehdit etmişliği de var. Belki dediği olmadı diye o yola da başvuracak. Tanıyamıyorum bazen kendisini. Son zamanlarda bana sarılmaları öpücükleri bile sırf ona karşı gelmemem dediğini yapmam içinmiş gibime geliyorAdam seni borca sokup iyice ezmeye calisacak ekonomik olarak ta iyice bitirmeye calisiyor.Zamaninda ailenle olan sorunlarini bildigi icin gidemeyeceğini terk edemeyecegini düşünüyor.Hic korkma git ananin babanin elini op onlara harca maaşını gerekirse emin ol onlar da iyi davranacaktir sana.Bu adam seni dövmeye kalkacak bak gör sen inat edip cekmezsen krediyi.Son aşamada dövecek.Belli yani davranışları baskisi uyanikligi.
Hic korkma 2.evliligin diye eziyet cekmek zorunda degilsin.Ailen ne kadar kötü olursa olsun elden iyidir unutma.Zamanında dayakla ilgili tehdit etmişliği de var. Belki dediği olmadı diye o yola da başvuracak. Tanıyamıyorum bazen kendisini. Son zamanlarda bana sarılmaları öpücükleri bile sırf ona karşı gelmemem dediğini yapmam içinmiş gibime geliyor
Öyledir mutlaka ancak ayrılsam da onlarla yaşamayı da düşünmüyorumHic korkma 2.evliligin diye eziyet cekmek zorunda degilsin.Ailen ne kadar kötü olursa olsun elden iyidir unutma.
O da bir secenek cnm kendi basina da yasayabilirsin calisiyorsun zatenÖyledir mutlaka ancak ayrılsam da onlarla yaşamayı da düşünmüyorum
O
adami bosa nkys ciddiyim.
Maaşından söylemediğin miktarı bi kenara koy, delillerini topla. Çok soğukkanlı ol lütfen,çaktırma. Bu kadar hin bir adamdan herşey beklenir. Bence ailene de ihtiyacın yok(destek olmazlarsa,hiç sıkma canını,zaten biliyorsun yaklaşımlarını) tek başına gayet güzel yaşarsınÖyledir mutlaka ancak ayrılsam da onlarla yaşamayı da düşünmüyorum
Annemin üzerine olsun fikrinden caymış. Şimdi senin üzerine olacak diyor bana. Yakında doğum günüm var sana araba alacağım hediye ruhsatıda senin üzerine diyor. Diyemiyorum ki ulan gerizekalı borcuda benim üzerime ne haber. Çok afedersiniz. Bu içime atmalar beni öldürecek
Diyorum ya hep benim aptallığım aman hır gür çıkmasın kocam küsmesin bana kötü davranmasın kavga etmeyelim diye diye tepeme çıkardım şimdi de indiremiyorum oradan
Bulamadım, link var mıO değilde konu onedio ya çıkmış :)
baktım şimdi fena gırgıra almışlarDiğer 47 başlığı görmek için facede onedio sayfasına bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?