Evet varEşinin maaşında haciz varmı
Trajikomik. İnanıyor aile reisi olduğuna
O zaman dediğiniz gibi önce kanıt lazımisteyebilir niye istemesin. ama sana kredi için baskı yaptığını, kv ile yaşamaya zorladığını ispatlarsan nah alır. ay sinirlendim o şahsa :)
Demiyor işte hep ben ben ben. Ben ne dersem o olcak ben mantıklı olanı söylüyorum sen kabul edeceksin ben herşeyi düşündüm vs vsHep ben değilde biz demeliydi.Bir ailede ne karar alınacaksa ortak kararla alınır.Ben ne dersem o değil.Sanki onun esirisiniz onun dediklerini yapmaya mecbursunuz
Evet var
Borcu kapatabilir. En son bildiğim rakam 17.000 idi. Ama üstüne faiz binmiş midir bilemiyorum net rakam söylemiyorborcu ne kadar 38.000 kapatmaya yetmiyor mu? iyi niyetli olsa önce borcunu kapatırdı ya da kapatabildiği kadarını kapatırdı araba derdine düşmezdi.
istediğini söylesin yapmayacaksınDemiyor işte hep ben ben ben. Ben ne dersem o olcak ben mantıklı olanı söylüyorum sen kabul edeceksin ben herşeyi düşündüm vs vs
Evet kesin ve son kararımı verdim elindeki parayla araba alabilecekken yatırım amaçlı daha pahalı ve yeni model bir araç istiyor. Kesinlikle bana göre mantıklı ve tutarlı bir tarafı yok o sebeple kabul etmeyeceğimistediğini söylesin yapmayacaksın
Senin borcun ne kadar? Yetiyorsa ikinizinde borcunu kapatın.Öncelik üstündeki borçları kaldır.Üstünede yeni borç alma.Evet kesin ve son kararımı verdim elindeki parayla araba alabilecekken yatırım amaçlı daha pahalı ve yeni model bir araç istiyor. Kesinlikle bana göre mantıklı ve tutarlı bir tarafı yok o sebeple kabul etmeyeceğim
38.000 den çok değilmiş borç varken başka bir borca girmek mantıklı değil.Adama bu kafayla tabi haciz gelir .SorumsuzBorcu kapatabilir. En son bildiğim rakam 17.000 idi. Ama üstüne faiz binmiş midir bilemiyorum net rakam söylemiyor
Çocuk düşünmüyorum zaten. Onun borcu 17.000 benimkide kredi kartıyla beraber 10.000. Kredi kartından da annesine tv aldık ve avukat parası ödedik o yüzden böyle yüklüBu zihniyetteki adamıda sonra boşa.Hazır çocuğunda yok
Öyle yapacağım. Üzülüyorum sonra diyorum zaten tepene çıkmışlar orda yaşıyorlar onlar üzülmesin kırılmasın diye ben heba oluyorum salacağım bu saatten sonra bende bencillik yapacağımNyks- konunu açtığından beri karşılıklı konuşuyoruz. İster ikinci ister yedinci evliliğin olsun. Bu adamı çektiğine değmez. Seni resmen hayatına sponsor yapmış. Arkadaşlar çok akıllıca yazmış. Mesajla iletişim kur eşinle kayınvaliden için söylediği iş yaptırma laflarını falan hep mesajla tekrar ettir. Evin bütün yükü benim üstümde çok borç ödüyorum falan hepsini yaz. Bu kadar paragöz adam tazminat diye boğazına yapışır. Bence delilini topla, kararını ver. Bana sorsan değmez bu adama...
Diyor ki bana aman sende ne takıntılısın borç konusunda neymiş ben sürekli borcumuz olmasın ne gerek var diyormuşum?! Borçsuz yaşamak istemek çok mu kötü birşey diyorum borcumuz olmadan birşey sahibi olamayız diyor olmayalım daha yeni evliyiz zamanla herşey olur diyorum yok öyle birşey borca gireceğiz diyor38.000 den çok değilmiş borç varken başka bir borca girmek mantıklı değil.Adama bu kafayla tabi haciz gelir .Sorumsuz
Sakın konuşayım deme. Önce delil topla. Sonra boşanmaya karar verirsen konuşma yap ama elinde kanıtın mevcut olsun.Evet ikna olmuyor bir de çok bencil. Hep kendi istediğim olsun derdinde adam. Beni hiçe sayıyor. Son ciddi bir konuşma yapacağım. Bana o krediyi çektirirsen yada çekmem konusunda baskı yapmaya devam edersen seni boşarım diyeceğim. Ben mi kredi mi yoksa araba mı diyeceğim. Tak etti artık canıma güzellikten anlamıyor
Eşinde ki bu borç takıntısı ne anlamadım? Acaba aklınca senin harcamanı ya da ailene falan göndermeni mi engellemeye çalışıyor? İğrenç yaratık...Konu sahibi kurtul şu adamsıdan.Diyor ki bana aman sende ne takıntılısın borç konusunda neymiş ben sürekli borcumuz olmasın ne gerek var diyormuşum?! Borçsuz yaşamak istemek çok mu kötü birşey diyorum borcumuz olmadan birşey sahibi olamayız diyor olmayalım daha yeni evliyiz zamanla herşey olur diyorum yok öyle birşey borca gireceğiz diyor
Aileme bekarken zaten yardım ediyordum evlendikten sonra da hiç etmedim. Etmeyeceğimi de bilir. Neden böyle yapıyor anlamadımEşinde ki bu borç takıntısı ne anlamadım? Acaba aklınca senin harcamanı ya da ailene falan göndermeni mi engellemeye çalışıyor? İğrenç yaratık...Konu sahibi kurtul şu adamsıdan.
Ailene harcamana riskini kendine harcama ihtimalini ortadan kaldıracak kendi küçük beynince. Bir anlamda paranı o idare ediyor ama çakal ya haspam aklı sıra çaktırmadan yapacak.Aileme bekarken zaten yardım ediyordum evlendikten sonra da hiç etmedim. Etmeyeceğimi de bilir. Neden böyle yapıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?