- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Evet adamın gözünü araba ve kredi bürümüş anlamıyor görmüyor. Diyorum ki o zaman kredimi kapatma git hepsiyle araba al 38.000 tlye ona da yok olmaz diyor
O ne derse o olacakmış. Evin reisi sensin ya her istediğin olacak dimi diyorum evet reisi benim ben ne dersem o olacak diyor. Pardon da madem reissin evin direğisin ben neden eşek gibi çalışıyorum ne zaman benim elime hem mutfak masrafı hem gezme parası hem giyim parası sayarsın bende çalışmam o zaman bu evin reisi olmuş olursun diyeceğimFazla oldu bu adam dişini göster
Yeter artık benden bu kadar .Bana güvenerek mi evlendin de.Birazda o çabalasın.
Para senin paran nasıl istersen öyle harcarsın sen emek veriyorsun
kendini ne zannediyor ben nedersem o diyor eş değilde kölemisin hizmetçimisin
erkeklik taslayacağına evi o geçindirsin ya da krediyi o çeksin.Kadın parası yiyip utanmadan birde kadına baskı yapıyor
Evet bunu yazabilirim sözlü olarak çok konuştuk ama bir de yazılı olarak alayım ben cevabı ondanIsyerindeyken esine mesaj at. Düğün masraflari icin kredi cektim hala tek basima oduyorum. Zaten farkindasin benim eve katkimin.Ben tekrar borca girmek istemiyorum senin de bir suru borcun var zaten neden anlamak istemiyorsun araba icin kredi cekmek istemiyorum diye. Verdigi cevabi ve mesaj onu salla. Ilerde lazim olur sana.
Buraya yazmasam sizlerde bana farklı pencerelerden yol göstermeseniz ben o krediyi çekerdim. Çünkü ben çok safım aman huzursuz olmayalım aman eşim bana küsmesin aman kavga etmeyelim diye diye bu raddeye getirdim isteklerini eşiminNiyeti iyi değil.Allahtan korkmaz kuldan utanmaz
Bugün yine aynı konuyu açtı yine konuştuk anlamıyor anlamıyor diyor ki ben çekilecek diyorum çekeceksin ben ne dersem o olacak
Sen simdiden delillerini toplamaya basla bu adam seni bankamatik olarak goruyor canina tak diyecek elbet. Sorunsuz kurtul en azindan.Evet bunu yazabilirim sözlü olarak çok konuştuk ama bir de yazılı olarak alayım ben cevabı ondan
Annemin üzerine olsun fikrinden caymış. Şimdi senin üzerine olacak diyor bana. Yakında doğum günüm var sana araba alacağım hediye ruhsatıda senin üzerine diyor. Diyemiyorum ki ulan gerizekalı borcuda benim üzerime ne haber. Çok afedersiniz. Bu içime atmalar beni öldürecekBaşınıza sikah dayayacak değil ya
Çekmeyin. Bunun sonu gelmez. Yarın da ev alalım ama annemin üstüne olsun der
Diyorum ya hep benim aptallığım aman hır gür çıkmasın kocam küsmesin bana kötü davranmasın kavga etmeyelim diye diye tepeme çıkardım şimdi de indiremiyorum oradanHergün bir önce ki gün ne yaptınız konuşabildiniz mi masaya yumruğunuzu vurdunuz mu diye merak ederek okuyorum. Ama maalesef görüyorum ki bir arpa boyu yol gidememissiniz. Kendinizi ne kadar kıymetsiz bir hale sokmussunuz eşinizin gözünde. Mesela ben çalışmıyorum yurtdışındayız kv vefat etti. Kp geçici bir süre yanımızda şimdilik. Kp çok zor olmamasına, fazla bir rahatsızlık vermemesine rağmen eşim ben mutsuz olmayım diye bana yardımcı olmaya çalışıyor. Evin ve çocukların bütün yüküdaha ziyade onun üstünde. Sık sık dışarı çıkartıyor anlayış gösteriyor. Yani sizin kvnizi kabul etmeniz bile başlı başına el üstünde tutulmanız için bir nedenken, çalışıyor ve evin her işinide yapıyor olmanıza rağmen daha da değersizleşmissiniz eşinizin gözünde. Sırf evli olmak için neden bunlara katlanıyorsunuz. Çocuğunuz yok, maddi imkanınız var, ayaklarınızın üzerinde gayet rahat durursunuz. Neden bu adamı, annesini, triplerini, hizmetçiliği kendinize layık görüyorsunuz. Hiç anlayamadım sizi.
o yüzden kendi başının çaresine bakman gerek. yaşlanana kadar bu adamla anasını mı çekcen. kendi paranı bile harcayamıyorsun. sinir hastası olacaksın ne gerek var. bak burada sana birsürü öneri geliyor. kv seninle yaşadığını, kocanın senden para istediğini mesaj yollarıyla ispatla. kendine kanıtlar oluştur. sonra bas tekmeyi gitsin. nafaka tazminat ödemezsin bu şeklide. zekice davran kanıt topla. arada avukatla görüş tavsiyeler al. adamı ikna edemeyeceğinin farkındasın artık hasarsız kurtulmanın yollarına bakEvet annemde çekme kızım böyle insanları sana yazık demeyecektir. Sık dişini kır dizini otur diyecektir. Öyle olmuyor işte. Artık akşamları işten eve gelesim gelmiyor
Evet ikna olmuyor bir de çok bencil. Hep kendi istediğim olsun derdinde adam. Beni hiçe sayıyor. Son ciddi bir konuşma yapacağım. Bana o krediyi çektirirsen yada çekmem konusunda baskı yapmaya devam edersen seni boşarım diyeceğim. Ben mi kredi mi yoksa araba mı diyeceğim. Tak etti artık canıma güzellikten anlamıyoro yüzden kendi başının çaresine bakman gerek. yaşlanana kadar bu adamla anasını mı çekcen. kendi paranı bile harcayamıyorsun. sinir hastası olacaksın ne gerek var. bak burada sana birsürü öneri geliyor. kv seninle yaşadığını, kocanın senden para istediğini mesaj yollarıyla ispatla. kendine kanıtlar oluştur. sonra bas tekmeyi gitsin. nafaka tazminat ödemezsin bu şeklide. zekice davran kanıt topla. arada avukatla görüş tavsiyeler al. adamı ikna edemeyeceğinin farkındasın artık hasarsız kurtulmanın yollarına bak
konuşma yapmadan önce mesajlaş kanıt topla. konuşma en son aşama. şimdi sadece kanıt toplamaya odaklan. mesajlarda anneyle yaşama zorluğundan da bahset. o mesajları da saklaEvet ikna olmuyor bir de çok bencil. Hep kendi istediğim olsun derdinde adam. Beni hiçe sayıyor. Son ciddi bir konuşma yapacağım. Bana o krediyi çektirirsen yada çekmem konusunda baskı yapmaya devam edersen seni boşarım diyeceğim. Ben mi kredi mi yoksa araba mı diyeceğim. Tak etti artık canıma güzellikten anlamıyor
Buraya yazmasam sizlerde bana farklı pencerelerden yol göstermeseniz ben o krediyi çekerdim. Çünkü ben çok safım aman huzursuz olmayalım aman eşim bana küsmesin aman kavga etmeyelim diye diye bu raddeye getirdim isteklerini eşimin
Bu adam bu kadar şey üzerine yüzsüzlük yapıp bir de tazminat mı isteyecek yani benden. Hukuki bir oluru var mı bununkonuşma yapmadan önce mesajlaş kanıt topla. konuşma en son aşama. şimdi sadece kanıt toplamaya odaklan. mesajlarda anneyle yaşama zorluğundan da bahset. o mesajları da sakla
Trajikomik. İnanıyor aile reisi olduğunaSen sürekli verdiğin için alışmış hep daha fazlasını istiyor.Reis dedikçede bi havalara girmiş.Pabucunun reisi.
Annemin üzerine olsun fikrinden caymış. Şimdi senin üzerine olacak diyor bana. Yakında doğum günüm var sana araba alacağım hediye ruhsatıda senin üzerine diyor. Diyemiyorum ki ulan gerizekalı borcuda benim üzerime ne haber. Çok afedersiniz. Bu içime atmalar beni öldürecek
isteyebilir niye istemesin. ama sana kredi için baskı yaptığını, kv ile yaşamaya zorladığını ispatlarsan nah alır. ay sinirlendim o şahsa :)Bu adam bu kadar şey üzerine yüzsüzlük yapıp bir de tazminat mı isteyecek yani benden. Hukuki bir oluru var mı bunun
Herkes her seyi ister, onemli olan hakliligini ispat edebilmektir. Kusurlu taraf kimse onun aleyhine tazminata hukmedebilir hakim evet. Iddia hicbir sey delil her seydir hukukta.Bu adam bu kadar şey üzerine yüzsüzlük yapıp bir de tazminat mı isteyecek yani benden. Hukuki bir oluru var mı bunun
Evet iyice salak belledi beni kredisini benim çektiğim arabayı bana hediye edecekmiş. Öyle bir araba takıntım isteğim olsa ben tüm krediyi kendim çeker hediye ederim kendi kendime zatenParasını senin ödediğin arabayımı sana hediye edecekmiş güldürmesin kendine.Düğünü bile sana ödetti diye biliyorum.Adamın hayatı beleş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?