Polis geldiğinde şikayetçiyim, şiddete uğradım, darp raporu almak istiyorum, beni buradan götürün demediniz mi?Merhaba ,
Benim bir sorum olacak.
Evde sürekli kavgalar, piskolojik siddet ve fiziksel.. ama ben saklamaya calisiyorum cünkü annem kendin rezil olursun anlatma gülerler sana diyor. Ve bir kere polis eve geldi hic bisey yok kücük tartisma diyip kapattirdilar konuyu.
Yani polis ile kurtulusum yok ve kimse inanmiyacak diye korkuyorum.
Insanlar bana gülebilirler mi anlatirsam Veya beni suclarlarmi ? Gercekten hic bir hatam yok evdeyim sürekli sadece sorun ariyor agresifligini cikarmak icin Hepimize saldiriyor.
Ama kollarimda ki morluklari da sakliyorum ki zaten cabuk morariyor heryerim.
Sizce nasil devam etmeliyim yoksa bu her ailede varmi ve kimse anlatmiyormu. Ben anlatinca aileme kötülük yapmisim saniyorum
Almanya'da da şiddet görüp susmak olur mu ya? Hamile hamile susuyorsa zaten bir de karnindakinin hakkına giriyor.Siz hamile degil misiniz? Hem de Almanyaydi degil mi ? Kim siddet uyguluyor , polis hizaya dizer onlari bir kere . sikayetinizin arkasinda durun
Bu yorumunuzu okuduktan sonra anladım ki öylesine konu açmışsınız. Siz şiddetten kurtulmak istemiyorsunuz. İstiyorsunuz ki birileri kocanıza dur desin o da dursun.Evet yapabilirim ama hem ailem izin vermez ayrilmaya. Hem bende artik bebek olacak diye ayrilma düsüncesini sildim . Belki degisir umuduyla cocuk olunca
Biri kocasına dur ve karını sev desin o da öyle yapsın diye bekliyor.Ne demek ya? Bacim senin kafa gidik herhldecidden dalga geciyorsun bizle bence
Polis care degil een bebekte geliyomus bosanamaz.. nolcak o zamanBiri kocasına dur ve karını sev desin o da öyle yapsın diye bekliyor.
Kocasi daha TR de diye tahmin ediyorum, bu kisiler ailesi galibaBiri kocasına dur ve karını sev desin o da öyle yapsın diye bekliyor.
Türkiye 'de aile arasında olur öyle, öpüsün barışın diyip gecistirirler ama Almanya'da da mı öyle ya bu işler? Saşırdım gerçekten.
Boşanmak istemiyor, polis adamı alsın götürsün ya da kendisini alsın götürsün güvene alsın istemiyor, konuşabildiği insanlara şiddet gördüğünü anlatmak istiyor sadece ki üzülsünler. Anlatayım mı diye bize sormak için konu açmış sanırım.Polis care degil een bebekte geliyomus bosanamaz.. nolcak o zamanannesi ayri dunya dayak yiyen kadina guleceklermis.. tuhaflar
Çocuk doğduktan sonra şiddet devam ederse çocuğu da elinden alabilirler biliyor muydun?
Almanya’da isen gidip orada polise başvuracaksın. Şiddet olduğunda hemen seni alıp koruyup farklı bşr eve ve şehire yerleştiriyorlar.
Sonra boşanma ve tazminat her şeyi onlar karşılıyor.
Çocuk bakımı kalacağın ev her şey devlet tarafından karşılanıyor.
Kocan hamile iken sana kıyıp şiddet uyguluyorsa çocuk sonrası sana aynen devam edecek.
Ya 33 yaşında hamile kadın da şiddet görünce eve çağırdığı polise hamileyim ve şiddet görüyorum beni buradan götürün diyemiyorsa neden hamile kalıyor? Karnındaki bebeği korumayacak bir kadın neden hamile kalır?Kocasi daha TR de diye tahmin ediyorum, bu kisiler ailesi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?