- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
Size şiddet uygulayan her kimse işte. Ben kocanız sandım siz başkalarından şiddet görüp geçer diyormussunuz. Şaka gibi.
Yani koca dovmuyomu ben anlamadimSize şiddet uygulayan her kimse işte. Ben kocanız sandım siz başkalarından şiddet görüp geçer diyormussunuz. Şaka gibi.
Sanırım babası ya da abisi falan.Kim dvüyormuş eşi değil mi?
Doğru ya ailenin adı kadının canından önemlidir tabi. Aferin ona da size de.Annemin de fazla söz hakki yok ezdirmis kendini .. ailesinin adi cikmasin diye böyle
Bu kadinlarimiz neden bu kadar normellestiriyor siddeti yaa kim olursa olsun sikayet etmeliSanırım babası ya da abisi falan.
Baba ya da abi figürü. Büyük ihtimalle baba diye düşünüyorum ama anne koruyorsa abidir diye de geçiyor aklımdan, ne de olsa erkek çocuk, korunmalı.Yani koca dovmuyomu ben anlamadim
Simdi okkali bir kufur ederdimde ban yerimBaba ya da abi figürü. Büyük ihtimalle baba diye düşünüyorum ama anne koruyorsa abidir diye de geçiyor aklımdan, ne de olsa erkek çocuk, korunmalı.
Polis zaten cekip gitmez de ama dedigin gibi sikayetci olmadinmi bisey yapamazlaryokya bu konu gercek olamaz inanmiyorum. Almanyada polis Aa ufak bir tartisma deyip cekip gitmez uzgunum imkansiz. ! IM KAN SIZ. ama sen yoo dayak yemedim ben dersen gider. Ama buyuk kavga kucuk kavga dinlemez
Evet dogru ki sadece bana degilBaba ya da abi figürü. Büyük ihtimalle baba diye düşünüyorum ama anne koruyorsa abidir diye de geçiyor aklımdan, ne de olsa erkek çocuk, korunmalı.
Normal dememizimi bekliyon ne bekliyon sen bacim devam keemi diyelimPolis zaten cekip gitmez de ama dedigin gibi sikayetci olmadinmi bisey yapamazlar
tÖbe yarabbi. Agzindan cimbizla laf aliyoruzEvet dogru ki sadece bana degil
Peki bir şey soracağım, bir gün gördüğün şiddet sonucu bebeğini kaybedersen takdiri ilâhi mi diyeceksin? Kocan ne diyecek? Beni Almanyaya götür de yenisiniseni yaparız boşver mi diyecek? Annen olsun sus sen ailenin adı çıkmasın her kadın dayak yiyerek düşük yapar mı diyecek?Annemin de fazla söz hakki yok ezdirmis kendini .. ailesinin adi cikmasin diye böyle
Birkez zincirlerinizi kirsaniz devami gelecek aslinda. Sikayet edin, birakin bakalim ne olacak? Birkere başları belaya girsin. Zaten sizi apar topar evlendirip, baslarindan atmaya çalışmışlar su saatten sonra faydalari olmaz. Karninizdakine yazikEvet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye
Normalmi diye soruyor bize yuregine su serpelim istiyor galibaSiddet siddetir baba es abi hemen git sikayetci ol polis seni korumaya alsin. Ne ayip nede sana gülen olur almanyanin neresindesik bilmiyorum ama yRdim ederim yapabilecegim birsey varsa
Normal ya, her susan kadın, eve gelen polise ben şiddet görmedim ki diyen her kadın dayak yemeye devam eder. Yapacak bir şey yok. Acımadı kiii der geçersin.Evet dogru ki sadece bana degil
gercekten sinirimi bozdu gece gece anlatmiyorda dogru duzgun. Inanamiyorum okadar imkani var susuyor anlamiyorum 33yasinda bide cahil desem cahilde degil.Normalmi diye soruyor bize yuregine su serpelim istiyor galiba
Ben de çok sinirlendim ya. Hem 33 yaşında hem hamile. Allah akıl versin yani. Bir de Almanyada. Şikayet etse zora da düşmeyecek.gercekten sinirimi bozdu gece gece anlatmiyorda dogru duzgun. Inanamiyorum okadar imkani var susuyor anlamiyorum 33yasinda bide cahil desem cahilde degil.
Anne terligi yiyen cocuktan bile cesaretsiz neden boyle bu kadinlar heleki almanya gibi bir yerdesiniz yaagercekten sinirimi bozdu gece gece anlatmiyorda dogru duzgun. Inanamiyorum okadar imkani var susuyor anlamiyorum 33yasinda bide cahil desem cahilde degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?