Evde siddet görenlere nasil yardimci olunur

yokya bu konu gercek olamaz inanmiyorum. Almanyada polis Aa ufak bir tartisma deyip cekip gitmez uzgunum imkansiz. ! IM KAN SIZ. ama sen yoo dayak yemedim ben dersen gider. Ama buyuk kavga kucuk kavga dinlemez
Polis zaten cekip gitmez de ama dedigin gibi sikayetci olmadinmi bisey yapamazlar

Annemin de fazla söz hakki yok ezdirmis kendini .. ailesinin adi cikmasin diye böyle
Peki bir şey soracağım, bir gün gördüğün şiddet sonucu bebeğini kaybedersen takdiri ilâhi mi diyeceksin? Kocan ne diyecek? Beni Almanyaya götür de yenisiniseni yaparız boşver mi diyecek? Annen olsun sus sen ailenin adı çıkmasın her kadın dayak yiyerek düşük yapar mı diyecek?

Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye
Birkez zincirlerinizi kirsaniz devami gelecek aslinda. Sikayet edin, birakin bakalim ne olacak? Birkere başları belaya girsin. Zaten sizi apar topar evlendirip, baslarindan atmaya çalışmışlar su saatten sonra faydalari olmaz. Karninizdakine yazik

gercekten sinirimi bozdu gece gece anlatmiyorda dogru duzgun. Inanamiyorum okadar imkani var susuyor anlamiyorum 33yasinda bide cahil desem cahilde degil.
Ben de çok sinirlendim ya. Hem 33 yaşında hem hamile. Allah akıl versin yani. Bir de Almanyada. Şikayet etse zora da düşmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…