Benim hatırladığım kendisi Almanya'da, eşi Turkiye'de. Beni yanına aldır diyordu sonra ne oldu bilmiyorum.Yok ya. Alman polisi ilk önce adami evden uzaklastirir veya kadini kadin siginma evine götürür gerekiyorsa. Kim gülermis siddet gören hamile kadina onu bir söylesinler. Konu sahibi Almanyadaysa söylesin. Yardim numaralarini ve adresleri paylasalim
Doğum yolunda zor doğumda yüzünde morluk oluyor ve bazen kollarda bacaklarda doktor çekerken de oluyorYüzünde ve vücüdünda morluklarla dogan bebekler var
Yüzünde ve vücüdünda morluklarla dogan bebekler var
Hayir kullanmiyor ama olayi abartiyormus gibi gösteriyorŞiddet görene kim gülecek ya? Anneniz bi madde falan mı kullanıyor bu nasıl kafa?
Diyemedim ama birdaha ki sefere izin vermeyecemPolis geldiğinde şikayetçiyim, şiddete uğradım, darp raporu almak istiyorum, beni buradan götürün demediniz mi?
Bunu söyleyip gideceksiniz evden, kadın sığınma evine yerlestirirler sonrasında da.
Evet yapabilirim ama hem ailem izin vermez ayrilmaya. Hem bende artik bebek olacak diye ayrilma düsüncesini sildim . Belki degisir umuduyla cocuk okunca
Nasıl yani esinizi almayi da agirdan alin anlamadim ?
Evet ama riskli hamilelik diye doktorum bana yasak koydu calismama. O yüzden calisamam.
Ailem bana daha evlenmeden önceki gibi davraniyorlar. Tabi bende onlarin yaninda oturmusum diye kendi Sucum.
Özgüvenli anne olmak istiyorum bu yana kadar hic özgüvenim olmadi hep sifir nezaman simdi olacam desem birseyler oluyor.
En son Türkiye’de bırakmış kocasını ama kocası ile mutsuzmuş.Ben Mantik evlili yaptim pek tanisma firsati da olmadi. Evlendikten sonra ancak. Ben aşık olmadim ama Severim diye düsündüm. Cocuk aklimda vardi ama 1 yìl kadar olmaz diyenleri dinledim. Allah simdiye kismet etti cok sükür seviniyorum ama baska konular beni cok tedirgin ediyor kendimden süphelenmeye basladim iyi bir anne olamam diye piskolojim cok bozuldu durduk yere uyanip agliyorum.
Evet cocugu duyduktan sonra bana dedi Burda yasamayalim sen git beni de al oraya. Ve daha önce birakmam burayi diyordu. Simdi de herkes bana diyor niye geldin biraktin kocani senin yanin kocanin yeri . Yani her yandan bir baski
Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diyeYok ya. Alman polisi ilk önce adami evden uzaklastirir veya kadini kadin siginma evine götürür gerekiyorsa. Kim gülermis siddet gören hamile kadina onu bir söylesinler. Konu sahibi Almanyadaysa söylesin. Yardim numaralarini ve adresleri paylasalim
Karnındaki bebekten sen sorumlusun. Ona zarar verilmesine izin verdiğin her durumdan sen sorumlusun. Onu koruyacak olan sensin. Kendi canına acımıyor olabilirsin ama hamileyken susmak nedir ya?Diyemedim ama birdaha ki sefere izin vermeyecem
Çıksın boş ver onlar kim? Hiç önemli değil.Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye
Ya sizin ne biçim aileniz var? hamileyken sizi dövüyorlar mi bu ne vicdansizlik.Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye
Polis sizi alıp götürünce karşı çıksalar ne olacak? Polisle mi çatışacaklar alamazsınız biz bu kadına şiddet uygulamaya devam edeceğiz diye?Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye
Evet ama hersefer son diye bide ailemden cekiniyorum diye yapmadim .. bosver diyorlar sinirden yapti normal degil kafayi fln annem koruyorSiz hamile degil misiniz? Hem de Almanyaydi degil mi ? Kim siddet uyguluyor , polis hizaya dizer onlari bir kere . sikayetinizin arkasinda durun.
Ailen sen olunce cenazene koymaz o zaman bu kafayla devamEvet ama hersefer son diye bide ailemden cekiniyorum diye yapmadim .. bosver diyorlar sinirden yapti normal degil kafayi fln annem koruyor
Kocam Burda degil zatenBu yorumunuzu okuduktan sonra anladım ki öylesine konu açmışsınız. Siz şiddetten kurtulmak istemiyorsunuz. İstiyorsunuz ki birileri kocanıza dur desin o da dursun.
Allah o bebeğin yardımcısı olsun.
Kardeş seni döven kim bir söylesene yarim yamalak anlatıyorsunKocam Burda degil zaten
kocan orda degilse seni doven kim gercekten anlayamadimKocam Burda degil zaten
Size şiddet uygulayan her kimse işte. Ben kocanız sandım siz başkalarından şiddet görüp geçer diyormussunuz. Şaka gibi.Kocam Burda degil zaten
Annemin de fazla söz hakki yok ezdirmis kendini .. ailesinin adi cikmasin diye böyleŞiddet uygulayanları polise şikayet edin. Gerekirse uzaklaştırma aldırın.
Annenizden de uzak durun. Asıl gülünç durumda olan kendisi. Annecilik oynamakla anne olunmuyor işte. Gerçek annelik herkese nasip olmuyor.
Her ailede yok bunlar. kimsenin size dokunmasına izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?