Evde siddet görenlere nasil yardimci olunur

Benim hatırladığım kendisi Almanya'da, eşi Turkiye'de. Beni yanına aldır diyordu sonra ne oldu bilmiyorum.
Tahminim şiddet kendi ailesinden

Polis geldiğinde şikayetçiyim, şiddete uğradım, darp raporu almak istiyorum, beni buradan götürün demediniz mi?
Bunu söyleyip gideceksiniz evden, kadın sığınma evine yerlestirirler sonrasında da.
Diyemedim ama birdaha ki sefere izin vermeyecem

En son Türkiye’de bırakmış kocasını ama kocası ile mutsuzmuş.
Almanya’da anne babası. Ne m.l aileler var. Kızın yanında torunun olacak. Sıkıntılı kro bir tip olsa ne olur olmasa ne olur?

Türk mahallesinden çıkarsınız olmadı. Ne önemi var? Şiddet olayları kabul edilemez. Size anne babanız yanlış eğitim vermiş ve değer vermemiş. Siz değerli bir insansınız. Kadınsınız anne olacaksınız. Kendiniz kadar çocuğunuza da sorumluluğunuz var. Yapmayın Allah aşkına

Size şiddet uyguluyorsa gönderin gitsin memleketine . Salsınlar doğaya .
Sizin gibi birinin ihtiyacı yok böyle birine

Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye

Evet almanya da öyle ama ailem ve tüm akrabalar buna karsi cikar kendi ailesini sikayet ettim diye
Ya sizin ne biçim aileniz var? hamileyken sizi dövüyorlar mi bu ne vicdansizlik.
Almanyaya gidip mağarada mi hayat kurmuşlar? Hiç mi kendini gelistirmemisler?

Polis sizi alıp götürünce karşı çıksalar ne olacak? Polisle mi çatışacaklar alamazsınız biz bu kadına şiddet uygulamaya devam edeceğiz diye?

Siz hamile degil misiniz? Hem de Almanyaydi degil mi ? Kim siddet uyguluyor , polis hizaya dizer onlari bir kere . sikayetinizin arkasinda durun.
Evet ama hersefer son diye bide ailemden cekiniyorum diye yapmadim .. bosver diyorlar sinirden yapti normal degil kafayi fln annem koruyor

Bu yorumunuzu okuduktan sonra anladım ki öylesine konu açmışsınız. Siz şiddetten kurtulmak istemiyorsunuz. İstiyorsunuz ki birileri kocanıza dur desin o da dursun.
Allah o bebeğin yardımcısı olsun.
Kocam Burda degil zaten

Annemin de fazla söz hakki yok ezdirmis kendini .. ailesinin adi cikmasin diye böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…