pazar günü sahilde yürüyüş yaptım. dün karın ve hııt antrenmanı yaptım. bugün voleybola gitcem o yüzden yarın kalça antrenmanı yapcam. yarınki dinlenme günümü feda ediyorum yani. karın bölgemde minik minik kascıklarım oluştu ama daha da devam etmeliyim aslında şekeri kessem olurda bu aralar herkesin doğum günü pastaya hayır diyemiyorum eee yaz geldi dondurma yemek istiyorum yazın şekersiz beslenmek zor. neyse artık gideceği yere kadar devam hadi sporla kalın :)
Teşekkür ederim, kardio olarak leslie boosted walk yapmaya çalışıyorum istikrarlı yapabilirsem harika olur, ağırlığın yerini direnç bantları tutar diye düşünmüştüm, bu sabah yine bir saat direnç bantlaryla çalıştım sonrasında yedi bin adım attım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
selamlar dün voleybol oynadım 200 kalori yaktım. bugün kalça antrenmanım var şuan enerji için shake içerken yazıyorum yarım saat sonra başlarım spor. yarın yine voleybol oynayacağız aslında yarın üst vücut antrenmanım vardı gelince mi yapsam diye düşünüyorum bakalım artık hadi sporla kalın :) ay bu arada yazmadan geçemeyeceğim bugün etek giymiştim. arkadaşım bana bacağındaki kas mı dedi evet dedim ay canım kasım hemen de belli ediyor artık kendini ayy mutlu oldum övüneyim birazda hadi sporla kalın :)
selamlar dün kalça antrenmanı yapıldı ve bugün bacaklarım ağrıyor yürürken. bugün planım iptal oldu o yüzden üst vücut antrenmanı yapcam. öyle yani sporla kalın :)
günaydınlar yazamadım kaç gündür. dün kalça antrenmanı yaptım. pazartesi trekkingin etkisinden spor yapamadım bacaklarımda ağrı vardı zorlamak istemedim kendimi salı günü operaya gittim dışardaydım yine olmadı. dün dışarı çıkacaktım ama geç çıktım çıkmadan hemen bir kalça antrenmanı yaptım. bugünde voleybol oynayacağız sanırım yapmam artık yarına da bi üst vücut yapmayı düşünüyorum bakalım bu hafta böyle olsun hadi sporla kalın :)