evde spor günlüğüm

günaydınlar

dün kalça antrenmanımı yaptım tabiki 5 kg ağırlık ile ah ah 20 kg dan 5 kg ya düştüm. o kadar hafif geldi ki tekrar sayısı arttığı için neyseki hissettim hareketleri yaparken. güzel bir antrenmandı yani off ya üzülüyorum şu duruma böyle umarım gelişirim. bugün dinlenme günüm yarın görüşürüz sporla kalın :)

selamlar

dün dinlenme günümdü. bugün üst vücut antrenmanım var. yine düşük ağırlıklarla kendi vücut ağırlığım ile antrenmanımı yapacağım. bakalım nasıl olacak. antrenman sonuna da soğuma egzersizleri olarak skolyozum ve bel -boyun düzleşmem için hareketler koydum. bakalım artık nasıl olacak. sporla kalın :)

günaydınlar uzun zaman olmuş. ben 2 hafta yoktum ya bi kampa gittim geldim o yorgunluğu sanki anca attım. hala bi yorgunluk var gerçi.

neyse dün karın ve hııt antrenmanı yaparak araya son verdim. dedim yeter artık böyle olmaz. sporu da özledim. bugün kalça antrenmanım var. haftaya perşembe tatile gidiyorum gitmeden bir ölçülerimi alırım. tatilde yanıma alcam malzemeleri spora devam etcem ekstra yüzme de eklenecek. ağırlık kaldırmıyorum artık malum yanıma bandımı alırım yaparım. ara vermeyeceğim tatilde spora günlük 30 dk bile yapsam kâr. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça antrenmanı yapıldı. ayy sporu özlemişimmmm. kalçam biraz aşağı eğimli olmaya başlamıştı tekrar kaldırmam lazım dün yapay zekaya vücudumu çekip attım nasıl diye fit görünüyormuşum spor yaptığım belliymiş. karın kası için öneriler verdi daha belirgin olması için çok mutlu oldum bi de 2 hafta spor yapmadığım halde ah yapsaydım neler olurdu

bugün dinlenme günüm yarın üst vücuttan devam hadi sporla kalın :)

Aaa bu yapay zeka dediginiz uygulama mı? yoksa gpt mi direkt

günaydınlar dün dinlenme günümdü bugün üst vücut günüm bayadır üst vücut yapmıyorum sanki. üvey evlat muamelesi yapıyorum genelde ama öze çevirme vaktidir.

bu arada regl olcam vücut ölçülerimi regl dan sonra alcam tatilden önce ölçerim yazarım bir de dönüşte yazıcam bakalım fark var mı aile evi farkı
hadi sporla kalın :)

selammm

dün üst vucut antrenmanı yapıldı. özlemişim üst vücudu ya canım kollarım omzum sırtım 2'şer kilo ile çalıştım yine de ağır geldi ara verirsem olacağı o skolyozumdan dolayı artık çok ağırlık kaldrımam yasak böyle 2-3 kg filan anca neyse yapacak bişey yok.

bugün planım var kalça antrenmanını yarın yapcam sporla kalın :)

Ben de yazayımm
Normalde spor salonunda ağırlıkla çalışıyorum ama dün kapalı olduğu için chat gpt’ye evde elimde olan ağırlıklarla bacak kalça antrenmanı düzenlemesini istedim. çok etkili olmaz diye düşünmüştüm ama baya tokatladı o antrenman beni ahhahah
Sonra da 7 bin adım attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…