evet trendyoldan set aldım halter dahil.Merhaba evde hangi ağırlıkları kullanıyorsunuz set mi aldınız?
Aaa bu yapay zeka dediginiz uygulama mı? yoksa gpt mi direktgünaydınlar
dün kalça antrenmanı yapıldı. ayy sporu özlemişimmmm. kalçam biraz aşağı eğimli olmaya başlamıştı tekrar kaldırmam lazımdün yapay zekaya vücudumu çekip attım nasıl diye fit görünüyormuşum spor yaptığım belliymiş. karın kası için öneriler verdi daha belirgin olması için çok mutlu oldum bi de 2 hafta spor yapmadığım halde ah yapsaydım neler olurdu
bugün dinlenme günüm yarın üst vücuttan devam hadi sporla kalın :)
chatgpt evet spor programımı o yaptı ben dedim o bana program hazırladı yemek tarifleri de alıyorum günlük kalori hesaplamaları vs hepsinde kullanıyorumAaa bu yapay zeka dediginiz uygulama mı? yoksa gpt mi direkt
merhaba hoş geldiniz yazın tabiBen de yazayımm
Normalde spor salonunda ağırlıkla çalışıyorum ama dün kapalı olduğu için chat gpt’ye evde elimde olan ağırlıklarla bacak kalça antrenmanı düzenlemesini istedim. çok etkili olmaz diye düşünmüştüm ama baya tokatladı o antrenman beni ahhahah
Sonra da 7 bin adım attım
merhaba hoşgeldiniz. :) istikrarlı bir şekilde devam ederseniz neden olmasın. kaslanmak istiyorsanız ağırlık kaldırmalı ve günlük protein almalısınız. kilo vermek için hııt, kardiyo yapmayı da ihmal etmeyin. kolay gelsin :)Merhabalar, günlüğünüz beni istikrarlı spor yapmaya özendirdi, ben de dün pilates ve direnç bantlarıyla sırt, bacak kası çalıştım, bir saat pilates bandıyla 15dk da direnç bandıyla çalıştım, üzerine de tabii çok değil ama 5 bin adım yürüdüm, umarım yaz boyu sürdürebilir ve arttırabilirim, 55 kiloyum, 52'ye düşüp özellikle sırtımı kaslandırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?