Onemli olan konu hortlatmak deeldi seni heryerde bulurum pinkooo imajı cızmektıKiz anam pero nie hortlattin konuyugene koktum kıff
ne demek istediğinizi anlıyorum. Ben de sürekli klima uğultusundan ve son zamanlarda yokuş çıkan mazotlu kamyon gibi çalışan buzdolabımızın sesinden çok rahatsızım. Hatta buzdolabını değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama sessiz çalışacağına emin olduğum bir model bulamadım henüz (önerisi olan varsa açığım). Arada bir susuyor da "o be dünya varmış beynim mahvoldu" diyorum.Kızlar daha önce yakarca sorunum yüzünden konu açmıştım ve bana uyarı gelmişti yakarca için konu açtığımdan. Halbuki benim o zaman büyük bi problemimdi... Umarım şimdiki konum için de uyarı ya da ban yemem...
Hanımlar evimde sürekli beynimde basınç yapan bi ses var. Başlayıp 1 dakika filan durup tekrar başlıyor. Ve bu hiç bitmiyor. Gece gündüz dırıl dırıl ötüyo beynim. Hani bazen bi ses olur, durunca derin bi ohhh o neydi deriz ya. Beyin yoran seslerden... Bu eve yeni taşındık ve önceki evimizde de alt kattaki kadının kliması yüzünden bu problemi yaşıyorduk. İki yıl sonunda kurtulduk derken daha beteriyle karşılaştık
ses bizim evimizden gelen bi ses olamaz. Dinlemeye çalışıyorum nerden diye ama yok... Sizce nedir? Yaşayan var mı? Cidden yoruldum...
Yaptırmayı düşündünüz mü? Bazen tamirle halloluyormuşne demek istediğinizi anlıyorum. Ben de sürekli klima uğultusundan ve son zamanlarda yokuş çıkan mazotlu kamyon gibi çalışan buzdolabımızın sesinden çok rahatsızım. Hatta buzdolabını değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama sessiz çalışacağına emin olduğum bir model bulamadım henüz (önerisi olan varsa açığım). Arada bir susuyor da "o be dünya varmış beynim mahvoldu" diyorum.
ya bu ses kulaklarinizdan geliyor olmasin?Evet.. sürekli. Dün gece 3 te uyandım mesela zor uyudum. Bi çalışma motor sesi. Hani arızalı buzdolabından gelir ya. Bu daha fazlası
benim ki beko çıt çikmiyorne demek istediğinizi anlıyorum. Ben de sürekli klima uğultusundan ve son zamanlarda yokuş çıkan mazotlu kamyon gibi çalışan buzdolabımızın sesinden çok rahatsızım. Hatta buzdolabını değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama sessiz çalışacağına emin olduğum bir model bulamadım henüz (önerisi olan varsa açığım). Arada bir susuyor da "o be dünya varmış beynim mahvoldu" diyorum.
Kombiden kaynaklanıyo olabilirmiAyyy yok yok.. bu öyle gaipten bi ses değil. Motor çalışma sesi gibi bi şey ama alt komşu mu ne bilemedik
Asansör sesi olabilir mi?Kızlar daha önce yakarca sorunum yüzünden konu açmıştım ve bana uyarı gelmişti yakarca için konu açtığımdan. Halbuki benim o zaman büyük bi problemimdi... Umarım şimdiki konum için de uyarı ya da ban yemem...
Hanımlar evimde sürekli beynimde basınç yapan bi ses var. Başlayıp 1 dakika filan durup tekrar başlıyor. Ve bu hiç bitmiyor. Gece gündüz dırıl dırıl ötüyo beynim. Hani bazen bi ses olur, durunca derin bi ohhh o neydi deriz ya. Beyin yoran seslerden... Bu eve yeni taşındık ve önceki evimizde de alt kattaki kadının kliması yüzünden bu problemi yaşıyorduk. İki yıl sonunda kurtulduk derken daha beteriyle karşılaştık
ses bizim evimizden gelen bi ses olamaz. Dinlemeye çalışıyorum nerden diye ama yok... Sizce nedir? Yaşayan var mı? Cidden yoruldum...
Bizim üst kattakiler gece daha ucuz oluyor diye çamaşır makinesini hep gece çalıştırır. Sanırsınki uçak motoru mübarek. Öyle bir şey olabilir mi?Ayyy yok yok.. bu öyle gaipten bi ses değil. Motor çalışma sesi gibi bi şey ama alt komşu mu ne bilemedik
aslında evet, ama eski, bir de bu pandemi döneminde eve tamirci sokmayı pek istemiyoruz. Pandemi nedeniyle zırt pırt alışveriş yapamadığımız için yedekli alıyoruz bir çok şeyi ve bir de böceklenmesin diye mercimeği pirinci neyi hep buzdolabına koyuyorum, çok doldu (belki o yüzden de fazla ses yapıyordur), bize yetmiyor buzdolabı, yenisini alırsak bunu da evin dışındaki sundurmaya almayı düşünüyoruz, yine kullanırız yani. Tamir ettirmeyi mi denesek yedeğe mi çıkartsak kararsız biraz.Yaptırmayı düşündünüz mü? Bazen tamirle halloluyormuş
gece calistirinca dahami ucuz oluyorBizim üst kattakiler gece daha ucuz oluyor diye çamaşır makinesini hep gece çalıştırır. Sanırsınki uçak motoru mübarek. Öyle bir şey olabilir mi?
ya bu ses kulaklarinizdan geliyor olmasin?
benim teyzem se boyle surekli o ne makinasi ya kulaklarimi yedi, bi yerin suyumu acik kaldi vs derdi, simdi de kulaklarimda surekli camasir makinasi sesi var diyor,meger tedavisi olmayan bir rahatsizligi varmis kulaklarinda acaba oyle bisey olabilirmi sizde de
Acaba size öyle geliyor olabilir mi
Sizden başkaları da duyuyor değil mi bu sesi?
Bi nörolojiye gitmelisiniz bence beyinle ya da kulakla ilgili bilemiyorum bi sorun olabilir.
Bende tam olarak bilmiyorum ama öyle diyorlargece calistirinca dahami ucuz oluyor
Yan dairede yada üst dairede derin dondurucu olabilir mi. Annem derin dondurucu aldı. Yatak odasına koydu. Ayağı tam oturmamış . Uzun süre acayip ses yaptı. Sonra ayağıyla oynayıp düzelttik. Ses azaldı.Evet.. sürekli. Dün gece 3 te uyandım mesela zor uyudum. Bi çalışma motor sesi. Hani arızalı buzdolabından gelir ya. Bu daha fazlası
Kalorifer sesi olabilirmi alttakinin kombisini duyuyorum mesela benKızlar daha önce yakarca sorunum yüzünden konu açmıştım ve bana uyarı gelmişti yakarca için konu açtığımdan. Halbuki benim o zaman büyük bi problemimdi... Umarım şimdiki konum için de uyarı ya da ban yemem...
Aylar sonra konularıma bakayım dedim. Alt kat kombi sesiymişKalorifer sesi olabilirmi alttakinin kombisini duyuyorum mesela ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?