Evde sürekli bi uğultu...

Kiz anam pero nie hortlattin konuyu gene koktum kıff
Onemli olan konu hortlatmak deeldi seni heryerde bulurum pinkooo imajı cızmektı nerdesin sen hı nıe msjlarıma cvp yazmayusun orda ogaddar gonusmusum etmısım sana turku bilem cıgırmısım amma sen cıkcıkcık cok ayık cok

ne demek istediğinizi anlıyorum. Ben de sürekli klima uğultusundan ve son zamanlarda yokuş çıkan mazotlu kamyon gibi çalışan buzdolabımızın sesinden çok rahatsızım. Hatta buzdolabını değiştirmeyi bile düşünüyorum, ama sessiz çalışacağına emin olduğum bir model bulamadım henüz (önerisi olan varsa açığım). Arada bir susuyor da "o be dünya varmış beynim mahvoldu" diyorum.

Yaptırmayı düşündünüz mü? Bazen tamirle halloluyormuş

Evet.. sürekli. Dün gece 3 te uyandım mesela zor uyudum. Bi çalışma motor sesi. Hani arızalı buzdolabından gelir ya. Bu daha fazlası
ya bu ses kulaklarinizdan geliyor olmasin?
benim teyzem se boyle surekli o ne makinasi ya kulaklarimi yedi, bi yerin suyumu acik kaldi vs derdi, simdi de kulaklarimda surekli camasir makinasi sesi var diyor,meger tedavisi olmayan bir rahatsizligi varmis kulaklarinda acaba oyle bisey olabilirmi sizde de

benim ki beko çıt çikmiyor

Asansör sesi olabilir mi?
Ya da alafranga ya da alaturka tuvaletin sifonu bozulmuş olabilir. Az az su kaçırır fark etmezsiniz. Sürekli suyu sifona doldururken ses yapar

Yaptırmayı düşündünüz mü? Bazen tamirle halloluyormuş
aslında evet, ama eski, bir de bu pandemi döneminde eve tamirci sokmayı pek istemiyoruz. Pandemi nedeniyle zırt pırt alışveriş yapamadığımız için yedekli alıyoruz bir çok şeyi ve bir de böceklenmesin diye mercimeği pirinci neyi hep buzdolabına koyuyorum, çok doldu (belki o yüzden de fazla ses yapıyordur), bize yetmiyor buzdolabı, yenisini alırsak bunu da evin dışındaki sundurmaya almayı düşünüyoruz, yine kullanırız yani. Tamir ettirmeyi mi denesek yedeğe mi çıkartsak kararsız biraz.

Bi nörolojiye gitmelisiniz bence beyinle ya da kulakla ilgili bilemiyorum bi sorun olabilir.

Acaba size öyle geliyor olabilir mi

Sizden başkaları da duyuyor değil mi bu sesi?

Bi nörolojiye gitmelisiniz bence beyinle ya da kulakla ilgili bilemiyorum bi sorun olabilir.

Arkadaşlar çok şükür daha o kadar kafayı yemedim kulaklarım da aksine çok sağlam olduğu için bu kadar hassasım Işyerine gidiyorum ses yok. Evde tabi ki var bu ses. Başka yerde yok.

Sonuç olarak: alt katın ev sahibini çağırdık, sesi dinlettik, yaptırdı kombisini. Baya bi problem ve 2.000 tl lik masraf çıkardı usta. Ben de kurtuldum

Evet.. sürekli. Dün gece 3 te uyandım mesela zor uyudum. Bi çalışma motor sesi. Hani arızalı buzdolabından gelir ya. Bu daha fazlası
Yan dairede yada üst dairede derin dondurucu olabilir mi. Annem derin dondurucu aldı. Yatak odasına koydu. Ayağı tam oturmamış . Uzun süre acayip ses yaptı. Sonra ayağıyla oynayıp düzelttik. Ses azaldı.

Kalorifer sesi olabilirmi alttakinin kombisini duyuyorum mesela ben

Ev dışında da oluyorsa Dr a gidin , olmuyorsa birinin makinası duvarla birlesiktir ondan ugulduyirdur, ve bence buzdolabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…