Ya ödüm koptu .zaten evde yalnızımKızlar daha önce yakarca sorunum yüzünden konu açmıştım ve bana uyarı gelmişti yakarca için konu açtığımdan. Halbuki benim o zaman büyük bi problemimdi... Umarım şimdiki konum için de uyarı ya da ban yemem...
Hanımlar evimde sürekli beynimde basınç yapan bi ses var. Başlayıp 1 dakika filan durup tekrar başlıyor. Ve bu hiç bitmiyor. Gece gündüz dırıl dırıl ötüyo beynim. Hani bazen bi ses olur, durunca derin bi ohhh o neydi deriz ya. Beyin yoran seslerden... Bu eve yeni taşındık ve önceki evimizde de alt kattaki kadının kliması yüzünden bu problemi yaşıyorduk. İki yıl sonunda kurtulduk derken daha beteriyle karşılaştık
ses bizim evimizden gelen bi ses olamaz. Dinlemeye çalışıyorum nerden diye ama yok... Sizce nedir? Yaşayan var mı? Cidden yoruldum...
Nasil bir ses? Surekli mi okuyor?
Ya ödüm koptu .zaten evde yalnızım
Biride musluğumu açtı nedir fosurt diye ses çıkmaya başladı şuan bu konunun üstüne
Koltuğu pustum.konunuz çok korkuttu beni
Evet.. sürekli. Dün gece 3 te uyandım mesela zor uyudum. Bi çalışma motor sesi. Hani arızalı buzdolabından gelir ya. Bu daha fazlası
Peki benim hala bilmememYakarcanın ne olduğunu şu an öğrenmem...
One kizYakarcanın ne olduğunu şu an öğrenmem...
Ben de bu eve taşındıktan sonra öğrendim. Biraz acılı oldu ama öğrendimYakarcanın ne olduğunu şu an öğrenmem...
Cok stres yaptindan olabilirmi canm
Peki benim hala bilmemem
Konuştunuz mu peki?Dusuncesiz komsulardan biri birsey calistiriyordur. Bazen oluyor insan nereden geldigini anlayamiyor. Bizde de var o komsulardan ordan biliyorum :)
Bence de korkun. Hiç öğrenmeyinbende bilmiyorum ve ogrenemicem korktum
Yakarca neyyYok yok. Bildiğiniz ev zangırdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?