Evde sürekli bi uğultu...

Evet evet eşim de duyuyor. Pek duyulmayacak gibi değil

Bulunduğunuz apartmanda hidrofor, jeneratör benzeri şeyler varsa ondan kaynaklı olabilir.

Asansör olabilir mi? Ya da hidrofor falan calısan birsey mi bilemedim ki? Komşularda örgü makinesi koşu bandı vs olabilir mi?

Ayyy yok yok.. bu öyle gaipten bi ses değil. Motor çalışma sesi gibi bi şey ama alt komşu mu ne bilemedik
En azından komşudansa gidip bi konuşucaz da .. kaynak yok
binanin tabaninda su var mi bazi binalar sjlu bolgelere yapildigi icin kömürluklerde su oluyor onun icin de motorlu bi cihaz kullaniliyor onun sesiolabilir bir de hidrofor ve su deposunun sesi olabilir onlar da bodrum katta olur bi bakin oraya da

Asansör olabilir mi? Ya da hidrofor falan calısan birsey mi bilemedim ki? Komşularda örgü makinesi koşu bandı vs olabilir mi?
Yokkk. 24 saat koşamazlar bence asansör de yok. Eşim bi ara gidip alt komşuya sorucak artık kombi mi diye

apartmanda ya da çevrede market varsa onların klima ya da buzdolabı sesi olabilir

bizim alt sokaktaki marketin kliması yazın hava sıcak olduğunda bizim evden duyuluyordu artık duyulmuyor

eski buzdolaplarını da çok doldururlarsa çok az aralık vererek çalışır o da olabilir komşulardan birinde

ama arkadaşların taban suyu çekme motoru fikirleri de gerçekçi

araştırın çok da takmamaya çalışın

çalışıyor birinin bir şeyi deyip yatın :))))

kv min koşmuşu musun diyeceğim de onun balkonunun yanında komşu yok

şaka bir yana eskiden çamaşır makinasını sabahın köründe ezan saati çalıştırıyordu

o saatte makina mı çalıştırılır ayıp demiştim de bana gün doğmuş oluyor demişti

saat 5 ve gün doğdu diye sabah olduğu kanaatinde bir kadın

50 yıldır apartmanda yaşıyor bir de ama onun işi bitsin de diğerleri ne olursa olsun

sabah sabah dolanır sonra gider 8 de yatar 11 de kalkar kendisi, herkes kalkıp işe gidecek diyoruz ama umursamıyor

Komşular ile sorun yaşamıyor mu?

Valla idare ediyorlar galiba

Apartmanın şekli itibari ile yan komşu yok

Alt üst komşular da kendi gibi yaşlı teyzeler işte idare ediyor hepsi birbirinden beter

Gece uyuyamayinca yapabildiğim tek şey kitap okumak yada sosyal medya, çamaşır makinesi çalıştırmak çok yaratıcı kadın işlerini halledip rahat rahat uyuyor

Gece uyuyamayinca yapabildiğim tek şey kitap okumak yada sosyal medya, çamaşır makinesi çalıştırmak çok yaratıcı kadın işlerini halledip rahat rahat uyuyor

Yok bizimki makul değil

Sepette çamaşır kalmayacak vs

İşte 5 te yıkıyor bir makina asıyor akşama kadar kuruyormuş vs

Kurutma makinası aldık kurut dedik yok yine sabah körü yıkayıp asıyor hatta işte üst üste birkaç makina yıkıyor vs

O değişmez artık 75 yaşında

Ama benim alt komşu da yıkıyor gece sabah o genç de bir seferinde dedim ki nasıl uyuyorsun kapatıyorum kapıyı diyor

Bize geliyor ses sana nasıl gelmiyor dedim gelmiyor dedi

Yatak odaları ve banyo karşılıklı

Alt komşunuzun ne acelesi var ki , ise mi gidiyor sabah?

Birinin bir makinesi calisiyordur. Apartman sonucta illa ki ses olur. En ust katlarda su bacalarin pervaneleri olur mesela o ses yapar. Hidrofor,jenerator sesi,asansor motorunun sesi,klima,dukkan klimasi veya jeneratoru olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…