Evet evet eşim de duyuyor. Pek duyulmayacak gibi değilEşinizi duyuyor degil mi sesi? Yani belki sizle alakalidir diyecektim.
Ancak tarifinize göre buzdolabi sesi gibi geldi bana(bazi eski dolaplar cok ses çıkarıyor) ve öyleyse komşunuz bu duruma bir sey yapamaz büyük ihtimalle. Çamaşır makinesi olabilir mi emin olamadım, sizce öyle mi? Çünkü insanın aklina gelen sesler; çamaşır makinesi, klima, buzdolabı.
Bunu bi soralım bakalımBulunduğunuz apartmanda hidrofor, jeneratör benzeri şeyler varsa ondan kaynaklı olabilir.
Asansör olabilir mi? Ya da hidrofor falan calısan birsey mi bilemedim ki? Komşularda örgü makinesi koşu bandı vs olabilir mi?Kızlar daha önce yakarca sorunum yüzünden konu açmıştım ve bana uyarı gelmişti yakarca için konu açtığımdan. Halbuki benim o zaman büyük bi problemimdi... Umarım şimdiki konum için de uyarı ya da ban yemem...
Hanımlar evimde sürekli beynimde basınç yapan bi ses var. Başlayıp 1 dakika filan durup tekrar başlıyor. Ve bu hiç bitmiyor. Gece gündüz dırıl dırıl ötüyo beynim. Hani bazen bi ses olur, durunca derin bi ohhh o neydi deriz ya. Beyin yoran seslerden... Bu eve yeni taşındık ve önceki evimizde de alt kattaki kadının kliması yüzünden bu problemi yaşıyorduk. İki yıl sonunda kurtulduk derken daha beteriyle karşılaştık
ses bizim evimizden gelen bi ses olamaz. Dinlemeye çalışıyorum nerden diye ama yok... Sizce nedir? Yaşayan var mı? Cidden yoruldum...
Ayyy yok yok.. bu öyle gaipten bi ses değil. Motor çalışma sesi gibi bi şey ama alt komşu mu ne bilemedik
binanin tabaninda su var mi bazi binalar sjlu bolgelere yapildigi icin kömürluklerde su oluyor onun icin de motorlu bi cihaz kullaniliyor onun sesiolabilir bir de hidrofor ve su deposunun sesi olabilir onlar da bodrum katta olur bi bakin oraya daEn azından komşudansa gidip bi konuşucaz da .. kaynak yok
Yokkk. 24 saat koşamazlar benceAsansör olabilir mi? Ya da hidrofor falan calısan birsey mi bilemedim ki? Komşularda örgü makinesi koşu bandı vs olabilir mi?
Sinek ama fena ısırıyor.Yakarca neyy
Bizim yan komşu geçen gün sabahın 5’inde balkonda el süpürgesi çalıştırdı sonrada balkonu yıkadı.Sizin oralarda da böyle duyarsız,görgüsüz bi komşu olabilir. Belki kulağınızla ilgili bir sorunda olabilir?
Komşular ile sorun yaşamıyor mu?kv min koşmuşu musun diyeceğim de onun balkonunun yanında komşu yok
şaka bir yana eskiden çamaşır makinasını sabahın köründe ezan saati çalıştırıyordu
o saatte makina mı çalıştırılır ayıp demiştim de bana gün doğmuş oluyor demişti
saat 5 ve gün doğdu diye sabah olduğu kanaatinde bir kadın
50 yıldır apartmanda yaşıyor bir de ama onun işi bitsin de diğerleri ne olursa olsun
sabah sabah dolanır sonra gider 8 de yatar 11 de kalkar kendisi, herkes kalkıp işe gidecek diyoruz ama umursamıyor
Komşular ile sorun yaşamıyor mu?
Valla idare ediyorlar galiba
Apartmanın şekli itibari ile yan komşu yok
Alt üst komşular da kendi gibi yaşlı teyzeler işte idare ediyor hepsi birbirinden beter
Gece uyuyamayinca yapabildiğim tek şey kitap okumak yada sosyal medya, çamaşır makinesi çalıştırmak çok yaratıcıkadın işlerini halledip rahat rahat uyuyor
Alt komşunuzun ne acelesi var ki , ise mi gidiyor sabah?Yok bizimki makul değil
Sepette çamaşır kalmayacak vs
İşte 5 te yıkıyor bir makina asıyor akşama kadar kuruyormuş vs
Kurutma makinası aldık kurut dedik yok yine sabah körü yıkayıp asıyor hatta işte üst üste birkaç makina yıkıyor vs
O değişmez artık 75 yaşında
Ama benim alt komşu da yıkıyor gece sabah o genç de bir seferinde dedim ki nasıl uyuyorsun kapatıyorum kapıyı diyor
Bize geliyor ses sana nasıl gelmiyor dedim gelmiyor dedi
Yatak odaları ve banyo karşılıklı
Alt komşunuzun ne acelesi var ki , ise mi gidiyor sabah?
Asıl titiz olanların yapmaması gerekmez mi , ben sevmem mesela ıslak çamaşırı makine de sepette bekletmeyi kokar bana buruşur ayrıca kıyafetler.Yooo
O akşamdan atıyor sabah da asıyor işte
Çok temiz titizler ya işler bitecek erkenden
Yakarcanın ne olduğunu şu an öğrenmem...
Peki benim hala bilmemem
One kiz
Benim ne oldugunu tahmin ettıgım halde ama yınede bu yorumlardan sonra acaba yalnısmı bıliyorum diyerek emin olmak ıcın Google yazarken bile titremembende bilmiyorum ve ogrenemicem korktum
Alt veya üst kat komşunun horlama sesi olabilir. Hele yaşlı ve göbekliyse sabaha kadar hiç kesilmez bu motor sesi...Evet.. sürekli. Dün gece 3 te uyandım mesela zor uyudum. Bi çalışma motor sesi. Hani arızalı buzdolabından gelir ya. Bu daha fazlası
Kiz anam pero nie hortlattin konuyuBenim ne oldugunu tahmin ettıgım halde ama yınede bu yorumlardan sonra acaba yalnısmı bıliyorum diyerek emin olmak ıcın Google yazarken bile titremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?