Sürekli anlatıyorum ama hep kendisini haklı görüyor. Ben çok şey istiyormuşum,memnuniyetsizmişim gibi davranıyor. En sonunda kendimi ifade edemediğimi düşünüp dayanamayıp ağlıyorum gelip sarılıp bir destek bile olmuyor odayı terkediyor. öyle olunca daha da kırılıyorumEşine bu hislerinden bahsetmelisin.Gerekirse yüz kere bin kere.Konuş tatlım.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.Bilsin o da.Birlikte çözüm üretin.
nasıl alıştırırsan öyle gider. onun pisliğini temizlemekle ömür geçirmek istemiyosan temizleme de görsün.
Onuda denedim hiç umrunda bile değil görmüyor bir şeyi. Yine bana kalıyor.nasıl alıştırırsan öyle gider. onun pisliğini temizlemekle ömür geçirmek istemiyosan temizleme de görsün.
Onuda denedim hiç umrunda bile değil görmüyor bir şeyi. Yine bana kalıyor.
Bu söyledikleriniz aranızda tutku kalmadığının işareti.Sürekli anlatıyorum ama hep kendisini haklı görüyor. Ben çok şey istiyormuşum,memnuniyetsizmişim gibi davranıyor. En sonunda kendimi ifade edemediğimi düşünüp dayanamayıp ağlıyorum gelip sarılıp bir destek bile olmuyor odayı terkediyor. öyle olunca daha da kırılıyorum
Ağlama da kırılma da.Kır.Konuşmaktan anlamıyorsa sesini yükseltmenin vakti gelmiş demektir.Terapiste de gitmez eminim o yüzden öneremiyorum.Sürekli anlatıyorum ama hep kendisini haklı görüyor. Ben çok şey istiyormuşum,memnuniyetsizmişim gibi davranıyor. En sonunda kendimi ifade edemediğimi düşünüp dayanamayıp ağlıyorum gelip sarılıp bir destek bile olmuyor odayı terkediyor. öyle olunca daha da kırılıyorum
Benimki enayilik gibi bir durum oldu. Bu yönlerini unutturacak hiçbir davranışı yok. Çocukla bile ilgilenmiyor. 5 dk tut sofra hazırlıyım desem hadi al artık ne zaman bitecek diyor.+1
Fedakarlık yaptığına değiyorsa fedakarlıktır. Yoksa bir süre sonra enayilik oluyor.
Benimki enayilik gibi bir durum oldu. Bu yönlerini unutturacak hiçbir davranışı yok. Çocukla bile ilgilenmiyor. 5 dk tut sofra hazırlıyım desem hadi al artık ne zaman bitecek diyor.
Yok aslında her zaman istediğine karşılık verdim ama eşimin dışardaki insanlara yaranma huyu var.Bu söyledikleriniz aranızda tutku kalmadığının işareti.
Belki zamanında onun da bazı talepleri oldu ve karşılamadınız,olabilir mi?
Küçük kızım var her istediğimde çıkamıyorum ve aileme arkadaşlarıma uzakta oturuyorumtemiz gömlek bulamasın bi gün anlar bence.
ayrıca gezmek için neden eşini bekliyosun, senin arkadaşın vs yok mu?
Ah keşke, bazen düşünüyorum var mı diye ama göremiyorumBence o zaman acil olarak bir şeyler yapman lazım. Seni evin hizmetçisi gibi kullanmasına izin vermemelisin. Sonuçta ikinizin de yaşam alanı, illaki elinden tutulur bir davranışı olmalı. Yani atıyorum dağınıklığını yemek yapmasıyla tolere edebilmelisin vs.
Küçük kızım var her istediğimde çıkamıyorum ve aileme arkadaşlarıma uzakta oturuyorum
Şehrin iki yakası diyebilirim. Sürekli zor oluyor araba da olmadığı içinne kadar uzakta? haftada bir gün iki gün çıkamayacak kadar uzakta mı?
Şehrin iki yakası diyebilirim. Sürekli zor oluyor araba da olmadığı içinne kadar uzakta? haftada bir gün iki gün çıkamayacak kadar uzakta mı?
Bence de.Eşine bu hislerinden bahsetmelisin.Gerekirse yüz kere bin kere.Konuş tatlım.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.Bilsin o da.Birlikte çözüm üretin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?