- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
Ne güzel komsuluk yaaaaBizim sizin gibi bir komşumuz vardı eşi polis. Eşi gece göreve gittiğinde ben kalıyordum yanında. Tam 7 sene kalmışım. Sonra çocukları olunca alıştı kadıncağız.
Bende 11 senedir yalnız yaşıyordum evlendim. Size önerim geceleri müzik eşliğinde kitap okuyabilirsiniz uykunuzu getirecektir ya da komedi filmi izleyin. Aklınıza kötü bir şey getirecek aktivitelerden kaçının. Zamanla alışacaksınız hatta yalnız kalmak isteyeceksiniz
Bende evde ses duyunca elime bıçağı kaptigim gibi her odayı güçlü bı şekilde geziyorum her nasılsa.
banada lazim boyle komsulardan arkadaslardanNe güzel komsuluk yaaaa
Nerde oturuyon gelem hemenbanada lazim boyle komsulardan arkadaslardan
Senin kızin triplerini çekebilirim eminim çok tatlı çünküüüübanada lazim boyle komsulardan arkadaslardan
deli cesareti o
profil fotosu yapmişsın ☺
ankaradayim :)Nerde oturuyon gelem hemen
yaa gecen sana ozel mesaj atacaktim marifetlerini yazayimda iki gül diye kapaliymis kaldi oyleSenin kızin triplerini çekebilirim eminim çok tatlı çünküüüü
Ay lütfen kalmasınyaa gecen sana ozel mesaj atacaktim marifetlerini yazayimda iki gül diye kapaliymis kaldi oyle
Bende ordan gelin olup geldim İzmire.Ankaranin sogugunu totomda hissettim şuanankaradayim :)
henuz sogumadi ama sen soguk diyince kulagim citladi sanki ayazdan donmus gibiBende ordan gelin olup geldim İzmire.Ankaranin sogugunu totomda hissettim şuan
Ben de yeni evliyken bu durumu yaşamıştım geçti gitti yeni eve alışma sürecinde bunu yaşıyor insan geç saatlere kadar uyuyamazdım.
Normalde de yalnız kalmayı aşırı seviyorum aslında her zaman diken üstünde değilim ama uykuya dalarken oluyor.Bizim sizin gibi bir komşumuz vardı eşi polis. Eşi gece göreve gittiğinde ben kalıyordum yanında. Tam 7 sene kalmışım. Sonra çocukları olunca alıştı kadıncağız.
Bende 11 senedir yalnız yaşıyordum evlendim. Size önerim geceleri müzik eşliğinde kitap okuyabilirsiniz uykunuzu getirecektir ya da komedi filmi izleyin. Aklınıza kötü bir şey getirecek aktivitelerden kaçının. Zamanla alışacaksınız hatta yalnız kalmak isteyeceksiniz
12 yaş çok küçük bir yaş12 yaşımda 1 ay yalnız kalmıştım.
O gün bugündür korkmam.
Sanırım böyle şeylere çocukluktan alışılmalı.
Kendinizi telkin edin.
Ailemin işi sebebiyle kalmak zorundaydım, onlar bir eğitime katıldı.12 yaş çok küçük bir yaş
Neden yalniz kaldiniz
Ozel değilse merak ettim
Çok doğru gerçekten öyleAilemin işi sebebiyle kalmak zorundaydım, onlar bir eğitime katıldı.
Sonra da lisede yatılı okula gittim zaten, koca binada yalnız kaldığımı bilirim:)
Yalnızlığa alışınca insan, pek fena alışıyor duruma ve birinin oluşu can sıkıyor.
Bende umarım hallederim bu problemiBaşlangıçta ben de böyle hissediyodum ama şuan evinde yalnız yatan onlarca insanin varlığını kendime hatirlattikca aştım bunu
Yastığınızın altına bir ayet-el kursi koy bişey olmaz içini ferah tut sadece alışamadın yeni evine ondanKızlar merhaba
Eve birisinin girdiğini zannetmemle yüreğimin agzima gelip hala ellerimin titremesiyle bu konuyu açıp fikir almak istedim
Yeni evlendim 2 ay olmadı daha
Hayatımda ilk kez ayrı bir evde tek yaşıyorum.
Eşim işte olduğu zaman hep değil ama bazen korkuyorum
En ufak ses duysam eve birisi mi girdi diye panik oluyorum.
Eşim sabah gittikten sonra sabah saatleri bir içim geçse kabus görerek uyanıyorum
Sürekli sicriyorum
Deprem korkum da var
Yatak mi sallanıyor deprem mi oluyor içerden mi geliyor bu ses derken o güzelim uyku zehir oldu bana
Her uyumaya çalıştığımda en az bir kere sıçrayıp uyanıyorum.
Geceleri öyle değil eşimle birlikte uyuduğum için korku olmuyor.
Evde gün içinde de sürekli tedirgin değilim aslında ama ses gelince hemen dikkat kesiliyorum
Sizce bunun için yapabileceğim bir şey var mı yoksa zamanla alışır miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?