Ben de senelerce yalnız yaşamama rağmen İstanbul'daki son depremden sonra asla yalnız kalamıyordum, ne gündüz ne gece.. Gündüzleri çıkıp saatlerce çocuk parkında oturduğumu bilirim. Ama evimiz çok eskiydi. Psikiyatriste gidip ilaç kullandım. Panik atak başlangıcı olduğunu söyledi doktor. İlaçlar memuriyeti etkilemiyor, beni etkilemedi yani, heyet raporu alırken doktoruma söyledim zaten sistemde görünüyor, şimdi nasılsın dedi sadece.. Şu an deprem riskinin az olduğu bir ile atandım, geçti o korkular. Hatta geçen gün Elazığ'da olan depremi hissettim, evde yalnızdım, yatakta öyle bir sallandım ki.. Hiç korkmadım. Tüm sülalem,eşim, arkadaşlarım duyar duymaz aradı. Herkes bu fobimi biliyor. Sakın balkondan atlamaya kalkma ben geliyorum diyor eşim =)) Yoo sigara içiyorum iyiyim dedim. Siz İstanbul'daysanız tek çare evi sağlam bir zemini olan muhite taşımak, kağıthane şişli gop gibi ya da anadolu yakasında kartal falan. E devletten zemin haritasına bakabilirsiniz. Ev de yeni yapılmış bir bina ise rahatlarsınız diye düşünüyorum.