Evde yalnız olmayı seviyorum. Ama...

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
53
31
Merhabalar 1 yıllık evliyim. Bunun 6 ayı yalnız geçmedi... Evde biri varken evişide bitmiyor. Yok uyuyolar yok bizim alışma düzenimiz dışında sofra kur kaldır yıka...

Eşimde bende gurbeteyiz kimsemiz yok ama. Eşim kızkardeşini çağırdı. 2 ay eşimin kız kardeşi bizdeydi o gitti 10 gün sonra annemler geldi annem geleli 20 gün oldu ama sıkıldım. Eşim annemide bırakmıyor 3 ay kal gidersin diyo. O rahat tabi işe gidiyor düzenind değişiklik yok. Eşimede birşey diyemiyorum. Geçmişte bana herşeye bağıran kadın damadı için melek oldu.

Kayınvalidemide kayınpederim bıraksa oda gelir kalır gitmez...

Millet gurbette annesi kayınvalidesi ev hanımı ama gelmiyolar böyle uzun ben niye böyle

Evde yalnız olmayı seviyorum. Sevmek ayrı eve misafir olmak ayrı annemi de görümcemide kayınvalidemi de çok seviyorum ayrı ayrı ama herşeyin azı tatlı değilmi?

Bir fenomen var ailesi yurtdışında onlar bile tr gelince 1 hafta kalıp gittiler. Annesi azı tatlı herşeyin herkesin kendi hayatı var dedi videoda ben şok....

Annem aynı şehirde olsak sizden çıkmam dedii yaa..

Son düzenleme:
Eşim kızkardeşini çağırdı. 2 ay eşimin kız kardeşi bizdeydi o gitti 10 gün sonra annemler geldi annem geleli 20 gün oldu ama sıkıldım. Eşim annemide bırakmıyor 3 ay kal gidersin diyo.

kız kardeş 2 ay ne yaptı

eşin annene tabi gitme der kendi kardeşi 2 ay kalmış

annen gider yakında onun evi düzeni yok mu

yasak vs gelir diye azıcık kulağına kar suyu kaçırın

kız kardeş 2 ay ne yaptı

eşin annene tabi gitme der kendi kardeşi 2 ay kalmış

annen gider yakında onun evi düzeni yok mu

yasak vs gelir diye azıcık kulağına kar suyu kaçırın

Hiç birşey online yaz okulu derslerin sınavlarını yaptı... Ev işine de yardımı dokundu desem yalan olur ben temizlik yaparken oda 1 tane odayı süpürdü 3 4 kere filan

Okurken darlanti bastı. 2 ay hic kimseyi evde yatirmayın iş yaptirin tabiki.

Esinize duzgun bir dille yeni evli olduğunuzu birbirinize alışma sürecinde olduğunuzu ne kendi anneniz ne esinizin kardesinin 2 ay kalsin diye israr edilmesinin dogru olmadığını bi şekilde açıklayın. Erkekler odun biraz ters anliyor yok sen misafir istemiyo musun berekettir falan filan diye ama, 2 ay misafirliği benim aklim almadi, saglik olur mecburiyet olur ayri ama nedensizce yeni evlilerin yaninda 2 ay.. bilmiyorum valla

Ayni ben gibisiniz sizde.Evde bir gunden fazla misafiri cekemiyorum.Bu kim olursa olsun.Ayni sekilde en yakınıma bile gunubirlik gider gelirim.Uzun misafirligi de hiiic anlamam.Nasil rahat ediyorlar diye dusunurum?Gorumceniz mesela..insan kendi banyosunu aramaz mi ya?Ya da kendi kahve kupasi ile kahve icmeyi?Gece uyuyamadigim da mutfagima gecip makarna yapip yemeyi ozlemez mi??

Evlilik denen şey insanın kendisine kafa yapısı ve yaşam tazı olarak uygun bir eş seçmesi demek oluyor aynı zamanda biliyorsunuz değil mi? Evlenmeden önce eşinizin nasıl bir insan olduğunu bilmiyor muydunuz? Sürekli misafir seven bir insansa (bunu yadırgamıyorum, kimi de böyledir yani) ve bu size çok uzak bir yaşam tarzıysa ya konuşur anlaşmaya çalışırdınız ya da kendi yolunuza giderdiniz. Eşime bir şey diyemiyorum ne demek ayrıca? Ne hissettiğinizi konuşmazsanız nasıl bir çözüm bulabilirsiniz? 1 yıllık evliliğin 6 ayında misafiriniz olması evliliğiniz açısından hiç sağlıklı değil ki... Bu kadar insan bağımlısı olan bir adamla özel hayatınız, paylaşımlarınız, ortak zevkleriniz ne durumda mesela?

Okurken daraldım bu adam yeni evli evinde karısıyla hiç mi özel zamanlar geçirmek istemiyorum. Evi mülteci kampına çevirmek istiyorsa niye evlendi ki? Bence bunlara sebep olan kocan. Açık açık konuş öyle 2 ay bunla 3 ay şunla yaşanır mı isterse kendi annen kardeşin olsun. İnsan oturup kafa dinlemek bazen boş boş yatmak kocasıyla başbaşa vakit geçirmek, tatil yapmak ister. Sorununu yüz yüze konuş böyle devam etmesin mutsuz olursun

Eşiniz sizi arzulamıyor olabilir mi? Evde sürekli birileri olsa mesela ben de eşim de bunalırız. Çünkü sarılıp film izleyemiyorsun, rahatça öpüşüp, cilveleşmek vs. yok. E bunlar da ilk zamanlar heyecanlı, tatlı geliyor insana. Garip değil mi eşinizin bunları sizle yapma hayali, isteği olmaması? Başbaşa dışarı çıksanız o bile göze batar evde misafir var zaten çıkılmaz da.

Eşinize açık olamıyorsunuz ki bu da evdeki tantanadan bence yakınlaşamamışsınız. Evde biraz hasta numarası yapın, geleni rahat ettirmeyin, habire odanıza kapanın, eşinizle plan yapın mesela annem gidince tatile gidelim vs. diye yol alması gerektiğini anlasın. Eşiniz size soruyor mu misafir çağırırken? Bundan rahatsız olduğunuzu sorması gerektiğini söyleyin bari. Müsait değilim, işlerim var, temizlik yapacağım, evden bir kursa katılacağım, sınava hazırlanacağım diye eve misafir kabul etmeyin. Aklıma bunlar geldi.

Evlilik mncesi onlarında misafiri olmazdıki.. Nerden anlayabilirdim böyle biri olduğunu bende yalnızlıüı severim..
Bekarken geceleeri ağlayıp sabah kırmızı gözlerler annem bile sormadı neyin var diye bu saatten ssonra sağlık sebebi olmadıkça insanı naoayım ben...

G
Görüyo musun milana abla.

Alt sokakta oturan annemi kendi evime silah zoruyla getiriyorum.

Bi keresinde babam yoktu. Annemi zorla yatırdım bende. Sabah 6 da kalkıp koşa koşa evine gitmiş.

Olay annemin deyimiyle tam da şu ;

Kimisi su bulup içemez
Kimisi köprü bulup geçemez.

Bizim ailede kimsenin evinde kalamama hastalığı var. Hayatta bi yerde 2 ay kalamam. Çatlarım.

Anneleri de anlamıyorum. Yani neden bir ortası yok. Ya hic gelmezler. Ya gelince gitmezler. Ikisi de çekilir dert değil

iyi de işte olmaz demeyi bileceksin

beni kötü bilmesinler yok

tabii gelip kalabilir gezebilir ama bu maksimum 10 gündür

geriş çağırmayan annesi de garip

Arzulamak geceleri oluyor.. Anneöin yanında öper arada sarılır..

Sarılıp film izlemekse ikimizde yapamıyoruz öyle koltukları geniş seçmemişiz

Evde birileri varken cinsellik de istendiği gibi yaşanmaz hiç mi bunu sorun haline getirmiyor eşiniz

iyi de işte olmaz demeyi bileceksin

beni kötü bilmesinler yok

tabii gelip kalabilir gezebilir ama bu maksimum 10 gündür

geriş çağırmayan annesi de garip
Koronadan dolayı tekrar gitmek istemedi aslında zorlandı görümcemde.. Herkes gençsin abin başka yerde git gez demiş bi gazla geldi pişman oldu kız aslknda onun daha böylr geleceğiniz sanmıyprum tabi nasio olurda bebeğimiz olursa o güne kadae

Ne bileyim, insan evleneceği insanın yalnızlığı mı yoksa daha hareketli bir hayatı mı sevdiğini bilir herhalde diye düşündüm. Evlenmeden önce ne konuşuyor ki bu insanlar? =) Ama siz şimdi bile eşime bir şey diyemiyorum dediğinize göre, çok da sağlıklı bir iletişimiminiz yok. Haksız mıyım? Bundan sonrasını değiştirin bari. O ev sizin de eviniz, hayatınız ortak bir hayat. Nasıl yaşayacağınız eşinize göre şekillenemez, bostan korkuluğu değilsiniz ya. Konuşacaksınız işte. Ayrıca bu kadar misafir seviyor ya, umarım hizmetleri için sizden çok koşturuyordur. Onu da yapmıyorsa, bu sizi kullandığı anlamına da gelir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…