Evde yanlız kalmak

Konu ne zaman değişti yahu. Olay farklı bir yere gitmeye başlamış. Kadıncağız uyuyamadığını söylemiş sadece.

Neyse arkadaşım, senin eşin horlamıyor sanırım. Benimki rahatsızlığından da dolayı traktör edasında horladığı için onsuz yatmak bana daha iyi geliyor :KK45:Gece uyku getiren çaylardan iç, koridorun ışığını aç ve dua edip yat. Gece asla yataktan kalkma, telefonla falan oyalanabilirsin. Bikaç gece sonra alışırsınız inşallah.

Merhabalar bazı geceler 11aylık kızımla yanlız kalıyoruz eşim sabah geliyor işi sebebiyle her hafta değişiyor, sabahları bir sorun yok ama geceleri uyuyamıyorum, korkuda değil ama neden oluyor bilmiyorum ama uyuyamıyorum bütün odaları geziyorum ışığı kapatamıyorum ne zaman gün doğuyor ozaman uyuyorum. Böyle durum yaşayan varmı ? Ne yapıyorsunuz siz?
ben varım.kendi evimdede uyayamam eşim yoksa.yetmez birde görev için yurt dışı yurt içi seyahatlerimi zindan ederim kendime otel odalarında ışıklar açık tv açık sabahları zor ederim.beceremiyorum hayattan zevk almayı.eşim yanıda değilse biri beni öldürecek hissi var bende hastayım galiba.

ben varım.kendi evimdede uyayamam eşim yoksa.yetmez birde görev için yurt dışı yurt içi seyahatlerimi zindan ederim kendime otel odalarında ışıklar açık tv açık sabahları zor ederim.beceremiyorum hayattan zevk almayı.eşim yanıda değilse biri beni öldürecek hissi var bende hastayım galiba.
bende de o his var.bipolar hastasıyım engelde olamıyorum o hisse hasta olmayanlardan böyle his taşıyan ilk seni gördüm.

Önceden bende öyleydim şimdi ışıkları da kapatıp uyuyorum eşimin gelişinden haberim olmuyor
Bence korkuyorsun kapını kilitle koridorun ışığını yak da uyumayı dene ya da kızını yanına al da uyumayı denesen

bende de o his var.bipolar hastasıyım engelde olamıyorum o hisse hasta olmayanlardan böyle his taşıyan ilk seni gördüm.
bende hasta olabilirmiyimki o_Omesela gece kapıyı açıp uykumda biri bana saldıracak öldürecek gibi geliyor uykuya dalmamak için çabalıyorum uyanık kalmalıyım diyorum.başka neler oluyo sende peki

Başlıkta yanlış yazmışsın. YALNIZ olacak o.

Bir de tekrar ediyim herkez değil HERKES.

Sevgiler.

benim eşim nöbet usulü çalışıyor bir evde bir işte geceleri çoğu zaman. benim sorunumda eşim varken uyuyamamak:KK48: dün gece sabah 5te salona geçip kanepede uyudum şu an gözümden uyku akıyor..
Benim
yine de onda tatmin etmeyen bir eksiklik hissediyormusun.kızın uyuyan bir bebek mi?bilinçaltında bir şeylerin eksikliği var.
Evet 10dedimi uyur kızım

Konu ne zaman değişti yahu. Olay farklı bir yere gitmeye başlamış. Kadıncağız uyuyamadığını söylemiş sadece.

Neyse arkadaşım, senin eşin horlamıyor sanırım. Benimki rahatsızlığından da dolayı traktör edasında horladığı için onsuz yatmak bana daha iyi geliyor :KK45:Gece uyku getiren çaylardan iç, koridorun ışığını aç ve dua edip yat. Gece asla yataktan kalkma, telefonla falan oyalanabilirsin. Bikaç gece sonra alışırsınız inşallah.
Aynen haklısınız eşimin ilgi konusuna kadar geldi horlayan biri değil sessizce uyur benimki :KK48: inşallah şu durumu yenersem daha iyi olcak ama :(

Ay sağol çok büyük iş başardın düzelttin tebrikler :KK9:

Sevgiler.
Dilimizi doğru kullanamazsak kendimizi doğru ifade edemeyiz. Zamanında Türkçe öğretmenin bunu öğretmiş olsaydı ben büyük bir iş başarmak zorunda kalmazdım. Sevgiler.

Sebebini bulun bence

16 yaşımdan beri kalırım evde yalnız yani 20 yıldır

Insanın evi en güvenli yerdir birinin ılup olmaması çok da önemli değil

Örneğin ben gece şehir dışına giderdim istanbul da oturmasının halde orda otobüsten iner taksiye biner havaalanına gider sabah da ülkenin öteki ucunda yine aynısı olurdu

Bu şartlar altında ev çokkkk güvenli emin ol

Bir de çocuktan önce de mi böyle idi sonra mı acaba hasta vs olursa diye tedirgin oluyor olabilir misin

Pratik çözüm de örneğin oturma odası salon bir yerin ışığını yak eşin tv izliyor da sen uyuyormuşsum gibi yat

Benim esim de ayin ucte biri evde yok. Ve seninki gibi sabah da gelmiyor bir gittim mi ertesi aksama kadar. Bende de hic gece uyuyamama korkusu yoktu ama bir gece esimle uyurken ruyamda ev kapısının acildigini ve esimin eve geldigini gordum. Ruyayla gercegi ayirt edemedim bi an, uyandim ve baktim esim yanimda. Esim yanimdaysa kapıyı açan kim? Oldum boyle bi tuhaf. O gun bugundur ben de zorlaniyorum. En az 3 yildir esim ayin ucte birinde yok. sadece Salonumuz sokaga bakiyor. Genelde oranin isigini acik birakip yatiyorum. Kendimi yormaya calisiyorum,yorulursam daha kolay uyuyorum ve boylece düşünmüyorum hicbir sey.

Benim esim de ayin ucte biri evde yok. Ve seninki gibi sabah da gelmiyor bir gittim mi ertesi aksama kadar. Bende de hic gece uyuyamama korkusu yoktu ama bir gece esimle uyurken ruyamda ev kapısının acildigini ve esimin eve geldigini gordum. Ruyayla gercegi ayirt edemedim bi an, uyandim ve baktim esim yanimda. Esim yanimdaysa kapıyı açan kim? Oldum boyle bi tuhaf. O gun bugundur ben de zorlaniyorum. En az 3 yildir esim ayin ucte birinde yok. sadece Salonumuz sokaga bakiyor. Genelde oranin isigini acik birakip yatiyorum. Kendimi yormaya calisiyorum,yorulursam daha kolay uyuyorum ve boylece düşünmüyorum hicbir sey.
Ay canım seninkide ilginçmiş :( allah,yardımcın olsun bende ışıkla uyumaya çalışıyorum

Canım yine senin eşin geliyormuş. Biz 2.5 senelik evliyiz ve hep şehir dışında çalışıyor. Bende ilk başlarda korkuyordum ama şimdi alıştım. Aranın ışığını yakıyorum bütün her yeri de kilitleyip anahtarını alıyorum öyle daha güvende hissediyorum uyuyorum

Ay canım seninkide ilginçmiş :KK43: allah,yardımcın olsun bende ışıkla uyumaya çalışıyorum

Valla canim hic de ilginc degil aslinda bizim gibi olan cok insan var,ben artik alistim sayilir ama şöyle 3-4 aksam ust uste evde olsun sonra yine olmasin acaip canim sıkılıyor,ruhum daraliyor. Evde ilgi bekleyen bi cocugum var,hamile halimle onun peşinde de yeteri kadar kosamiyorum,oyle boyle yuvarlanip gidiyoruz diyebilirim.

Bebiş daha gelmemiş

İçerisi rahat galiba

Kolaylıklar vs sağlıklı doğumlar dilerim

Dilimizi doğru kullanamazsak kendimizi doğru ifade edemeyiz. Zamanında Türkçe öğretmenin bunu öğretmiş olsaydı ben büyük bir iş başarmak zorunda kalmazdım. Sevgiler.
Normal konuşmayla telefon klavyesini birmi tutuyorsun ? Türkçe öğretmenim bana gayet güzel öğretti canımda normal hayatla sanal hayatı ayırt etmeyi öğreten olsaymış keşke, işim bilgisayarla dilekçeyle nerde ne yazılması gerektiğini ben daha iyi bilirim merak etme sen :KK59:hadi şimdi başka üyelere :KK16:

Back
X