- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Dursuneeee
Kocanın işte olduğundan eminsin değil mi? Çok okuma BDV'yi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım.kendi evimdede uyayamam eşim yoksa.yetmez birde görev için yurt dışı yurt içi seyahatlerimi zindan ederim kendime otel odalarında ışıklar açık tv açık sabahları zor ederim.beceremiyorum hayattan zevk almayı.eşim yanıda değilse biri beni öldürecek hissi var bende hastayım galiba.Merhabalar bazı geceler 11aylık kızımla yanlız kalıyoruz eşim sabah geliyor işi sebebiyle her hafta değişiyor, sabahları bir sorun yok ama geceleri uyuyamıyorum, korkuda değil ama neden oluyor bilmiyorum ama uyuyamıyorum bütün odaları geziyorum ışığı kapatamıyorum ne zaman gün doğuyor ozaman uyuyorum. Böyle durum yaşayan varmı ? Ne yapıyorsunuz siz?
bende de o his var.bipolar hastasıyım engelde olamıyorum o hisse hasta olmayanlardan böyle his taşıyan ilk seni gördüm.ben varım.kendi evimdede uyayamam eşim yoksa.yetmez birde görev için yurt dışı yurt içi seyahatlerimi zindan ederim kendime otel odalarında ışıklar açık tv açık sabahları zor ederim.beceremiyorum hayattan zevk almayı.eşim yanıda değilse biri beni öldürecek hissi var bende hastayım galiba.
bende hasta olabilirmiyimkibende de o his var.bipolar hastasıyım engelde olamıyorum o hisse hasta olmayanlardan böyle his taşıyan ilk seni gördüm.
Benimbenim eşim nöbet usulü çalışıyor bir evde bir işte geceleri çoğu zaman. benim sorunumda eşim varken uyuyamamakdün gece sabah 5te salona geçip kanepede uyudum şu an gözümden uyku akıyor..
Evet 10dedimi uyur kızımyine de onda tatmin etmeyen bir eksiklik hissediyormusun.kızın uyuyan bir bebek mi?bilinçaltında bir şeylerin eksikliği var.
Ay sağol çok büyük iş başardın düzelttin tebriklerBaşlıkta yanlış yazmışsın. YALNIZ olacak o.
Bir de tekrar ediyim herkez değil HERKES.
Sevgiler.
Gözümü kapattığımda tepemde biri beni izliyormuş gibi uyanıkken daha güvendeymişim gibi hissediyorumbende hasta olabilirmiyimkimesela gece kapıyı açıp uykumda biri bana saldıracak öldürecek gibi geliyor uykuya dalmamak için çabalıyorum uyanık kalmalıyım diyorum.başka neler oluyo sende peki
Aynen haklısınız eşimin ilgi konusuna kadar geldi horlayan biri değil sessizce uyur benimkiKonu ne zaman değişti yahu. Olay farklı bir yere gitmeye başlamış. Kadıncağız uyuyamadığını söylemiş sadece.
Neyse arkadaşım, senin eşin horlamıyor sanırım. Benimki rahatsızlığından da dolayı traktör edasında horladığı için onsuz yatmak bana daha iyi geliyorGece uyku getiren çaylardan iç, koridorun ışığını aç ve dua edip yat. Gece asla yataktan kalkma, telefonla falan oyalanabilirsin. Bikaç gece sonra alışırsınız inşallah.
Dilimizi doğru kullanamazsak kendimizi doğru ifade edemeyiz. Zamanında Türkçe öğretmenin bunu öğretmiş olsaydı ben büyük bir iş başarmak zorunda kalmazdım. Sevgiler.Ay sağol çok büyük iş başardın düzelttin tebrikler
Sevgiler.
Yok artık nerelere getirdiniz konuyu sorduğuma pişman ettiniz resmen, insan eşinin nerde çalıştığını bilir kırk kere arar beni,uyumadığımı bildiği için.Kocanın işte olduğundan eminsin değil mi? Çok okuma BDV'yi.
Ay canım seninkide ilginçmişBenim esim de ayin ucte biri evde yok. Ve seninki gibi sabah da gelmiyor bir gittim mi ertesi aksama kadar. Bende de hic gece uyuyamama korkusu yoktu ama bir gece esimle uyurken ruyamda ev kapısının acildigini ve esimin eve geldigini gordum. Ruyayla gercegi ayirt edemedim bi an, uyandim ve baktim esim yanimda. Esim yanimdaysa kapıyı açan kim? Oldum boyle bi tuhaf. O gun bugundur ben de zorlaniyorum. En az 3 yildir esim ayin ucte birinde yok. sadece Salonumuz sokaga bakiyor. Genelde oranin isigini acik birakip yatiyorum. Kendimi yormaya calisiyorum,yorulursam daha kolay uyuyorum ve boylece düşünmüyorum hicbir sey.
Ay canım seninkide ilginçmişallah,yardımcın olsun bende ışıkla uyumaya çalışıyorum
Benim esim de ayin ucte biri evde yok. Ve seninki gibi sabah da gelmiyor bir gittim mi ertesi aksama kadar. Bende de hic gece uyuyamama korkusu yoktu ama bir gece esimle uyurken ruyamda ev kapısının acildigini ve esimin eve geldigini gordum. Ruyayla gercegi ayirt edemedim bi an, uyandim ve baktim esim yanimda. Esim yanimdaysa kapıyı açan kim? Oldum boyle bi tuhaf. O gun bugundur ben de zorlaniyorum. En az 3 yildir esim ayin ucte birinde yok. sadece Salonumuz sokaga bakiyor. Genelde oranin isigini acik birakip yatiyorum. Kendimi yormaya calisiyorum,yorulursam daha kolay uyuyorum ve boylece düşünmüyorum hicbir sey.
Normal konuşmayla telefon klavyesini birmi tutuyorsun ? Türkçe öğretmenim bana gayet güzel öğretti canımda normal hayatla sanal hayatı ayırt etmeyi öğreten olsaymış keşke, işim bilgisayarla dilekçeyle nerde ne yazılması gerektiğini ben daha iyi bilirim merak etme senDilimizi doğru kullanamazsak kendimizi doğru ifade edemeyiz. Zamanında Türkçe öğretmenin bunu öğretmiş olsaydı ben büyük bir iş başarmak zorunda kalmazdım. Sevgiler.