İmkansizzzMuhtemelen evlenene kadar suyunu bile annesi getirmiştir:) düzelir mi bu saatten sonra ? kendi kendine düzelmez ama kavga dövüş belki:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkansizzzMuhtemelen evlenene kadar suyunu bile annesi getirmiştir:) düzelir mi bu saatten sonra ? kendi kendine düzelmez ama kavga dövüş belki:)
Ben umudumuİmkansizzz
Eşin ütü mü yapıyor,hem de sen başardın bunu öyle miValla maşallah diyim. Demekki bunun formülü varmış,bikaç tüyo alabilirmiyim
Ben kovsam gitmez,yola da gelmez ama farklı incelikleri de vardır belki?
Vay beemaşallahlık bi durumu yok valla. evlenemden önce kendisi yapıyormuş zaten annesi bilmiyorum diyomuş:)) cok zekice:) evlendik ben kıyamadım tabi kendimi paraladım baktım değer bilen yok çocukta olunca bıraktım. giyecek bişeyi kalmayınca tek tek ütüledi.sonra hergün ütüden sıkılınca haftalık topluca ütülemeye başladı.alıştı gitti
Kendini savunduğunda ya da güzellikle söylediğinde yapıyorlar da ileriki yıllarda benim duruma dönüyor işte,surat asmalar kavgalar vsgünaydın kızlar, dünde belirttiğim gibi akşam temizlik günümüzdü ve eşim yine kaçma bahaneleri uydurarak iş yapmak istemedi, ama ben çok yoruldum, senin kadar güzel yapamıyorum, gücüm yetmiyor dedim ve azmin sonunda ne iş yaparsa yapsın tek düşüncesiyle bulaşıkları ve balkonu yıkadı, umarım devamı gelir, (aslında bekarken tek kalıyordu ailesinden ayrı başka bir şehirde çalışıyordu ve bütün işleri yapıyordu), bana yardım ediyor, düşünüyor sağolsun ama yine de devamlılık arz etmesi için bundan sonra ne yapmam gerekir ki acaba?
Benim kocam olacak herif beni robokop sanıyor kızlarŞaka bir yana bu aralar sıkıntıdayız ailecek
Eşleriniz ev işleri konusunda yardımcı oluyor mu?
İçlerin de mi var,yoksa sizin yönlendirmenizle mi yapıyor? Diye sorarak başlayayım önce,çünkü ben belki çözümü olmayan bir konu açmış olabilirim.
3buçuk yıllık evliyim.Kızım doğduktan ve işe başladıktan sonra o kadar yoruluyorum ki yemek işini annem yapıyor(evi aynı apartmanda) çünkü 8de geliyorum ve takatim kalmıyor.İşin stresini geçtim 2 saat boyunca kalabalık otobüs ve trafik beni süründürüyor resmen.Eve gidince kızımla ilgileniyorum,salata çorba yapıyorum sofrayı hazırlıyorum.Çok da abartmadan mutfak banyo temizliği,2-3 günde 1 süpürge derken zaman kalmıyor.Eşim bana yardımcı olsa yemeği bile 1 gün önceden yapacağım ama sofra kaldırmaya bile yardım etmiyor,benden meyve,içecek,kuruyemiş vs ne olursa istiyor.Bunu kaç kere güzellikle söyledim,en azından bu ufak işleri yap diye ama 1-2 yapıyor sonra yine devam.Bana hep ben erkeğim,bu işler senin görevin havasında. İster istemez tartışıyoruz çünkü ben de onun kadar çalışıyorum,o yan gelip yatarken benim bu işleri yapmam zoruma gidiyor.İşi de bırakamam. Ne kadar iyi bir koca olsa da bazı odunlukları var işte. Dünden beri sırnaşmaya çalışıyor telde bile farkediliyor,gece çok ağladım üzüldü galiba ama akşam ne yapayım sizce? Beraber yemek yapan,ev işi yapan arkadaşlarım var hatta eşi hamileyken cam,halı silen bile var; okadar yapsın asla istemem ama azıcık da olsa bişeler yapsa da ben de bukadar yıpranmasam keşke![]()
masayı sen kalkıp toplarsan adam da elini sürmez mesela.
ben ortada bırakıyorum
bakıyorum toplamış dolaba yerleştirmiş.
Ne kadar şanslısınız, baya aktifmiş eşinizHııı bi de ben aşırı beceriksiz ve elim yavaş olduğu için eşim illallah dedi. Kendi yapmaya başladı.
Haftanın 3-4 günü yemeği o yapar (diğer günler de beraber yaparız, kendi başıma mutfağa çok az girmişliğim vardır)
Öğlen bana işyerine sandviç falan hazırlayıp getirir.
evi elektrikli süpürge ile süpürüp mop ile siler
çamaşırları o çıkarır ben asarım
halıları siler bazen paspasları falan yıkar
çöpleri atar
tuvaletin lavobaların temizliği
toz alma
bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi işleri bende bi tek
ütü yapmıyoruz bile :)
bunları hep elimden gelmediğini söyleyerek yaptırdım.
ancak eşim de benim kadar dağınıktır.
çorapları kapının arkasından, su içtiği bardaklar koltukların altından çıkar.
kendi dağıtıp kendi topluyor bi nevi :)
bundan ben de şikayetçiyim canım söyledim defalarca,ben temizlik yapmam diyor.ilerde hamile olsam bile yavaş yavaş yapacakmışım. bir de diyor ki yoruluyorsan bir gün bir odayı diğer gün diğer odayı yap diyorBenim kocam olacak herif beni robokop sanıyor kızlarŞaka bir yana bu aralar sıkıntıdayız ailecek
İçlerin de mi var,yoksa sizin yönlendirmenizle mi yapıyor? Diye sorarak başlayayım önce,çünkü ben belki çözümü olmayan bir konu açmış olabilirim.
3buçuk yıllık evliyim.Kızım doğduktan ve işe başladıktan sonra o kadar yoruluyorum ki yemek işini annem yapıyor(evi aynı apartmanda) çünkü 8de geliyorum ve takatim kalmıyor.İşin stresini geçtim 2 saat boyunca kalabalık otobüs ve trafik beni süründürüyor resmen.Eve gidince kızımla ilgileniyorum,salata çorba yapıyorum sofrayı hazırlıyorum.Çok da abartmadan mutfak banyo temizliği,2-3 günde 1 süpürge derken zaman kalmıyor.Eşim bana yardımcı olsa yemeği bile 1 gün önceden yapacağım ama sofra kaldırmaya bile yardım etmiyor,benden meyve,içecek,kuruyemiş vs ne olursa istiyor.Bunu kaç kere güzellikle söyledim,en azından bu ufak işleri yap diye ama 1-2 yapıyor sonra yine devam.Bana hep ben erkeğim,bu işler senin görevin havasında. İster istemez tartışıyoruz çünkü ben de onun kadar çalışıyorum,o yan gelip yatarken benim bu işleri yapmam zoruma gidiyor.İşi de bırakamam. Ne kadar iyi bir koca olsa da bazı odunlukları var işte. Dünden beri sırnaşmaya çalışıyor telde bile farkediliyor,gece çok ağladım üzüldü galiba ama akşam ne yapayım sizce? Beraber yemek yapan,ev işi yapan arkadaşlarım var hatta eşi hamileyken cam,halı silen bile var; okadar yapsın asla istemem ama azıcık da olsa bişeler yapsa da ben de bukadar yıpranmasam keşke![]()
Ne demekmis bunlar senin gorevin ya? Hem calis eve para getir hem ev isi hem cocuk bi de adamin ayagina kuruyemisini bile gotur. Oldu suyundan da koysun kocacigin. Ben senin yerinde olsam isim nitelikli bir isse yardimci tutarim, yok degilse cikarim isten. Canina yazik ya hu. Adam seni dusunmuyo da sen kendini niye dusunmuyosunBenim kocam olacak herif beni robokop sanıyor kızlarŞaka bir yana bu aralar sıkıntıdayız ailecek