evde yemek pisiyor mu ?

Benim eşimi tarif etmişsiniz.
Kızartma pizza ya da soteydi menümüz.
Göbek alıp başını gidince kolestrol Yükselince bırakmaya başladı.
Ama hala gönlü kızartmalarda pizzalarda

Benim eşimde seninki gibi, inatla pişiriyorum yemek, bazen yiyor bazen yemiyor, annesi alıştırmış benimkini, kızartma köfte, tost, menemen..
Kaynanama gidince de sinir oluyorum, hiç yemek yapmıyor, gitmeden evde yemek yiyip gidiyorum o nedenle.

ben eşime sorsam tabiikide kahvaltılık yer ister. ama ben sormuyorum direk yenek pişiriyorum koyuyorm önüne yerse yer yemezse yemez. yarın birgün çock olunca mecbur yemek pişecek evde..
pırasa yemeğine bile alıştı şmdi ayırmadan yiyor eşim

Benımkı de tam tersi hep corba olsun hep sulu yemek olsun istiyor

Hamileligimin ilk 3 ayi cok zor gecti.kanama ve bulanti yuzunden yemek yapamadim esim surekli yemeklerini ozledim deyip duruyordu sukur artik yapiyorum yapmasam niye yok demez ama adam ev yemegi hastasi ayrica ailedede duzgun yemek yapilmadigini gordum kvnin yemekle arasi yok ona rağmen esim onlara benzemedi biraz da yapiyla alakali sanirim. Isin zor cidden corba bile emekle koyuluyor sofraya yenmese insanin gucune gider kahvaltilikta bir yere kadar. Cocukla duzeniniz oturur insallah böyle olmaz cunku cocugada kotu ornek olur.

Esime bu konuda nekadar teşekkür etsem az... ne varsa yer asla seçmez bisi yapamazan canin istemezse kahvalti yapariz aksam da der.. Allah razı olsun kocamdan ki kendi asci neler gelio geciyo elinden ama asla yemek seçmez hatta bazen sen yprulma ben aksam gelince yaparim der ben o gelmeden ne lazimsa cikarir hazırlar doğrarim o yapar...

Evde yemek pişiyor :) eşim yemek seçmez güzelse yer ama et , tavuk , balık, deniz ürünleri, makarna, pilav türü olursa daha çok seviyor.

ya vallahi çok komik yemek dururken reçelmi yenilir :))

Benim eşimi tarif etmişsiniz.
Kızartma pizza ya da soteydi menümüz.
Göbek alıp başını gidince kolestrol Yükselince bırakmaya başladı.
Ama hala gönlü kızartmalarda pizzalarda
benimki hep ayni kiloda
hic kilo almiyor
hatta zayif allahtan boyu uzun oyle vitaminsiz bir goruntu yok

bazısı oyle ya sevmiyor yemek
bizde pişer hatta taze fasulye pişirdim bugün

aynı ben yawf, sevindim dicem yalnız olmadığıma da ne kadar gıcık bi durum olduğunu biliyorum,keşke olmasaymış. sinir oluyorum eşime sadece bu konudan. evlenmeden önce ailemde herkes yemek saatinde herkes masada toplanırdı. Aç olmasak bile mecburiydi. Ne güzelmiş diyorum, eksikliğini o kadar hissediyorum ki.

Hamileliğim de baya 3 ay kadar kanamam olduğu için, yerimden kalkamadım , sürekli dışardan yiyip durdum.
dün dedim artık yazık çocuğuma, eşim yemezse yemesin napayım. kendime kadar yapmaya başladım. bundan sonra da hergün yapıcam inşlla. Çocuuğum doğduktan sonra ona dışarıdan yediremem.

Bende yemek yapmaktan bıktım ama.senin durumunda olmakta kötü yesin diye çeşit çeşit yapıyosun adam yemiyo.ben mesela bi kaç gün dışarda yesem kuru şeyler insan ondanda bıkıyo sulu yemek arıyo mide kuru kuru nereye kadar sürekli kahvaltı kızartma mideyi yorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…