evde yemek yok

Annemi yanında büyümem sağlıksızdı ondan

Şu anki durumun da sağlıksız gibi kötü besleniyorsun, aç kalıyorsun ve babandan psikolojik şiddet görüyorsun. Ben tam olarak senin durumunu da anlayamadım varlık içinde yokluk mu, başka bir şey mi var altında bilemiyorum.

perhizi bozdum dana gibi yiyordum boğazıma dizildi okuyunca. yardım edebilme şansımız olsa keşke.

Abla gerçek yanı neden inanmiyorsun

hiç öğrenci evinde kalmamışsın belli :)
biz öğrenci evinde ay sonunda ekmek arası kuru kayısı yemiş bir nesiliz, hiçbir koşulda aç kalmayız
Tabikide ac kalmayin canikim :) bn hamilelikten dolayida kusmus.olabilirim cunku sevdigim yemekleri bile simdi yemiyorum artik.benim.kiz kardesimde ogrenci gece gunduz noddle yesin sikayet etmez eminim oda cok seviyo

ya canim sen 17 yasindaymissin cok ta kucuk sayilmazsin. Kendimi dusunuyorum da o yaslarda hic senin gibi degildim su yazdigin cevaplar sanki daha kucuk bir kiz yazmis gibi . Herneyse konu bu degil, aglamayan bebege meme vermezler sen babana acik acik soyle doymuyorum acim de. Ne olursa olsun o senin baban, farzetki yediklerin gozune batiyor ! batarsa batsin o onun ayibi. Insan cocugunun lokmalarini sayar mi ? Sende gurur yapma, acsan soyle doymadim de bu ne bicim is ya ? Umarim siddet falan yoktur. Nasil davraniyor normal zamanlarda sana ? Okulunla seninle ilgili mi sohbet muhabbet var mi ?
Arkadaslarin dedigi gibi en azindan 1 hafta bogaca simit idare etsen kenara bir miktar para atarsin sonra bime falan gitsen uygun fiyatli atistirmalik seyler alirsin sonra ki hafta tekrar hamburgerini yersin :) 1 hafta oyle bir hafta boyle idare edebilrisn.

Ezik hissetmek istemiyorum zaten ezik hissediyorum herşeyde

sen kendi kendine ezikleniyorsun
azıcık ağzını aç da baban doydun mu dediğinde hayır deyiver.
adam belki de senin gayet güzel yiyip içtiğini düşünüyordur
54 kiloymuşsun diğer konunda yazmışsın boyuna göre kilon iyi zayıf değilsin.
bence senin biraz kendini keşfetmek ve kendine yönelik bu algını değiştirmek için desteğe ihtiyacın var.
tekrar ediyorum, okulunun rehberlik servisine başvur.
kimse seni ayıplamaz, kınamaz.
arkadaşlarım yanlış düşünür dersen, akademik başarı için ders çalışma teknikleri danışmaya gittim dersin.
ama bu sıkıntılarını git biriyle paylaş.
uzman biri olsun ki sana çare, yol göstersin.

baban da lokmalarını falan sayamaz.
bu zamana kadar bi faydası olmamış bundan sonra sana zaten mecbur bakacak.
güzeldi öyle çocuğu yapıp anasına bırakmak sonra da unutup gitmek.
sorumlulukları var

yavrum inaniyorum ama inanmak istemiyorum
keske gercek olmasan diyorum
her konun birbirinden beter
kiyamiyorum sana
kiziyorum baban gibi adamlara anlatabiloyor muyum?
keske birseyler yapabilsem senin icin , simdi gelsen bana karnini doyursam saclarini oksasam istiyorum
anneyim ve icim parcalaniyor her konunda

valla yassy her konusunda icim parcalaniyor keske bulabilsem de birsey yapabilsem

ben yine burs teklif edeceğim ama okulunu,yaşadığı şehri falan bilmiyoruz. belki devlet bursu alıyorsa ayrı hesabı vardır ama değilse para yine babasının eline geçer o yüzden güvenemiyorum. yorumsuz kaldım.

Babam bana yemek yedin mi diyince de alınıyorum neden? Çünkü babamın yanına gidiyorum ve baktım ki uyuyor baba ben yemek yicem diyorum bazen o yemek yemicem hastayım diyor tamam ye sen diyor. Bende yemeye gidiyorum bir bakmışım babam uyanmış mutfağa gırıp sonra tuvalete gidiyor ki ben buna alınıyorum sanki ne yemiş diye bakıyo. Bide mesela 2 çeşit yemek getiriyor diyelim pırasa ye diyor ben pırasa seviyorum biliyor ama belki ben diğer yemekten yicem. Neden akıl veriyor bana.

tamam gerçeksin de tüm alternatifleri reddediyorsun,
hani desen ki babama açım dedim yemek vermedi,
para istedim kabul etmedi,
tamam anlayacağım,
ama açım söylemeye utanıyorum,
2 tabak koymam kızabilir,
makarna alsam o da yer dersen anlaşılır tarafı kalmıyor.
diyorum ya sana, değil baban, komşun olsa insan açken kapısını çalıp bir tabak yemek ister, sen babama söyleyemem diyorsun, onu alamam, bunu yapamam, o zaman biz ne yapalım, bütün çözümlerin yolunu kapatıyorsun.

bu kizcagiz evden markete gidemiyor bankaya mi gidecek be yassy

Günlük harçlığın 7 tl derken yol parası hariç mi. Bak canım ben geçen gün bimden 1 litre süt bir paket corn flakes 4 adet yeşil elma yedim. Tam 4 akşam yetti bana bunlar. Toplam 8 tl ödedim.
Okula yürüyorum. Bazen 5 liralık hamburger alıyorum bazen 4 liralık bide poğaça alıyorum sabah böyle

e soylesene ben pirasa yemiyecegim de digerinden yiyecegim de acik acik cekinme lutfen

Ezik yada kotu hissetmen seninle alakali ama..
Gunluk 7 lira okul harcligin varsa,al ekmek yumurta peynir vs, koca ekmek arasi yap gotur okula.
Gunde 1-2 elma alirsin, aksama da babanla yersin.
Artan paranla biskuvi vs stokla,aciktikca ye, bitti gitti iste.

Yazdıklarınızda tuhaf ve yersiz bi tedirginlik var konu sahibesi. Maddi yokluğun ötesinde bi gariplik var ama çözemedim yani.

Liseye giden kızın bi yumurta kırmasına, bi makarna haşlamasına, ne bileyim bi hazır çorba kaynatmasına izin verilmeyen; en ucuzundan da olsa haftalık erzak alışverişi yapılmayan ev; acıktım demeye korkan, bunu babasına yük olarak gören kocaman bi kız bi tek bana mı bu kadar tuhaf geldi bilmiyorum.

Anne babanız ayrı anlaşılan o ki. Babanızın evinde istenmemeniz gibi bi durum var burada söyleyemediğiniz, hani bi şey isterseniz annenin evine git o zaman falan diyecek yapıda bi adam mı babanız?

Ya da makul konuşulamayacak bi adam mıdır? Hani "baba işyerinden alarak çözülcek gibi değil bu iş, benim midem almıyo, bak kilo verdim. Ucuzundan da olsa eve buzdolabı alışverişi yapsak" deseniz mesela. Sofrayı siz kursanız şu aynı tabaktan yeme işi çözülse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…