evde yemek yok

Yanlış anlama ama sana ilk burs vermek isteyen kişiye şimdi kötü kalpli diyorsun.
Yargılamak istese burs vermeyi teklif etmezdi.

Hadi inşallah.

Ablalar ben gerçek konuştum herşeyi.
yalan söylemedim. Eğer babam öğrenirse zaten babamdan kaçarım hayatım biter. Beni ezer herşekilde. Üyeliğimi iptal edeyim. Ulaşayım yöneticilere. Zaten burda kendimi ifade edemiyorum galiba kimse de beni anlamadı. Yalan söylüyor dendi. Sinirlenen çok oldu. Kendi hayatıma döneyim internet yüzünden hep bela alıyorum başıma.

Sinirlenenler senin hatalarına sinirlenmiştir, hepsini kulağına küpe at ve MANTIKLI şeyler yap. Akıllı ol. Herkesten önce kendini düşün. Bu kadar da alıngan olma, insanlar sana yardım etmek için uğraştı sayfalarca

Hotmailden yazdım herhalde kapatırlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Daha fazla internette takılırsam herşeyimi açık edicem ya biri okursa hergün şüpheliyim herşeyden acaba biri duydumu gördü mü diye düşünmekten. Normal yaşayamıyorum artık paronayaklaştım resim olayından dolayı. Bu yemek mevzusunu da biri okusa ve beni hatırlasa o zaman da üzülürüm o yüzden kapatmam en doğrusu.

teşekkür ederim herkese fazla safım kendimi koruyamıyorum saflıklar yapıyorum her seferinde inanmıcak yine kimse bana Emin'im bu yazdıklarımda çünkü hep şüpheci davrandılar hep inanmadınız. Şimdi de masum ayağı yapıyor diceksiniz. İyi akşamlar

Ben öyle bir şey demem de, bu dediğimi "bu da ne saçmalıyor" diye okuma. Mutlaka kitap oku, yabancı diziler filmler izle. Kendini geliştir. Kendine güvendikçe kendini korumasını öğrenirsin

bir şey soracağım,annenin yanında çok rahattın,istediğin yapılıyordu seviliyordun madem niye geldin babanın yanına.annenle yaşasaydın.
sevgi deme babanı sevmiyorsun.sevsen farazi şeylerle burada günlerce babana kötü laf ettirmezdişn.baban hakkında kötü konuşulmasından zevk alıyorsun.

Fotoğraf mevzusunda çok iyi anlar beni dimi?
Kimse kimseye ulasip senin burda yazdigin konulari kullanamaz korkma. Hakaret iceren yorumlari da sikayet et. Sen terbiyeli bi cocuksun vallahi burda s.l..k yazana bile karsiligini vermedin. Konu gercek mi degil mi bilemeyiz tabiki ama eger gercekse 17 yasindaki cocukla konusma uslubunuza bravo hanimlar. Bazilarinizin cocugu yasta ne guzel ornek oldunuz.

Canım safliklar yapıyorum diyosunda açtığın konular hiç normal değil ki. 17 yaşında bir genç kız internetten tanımadığı birine çıplak fotoğraf gönderse bu normal karşılanır mi ? Yada maddi durumu iyi oldugu halde kendi evinde aç oturan 17 yaşındaki bir kız nasıl normal karsilansin ? Burdaki herkes belli olgunluğa erişmiş. Sen açım dediğin halde susup oturabilecek kimse yok burda. Herkes yardım etmeye çalışıyor. Ama sen o kadar tutarsız konuşuyorsun ki haliyle insanlar sinirleniyor. Varsa bi sıkıntın güzelce anlatırsın, illaki elimizi uzatırız sana. Konunu kapattırmak istiyorsan tabi kapattır ama gerçekten sorunların varsa yardım almaktan çekinme. Annene ulaş o konuşsun babanla. Yada okulda rehber öğretmeninle görüş. Burdaki herkes senin iyiliğin için kızdı sana. Bunu bil.

Annemin aklı dengesi yoktu bide yanında teyzem vardı o da aynı şekilde aklı dengesi Yok. Dedemde yaşlıydı. Herkes pskilojin bozulur dedi babana git dediler. Anneme hep üzüldüm o yüzden babama hiç gitmedim istemediler çinkü. Ama bir süre sonra hep babamı özledim ağladım. Maddi durumu da iyiydi bende gittim. Ama gidince maddiyat olarak vaatlerini yerine getirmedi. Yalan söylemiş biraz. Bide omzuna yaşlansam uyuklasam otobüste neden diye sorardı. Neden omzuma yaslandın dedi. Babamla otobüse bindik uyumuşum yüzüm öne doğru sallanıyormuş uykuda omzuna yatmışım da.Bende ağladım onun bu soğukluklarından çok kez sonra zamanla soğudum nefret ettim. Her sarıldığımda ben sevmem böyle şeyleri diyince soğuyor insan bide cimriliklerinden akrabalarını benden çok sevmesinden dolayı.

Son düzenleme:
babandan uzak büyümüşsün,seni tanımıyor çocuk soromluluğu nedir bilmiyor.
haaa birlikte yaşayıp böyle davranan pek çok baba da var,anne de var.mesela benim bir akrabam var,kadın.kendi doğurduğu kızının yüzüne seni değil yeğenimi daha çok seviyorum diyor.çünkü annelik duygusu az,yeğeninin sorumluluğu üzerinde olmadığı için daha cazip geliyor.

Ben 7 yaşımdayken 2 kardeşime bakıyordum yemek yapiyodum annemin yaptiklarini isitiyodum annem işe gidiyordu kardeşimin altını dahi temizliyodum kaldı ki 17 yaşındasın aç kalıyorum diye bi konu açmak nedir ya saçmalığın daniskası ha bide hem açsınbabana soyleyemicek kadar cekingensin hemde 2 erkeğe çıplak resim atuçak kadarda cesur mu diyin ozguveni yüksekmi diyim terbiyesiz mi diyim
Bi taraflarindan sallayıp sallayıp konu aciyosun mu diyim bilemedim.
En iyisi Allah ıslah etsin diyorum.

Diğer akrabalarına para yolluyor bana gelince cimrilik yapıyor. Onları daha çok seviyor anlıyorum gözlerinden. Bana telefonun vermeye kıyamazken kuzenlerime veriyordu. Daha da umrumda değil zaten

Yanlış anlama ama sana ilk burs vermek isteyen kişiye şimdi kötü kalpli diyorsun.
Yargılamak istese burs vermeyi teklif etmezdi.

bu konu sahibi öneri değil iç dökmek istemiş ben öyle anladım. başta yediğim boğazıma dizildi dedim satırlarca öneri yazdım şimdi kötü kalpli oldum. ne biliyorsa onu yapsın. ama umarım okur ve kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…