evde yemek yok

Burda yazdıklarını açık açık babanın yüzüne söyle bence çekinme gerçekleri bilsin ilerde nefret etmene sebep olacak şeyler bunlar annenden pintiliği yüzünden mi ayrılmış

Ayyhh içim şişti. Kendi utangaçlık ve ozguvensizligi yüzünden.'evde yemek yok' ve 'açım' falan demiş. Kusura bakmasin bu kadar susabildim. Kendine gel kızım! Insanlar sokaklarda ve gerçekten aç! Başını sabah sabah camdan çıkar ve dışarı bak kağıt toplayan çöp toplayan çocuklarında senin taşıdığın kadar canı var şımarık ligin alemi yok onu sevmem bunu yapamam bunu yemem... eeeeee ne bekliyorsun fazla dizi izleme. Zira herkes okadar mükemmel yaşamıyorm.

asıl babana sormak lâzım. yazık adam evin düzenini tek başına düşünüyor. yardım et adama bir zahmet.

Babana hizli yedigini soyle yada doymadigini ac kaldigini soyle anne yok sanirim

Allah allaaaaah ne yemekmiş arkadaş ya bu kızı benim yanıma yollayın açlık neymiş görsün
Benim yanıma gelse intihar eder herhalde ben burada genelde fazla bisey yiyemiyorum o zaman yandım Allah geri döner yaşadığı yere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…