- 17 Ekim 2017
- 55
- 278
- 8
- 31
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Abla hatırlamıyorum şuan ezberlemiyorum yazdıklarınızı ama teşekkür ederim son yazdıklarınıza üzüldüm ben ondan öyle yaZdımbu konu sahibi öneri değil iç dökmek istemiş ben öyle anladım. başta yediğim boğazıma dizildi dedim satırlarca öneri yazdım şimdi kötü kalpli oldum. ne biliyorsa onu yapsın. ama umarım okur ve kurtulur.
Abla hatırlamıyorum şuan ezberlemiyorum yazdıklarınızı ama teşekkür ederim son yazdıklarınıza üzüldüm ben ondan öyle yaZdım
bana göre cimri değil baban.sen daha fazlasını istediğin için öyle düşünüyorsun.zaten maddiyat için gelmişsin babanın yanına umduğunu bulamamışsın.Diğer akrabalarına para yolluyor bana gelince cimrilik yapıyor. Onları daha çok seviyor anlıyorum gözlerinden. Bana telefonun vermeye kıyamazken kuzenlerime veriyordu. Daha da umrumda değil zaten
54 kilomuymus. Neresi zayıf. Ben 43 kiloydum o yaştasen kendi kendine ezikleniyorsun
azıcık ağzını aç da baban doydun mu dediğinde hayır deyiver.
adam belki de senin gayet güzel yiyip içtiğini düşünüyordur
54 kiloymuşsun diğer konunda yazmışsın boyuna göre kilon iyi zayıf değilsin.
bence senin biraz kendini keşfetmek ve kendine yönelik bu algını değiştirmek için desteğe ihtiyacın var.
tekrar ediyorum, okulunun rehberlik servisine başvur.
kimse seni ayıplamaz, kınamaz.
arkadaşlarım yanlış düşünür dersen, akademik başarı için ders çalışma teknikleri danışmaya gittim dersin.
ama bu sıkıntılarını git biriyle paylaş.
uzman biri olsun ki sana çare, yol göstersin.
baban da lokmalarını falan sayamaz.
bu zamana kadar bi faydası olmamış bundan sonra sana zaten mecbur bakacak.
güzeldi öyle çocuğu yapıp anasına bırakmak sonra da unutup gitmek.
sorumlulukları var
Akli dengesi yerinde olmayan bir anne babaya dava açabiliyor mu
Akli dengesi yerinde değilse dava açmayı nasıl akıl ediyor ...
Astoria
Aaa biliyordum ben onu.Nesi yalanmis peki onun.Annesi olmustu annesini ozluyordu?kazen esmaeslemin kimliğine ve aileşine ulaşıp yalanlarını ortaya çıkarmıştı,keşke bu kişinin de ailesine ulaşsa.
İlk soru daha çok hukukçuları ilgilendiren bir soru olduğu için o konu hakkında tam bir bilgim yok maalesef, yanıltabilirim. Akli dengesinin yerinde olmama olayı da konu sahibinin beyanından ibaret yani akıl sağlığı yerinde değilden kasıt şizofreni de olabilir ağır bir buhran da olabilir mesela. O yüzden bilemiyorum ama konu sahibinin eski konularına ve buradaki konuşmalarına da şöyle bir bakınca annesinin psikotik bir rahatsızlığa (gerçeklikten kopuk olunan) sahip olduğunu düşünmüyorum.
Deli hastanesi Deli hastanesi diyo da neyse artık
Kliniğe yatmış olabilir bir süre ama her kliniğe yatan da şizofreni değil sonuçta. Yani belki intihara falan kalkışmış olabilir şu an daha iyidir, dava açacak kadar da aklı başındadır. Konu sahibinin kendisini de ruhen pek iyi görmediğim için dediği her şeye harfiyen inandığımı söyleyemem.
annesi ölmemiş,yazdığı her şey yalanmış.Aaa biliyordum ben onu.Nesi yalanmis peki onun.Annesi olmustu annesini ozluyordu?
sen bence kendin yazıp kendin oynuyorsun,inanki başta vicdanen çok rahatsız oldum sonra düşündükçe kendime ama ama diye birçok soru sordum senin doğru söylediğini düşünmuyorum. Ne yapmaya çalıştığınıda anlamadim kendince sosyal deneymi yapiyorsun... Sana bir abla tavsiyesi vereyim aileni bukadar kolay harcama daha çok küçüksun vicdaninda onarilmayacak yaralar açma.. Kendine gel ve düzgün dürüst yaşamayı seç.Ablalar ben gerçek konuştum herşeyi.
yalan söylemedim. Eğer babam öğrenirse zaten babamdan kaçarım hayatım biter. Beni ezer herşekilde. Üyeliğimi iptal edeyim. Ulaşayım yöneticilere. Zaten burda kendimi ifade edemiyorum galiba kimse de beni anlamadı. Yalan söylüyor dendi. Sinirlenen çok oldu. Kendi hayatıma döneyim internet yüzünden hep bela alıyorum başıma.
Sen saf filan değilsin hatta burdaki bir çok kişiden daha cin olduğunu düşünüyorum... Burda herkese laf cambazliği yapan sen babana aç olduğunumu söyleyemiyorsun... Bence sen hepimizi sulu getirir susuz götürürsunBen öyle bir şey demem de, bu dediğimi "bu da ne saçmalıyor" diye okuma. Mutlaka kitap oku, yabancı diziler filmler izle. Kendini geliştir. Kendine güvendikçe kendini korumasını öğrenirsin
Bence bu çocukda beklenti çok büyük tavan yapmış... Kuzum fazla dizi izleme hayat dizilerdeki gibi değil...bana göre cimri değil baban.sen daha fazlasını istediğin için öyle düşünüyorsun.zaten maddiyat için gelmişsin babanın yanına umduğunu bulamamışsın.
bu arada zayıfım zayıfım diyorsun ya değilsin.boyun kaç cm bilmiyorum ama kilon gayet yerinde.çoğu kişiye göre fazlan bile var.
Bu çocuk boşluktan ne yaptığını bilmiyor... Bunun babasıyla bi konuşsaniz inanin elinden geleni yapmaya çalişiyordur ama kizda beklenti buyuk olduğu için hiç birseyi beğenmiyorUmarım hepsi yalandır ve gerçekten bizle kafa buluyodur..
Ne yani bende 52 kiloyum bendemi açım ben 30 yaşima kadar 43 kiloydum açmışim demekki...Bence bu çocukda beklenti çok büyük tavan yapmış... Kuzum fazla dizi izleme hayat dizilerdeki gibi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?