evde yemek yok

Abla hatırlamıyorum şuan ezberlemiyorum yazdıklarınızı ama teşekkür ederim son yazdıklarınıza üzüldüm ben ondan öyle yaZdım

Abla hatırlamıyorum şuan ezberlemiyorum yazdıklarınızı ama teşekkür ederim son yazdıklarınıza üzüldüm ben ondan öyle yaZdım

söylediğim gibi gerekirse 2 yıl nohut ye ama kazanıp git. emin ol bambaşka bir hayatın olur ama tek çaren okumak maalesef. başarılar hayatında.

Diğer akrabalarına para yolluyor bana gelince cimrilik yapıyor. Onları daha çok seviyor anlıyorum gözlerinden. Bana telefonun vermeye kıyamazken kuzenlerime veriyordu. Daha da umrumda değil zaten
bana göre cimri değil baban.sen daha fazlasını istediğin için öyle düşünüyorsun.zaten maddiyat için gelmişsin babanın yanına umduğunu bulamamışsın.
bu arada zayıfım zayıfım diyorsun ya değilsin.boyun kaç cm bilmiyorum ama kilon gayet yerinde.çoğu kişiye göre fazlan bile var.

54 kilomuymus. Neresi zayıf. Ben 43 kiloydum o yaşta

Akli dengesi yerinde olmayan bir anne babaya dava açabiliyor mu
Akli dengesi yerinde değilse dava açmayı nasıl akıl ediyor ...
Astoria

İlk soru daha çok hukukçuları ilgilendiren bir soru olduğu için o konu hakkında tam bir bilgim yok maalesef, yanıltabilirim. Akli dengesinin yerinde olmama olayı da konu sahibinin beyanından ibaret yani akıl sağlığı yerinde değilden kasıt şizofreni de olabilir ağır bir buhran da olabilir mesela. O yüzden bilemiyorum ama konu sahibinin eski konularına ve buradaki konuşmalarına da şöyle bir bakınca annesinin psikotik bir rahatsızlığa (gerçeklikten kopuk olunan) sahip olduğunu düşünmüyorum.

Deli hastanesi Deli hastanesi diyo da neyse artık

Deli hastanesi Deli hastanesi diyo da neyse artık

Kliniğe yatmış olabilir bir süre ama her kliniğe yatan da şizofreni değil sonuçta. Yani belki intihara falan kalkışmış olabilir şu an daha iyidir, dava açacak kadar da aklı başındadır. Konu sahibinin kendisini de ruhen pek iyi görmediğim için dediği her şeye harfiyen inandığımı söyleyemem.

Umarım hepsi yalandır ve gerçekten bizle kafa buluyodur..

sen bence kendin yazıp kendin oynuyorsun,inanki başta vicdanen çok rahatsız oldum sonra düşündükçe kendime ama ama diye birçok soru sordum senin doğru söylediğini düşünmuyorum. Ne yapmaya çalıştığınıda anlamadim kendince sosyal deneymi yapiyorsun... Sana bir abla tavsiyesi vereyim aileni bukadar kolay harcama daha çok küçüksun vicdaninda onarilmayacak yaralar açma.. Kendine gel ve düzgün dürüst yaşamayı seç.

Ben öyle bir şey demem de, bu dediğimi "bu da ne saçmalıyor" diye okuma. Mutlaka kitap oku, yabancı diziler filmler izle. Kendini geliştir. Kendine güvendikçe kendini korumasını öğrenirsin
Sen saf filan değilsin hatta burdaki bir çok kişiden daha cin olduğunu düşünüyorum... Burda herkese laf cambazliği yapan sen babana aç olduğunumu söyleyemiyorsun... Bence sen hepimizi sulu getirir susuz götürürsun

Bence bu çocukda beklenti çok büyük tavan yapmış... Kuzum fazla dizi izleme hayat dizilerdeki gibi değil...

Bu saatten sonra otur ,bir güzel tövbe et ve sadece derslerine çalış daha öncede dediğim gibi biz bi nesil yokluktan salçali ekmek ve patates haşlamasıyla büyüdük ve gayetde zevkle yedik amaç sadece karın doyurmaksa insan bi şekilde doyuyor.. Ailene sen sahip çık doğruyu onlara sen göster sana hayattinda başarılı ve dürüst bir yaşam diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…