- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Ben bu konuya hiç mi hiç inanmadim !
Baştan sona uyduruk bir konuyum diye bağırıyor.
Baştan sona uyduruk bir konuyum diye bağırıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kesinlikle cinsiyetci bir insan değilim öyle olsam eşime her işi yaptirmam ! Yavaş gelin o yüzden lise öğrencisine burada gaz vermek hiç doğru değil acaba siz babanızın evine gittiğiniz de hiç iş yapmiyormusunuz çok merak ettim
Direk psikologdan alıntıdır yazdıklarım kardeşim için gittiğimizde söylendi annesi olamayan kızların iş yükü psikolojik yükü ağır olur ama sorumluluk kazanmak zorundalar çünkü onlar tek baslarinalar hanfendi anne yokluğunu biliyorum o yüzden bırakın öğrensinler. Kız liseye gelmiş babası izin vermediği için yemek bile yapamıyor.
Bana kimse cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz diyemez bnm eşimin tarafında erkekler hiç bir iş yapmaz iken ben eşime herşeyi yaptırdım ve herkese alistirdim
Yuhh benim kızım 4yaşında kendi yer 2 yumurtayı ne cimri adammış sende açık açık söyle aç kalıyorum diyrOnları sayıyla yiyoruz. Hafta içi kahvaltı yapmıyorum erkenden okula gittiğim için. Yumurta da kırmam zaten hafta sonu babamla yiyoruz onu da kesiyor iki yumurtayı aynı tabakta kimse yetecekse artık 3 dilim anca düşüyor![]()
Tek doğru anlayan sizsiniz. Herkes demiş ki ağır mı geliyor bulaşık yıkamak çamaşır katlamak. Niye ağır gelsin ki.. eşek kadar oldum yapmam lazım biliyorum yaparım da.ama sorun şu ki babam kapıdan girince hemen çamaşırları as şunları katla diyor. Benim karnım açken.ben senin kuruntu yaptığını sanmıyorum canım
babanın davranışları normal değil. okuldan gelen bir çocuğa insan hemen iş buyurmaz önce aç mısın nasılsın diye sorar.
neden aynı tabaktan yedirtiyor sana?
peynir zeytin falan da mı yok canım evde?
Tek doğru anlayan sizsiniz. Herkes demiş ki ağır mı geliyor bulaşık yıkamak çamaşır katlamak. Niye ağır gelsin ki.. eşek kadar oldum yapmam lazım biliyorum yaparım da.ama sorun şu ki babam kapıdan girince hemen çamaşırları as şunları katla diyor. Benim karnım açken.
Öğle arası evet. Yasak ama herkes kullanır hocalar görmedikten sonraokulda telefon serbest mi
senin öğle arasında arkadaşlarınla soru çözmen lazım değil mi şimdi
canım bilmiyorum baban neden böyle davranıyor acaba? seni sevmediğini düşünemiyorum, sadece seni hala yemek yapacak kapasitede görmüyor olabilir. aslında senin de yapacağın şey çok basit.. günde 5 lira harcayarak bir haftada 10 lira artır. buna tavuk alabilirsin 2 kişilik alacağın için çok da alman gerekmez. baban gelene kadar bunu pişir bak. babana yemek yapabildiğini göster. yemeği sen yaptığın için servisi de senin yapman gerekir bu yüzden masaya 2 tabak koyarsın o olaydan da kurtulmuş... diğer hafta babandan da eve yemek malzemesi almak için para iste. dürüm falan yediinize göre baban gerçekten yemekten anlamıyor. ee dürüm de 10 liradır zaten baban dışardan yemek almaya verdiği parayı yemek alacak malzemeye versin.Tek doğru anlayan sizsiniz. Herkes demiş ki ağır mı geliyor bulaşık yıkamak çamaşır katlamak. Niye ağır gelsin ki.. eşek kadar oldum yapmam lazım biliyorum yaparım da.ama sorun şu ki babam kapıdan girince hemen çamaşırları as şunları katla diyor. Benim karnım açken.
Güzel kızım.baban sana yedinci diye sorunca neden aliniyosun onu anlamıyorum yedim dediğinde.gulmus adamın içi rahat etmiş resmen sen kendini dini evinde rahat hissetmiyorum adamda sana rahat davransin yesem biticek yenisini alacak adam yahuEvde yumurta peynır zeytin oluyor. Geçen de dediki kahvaltı yapmıyorsun evde. Yapsam sorar yedin mi diye bende buna alınırım. Yenmişse al peynir yumurta illa sorman mı lazım. Geçen sordu yedim dedim hafif güldü neden güldüyse. O sabah kahvaltı yapıyor sonra akşam yiyoruz saat 5 de. Sonra hiç yemiyoruz zaten. 11 de yatıyorum acıkıyorum haliyle. O acıkmıyor nedense göbekli halbuki. Babam diyor ki kilo almıyorsun çünkü yemek yemiyorsun.ama tabakta 2 kaşık yemek kalana kadar yiyor insan der ki bu kız açtır o yesin ben kalkayım. Ama bakıyorum o hala yiyor ben kalkıyorum doydum diyorum boş tabağı mı yiyeyim. Yemicekmisin diyor bide sanki yemek kaldı sofrada. Eskiden de bana çamaşır astırırdı azıcık yemek bırakırdı tabakta öyle yerdim ilk çamaşırları as derdi. Sanki salak yerine koyuyor gibi şimdi yapmıyor bekliyor beni.
Ne kötü baban varmış böyle bir adamın yanında yaşama git sağlıksız olarak annenle taşa bencil evlat sevgisi olmayan bir adam sana nafaka verse daha rahat yaşarsınBabam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.
Fakiriz demedim babam memurergen genc bi insana benziyorsun sanirim yasin kucuk o yuzden keske kk daki bayanlar biraz daha dikkatli yazsaniz da karsinizdakinin hayatina belki bi yon verirsiniz ogutlerinizle..
cnm hamburger almissin ama ? hamburger ucuz bisey degil ki mesela bi gun de babanin onune yemek yapip sen koysan olmaz mi hem sevinir hem de karnin doyar
sizin acliktan once baba kiz iliskinizi duzeltmeniz gerek..
aclik halledersin makarna yap mesela bugun yanina en basitinden en ucuzundan patates al patates yemegi yap
yalniz ben pek durumunuzun kotu oldufuna inananiyorum cnm hamburger pahali bi yiyecek ve internetin var internet de o kadar ucuz degil...
lutfen babanla birbirinize destek cikin.babanin giysilerini camasir makinasina atip copleri dokup temizlik de yapip ders de calisabilirsin.Allah in taktirini kazanirsin babaninkini kazanamasan da...ben evliyim kpss hazirlaniyorum hatta colugu cocugu olup ders calisnlar var lutfen derslerini ihmal etme...
ve sakin ama sakin sirf bu islerden kacmak icin babanla araniz limoni oldugu icin baskasiyla evlenmeye kalkisma tahsilin bitmeden.cunku gittigin yer baba evinden bin kat kotu olacak.el sana acimaz ama baba nihayetinde babadir.iyi de olsa kotu de olsa elden iyidir.baban cok kotu biri olsaydi eminim sana hamburger alman icin para vermezdi dimi ?
bunu neden soyledim cunku okulunu birakip ailesinden bikip mutlulugu baska adamda arayan kizlar o kadar cok ki bi dip not olarak gecsin istedim...
baban sana yedin mi diye sorduğunda "yemeni istemiyor gibi anlıyorsun",belki de yanlış anlıyorsundurEvde yumurta peynır zeytin oluyor. Geçen de dediki kahvaltı yapmıyorsun evde. Yapsam sorar yedin mi diye bende buna alınırım. Yenmişse al peynir yumurta illa sorman mı lazım. Geçen sordu yedim dedim hafif güldü neden güldüyse. O sabah kahvaltı yapıyor sonra akşam yiyoruz saat 5 de. Sonra hiç yemiyoruz zaten. 11 de yatıyorum acıkıyorum haliyle. O acıkmıyor nedense göbekli halbuki. Babam diyor ki kilo almıyorsun çünkü yemek yemiyorsun.ama tabakta 2 kaşık yemek kalana kadar yiyor insan der ki bu kız açtır o yesin ben kalkayım. Ama bakıyorum o hala yiyor ben kalkıyorum doydum diyorum boş tabağı mı yiyeyim. Yemicekmisin diyor bide sanki yemek kaldı sofrada. Eskiden de bana çamaşır astırırdı azıcık yemek bırakırdı tabakta öyle yerdim ilk çamaşırları as derdi. Sanki salak yerine koyuyor gibi şimdi yapmıyor bekliyor beni.
Ozan bu hayatı hakediyorsun.Annemin yanında olduğum zamanları çok rahattım. İstedğimi aldırırdım isedğimi yerdim korkmazdım babamın yanında öyle değil tabi. Saygı herhalde bu.. benim rahatsız olmam diken üstünde olma derecesine kadar hatta bu saygı oluyor. Ben başka meyve yemek isterim mesela çilek muz babam almaz. Alsa ne olur dedem fakir olduğu halde alırdı sürekli lokantaya giderdik. Babam öyle değil baba açım lokantaya girelim diyemem oda girmez zaten. Benim canım belki başka şey istiyor ama o çorba yedi diye ben başka şey isteyemiyorum dedem tam tersiydi. Hiç utanmazdım ama onla da olamam
Baban senin aç kaldığının farkında değildir, senin az yediğini düşünüyor o kadarla doydun sanıyor bence. Ayrıca baban sen yemek yedin diye seni niye hor görsün bence alınganlık yapıyorsun, bir gün dene bakalım kafana göre fazla yemeyi hor görecek mi kızacak mı sanaBabam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.