- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi Tamamdrdik
:))Benim babam da öyledir.Halbuki evde herşey olurdu,o arkadaşlarıyla tavuk ızgara ya da köfte yese bize de yaptırırdı.İçi rahat etmezdi.Annenizle ayrılar siz babanızla mı yaşıyorsunuz?
Bana aşırı cimri geldi babanız. Kendi annemi/babamı düşünüyorum,rahmetli babam dışarda birşey yese içi rahat etmez gelirken bizede getirirdi. Gece uyandırıp "kızım ben dısarda yedim,sizede aldım,hadi kalkın yiyin"derdi,yedirirdi bizede onu.
Kilo almıyorsun dediğinde "baba doymuyorum ben artık,yetmiyor getirdiklerin,ya daha fazla getir yada eve malzeme alalım,evde ben hazırlayıp yiyeceğim"deseniz olmaz mı?
Bunada gelmezse babanız,pratik şeyler bulundurun evde. Ekmek,minik porsiyonlarda peynirler satılıyor onlardan,sıcak su ekleyerek pişirmeden hazırlayabileceğiniz çorba ve makarnalardan bulundurun. Çok pahalı şeyler değil. Hepsini birden almanızda gerekmez. Bir gün birini,bir gün digerini alip kendinize hazırlayıp yiyin.
Fakat bu baba da sorumsuz.gelmedi bana.Adam soruyor doydun mu,umursamasa sormaz,cevap,evet.Adam da diyordur ne kadar az yiyor,bununla mı doydu,ona gülüyordur.Benim kızım da kuş kadar yer,artık sinirlerim bozulur,o kadar yer ve doydum derse ben nereden bilebilirim hala aç mı