- Konu Sahibi Tamamdrdik
nasıl saçma bir konudur bu yorumları okudukça sinirlerim alt üst.çok gerkesiz insanlar var gerçekten.bide olumlu olumlu çareler bulunmaya çalışılmış.konu yalan fake gerçeklik payı yok.deli saçmalıkları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harçlık biriktiriyorum demedim uydurmayın haftalık okul harçlığımı bitirdim dedimBuraya konu aciyorsan gelecek her yoruma açık olmalısın. X yazsın,y yazmasin gibi bir seçeneğin yok.
Kimse yaşadığin seyi gözünde canlandiramadi. Çünkü gerçeklik payı yok. Herkes diyor ki harçlığını biriktir,marketten alışveriş yap. Biriktiremem simit,hamburger alıyorum diyosun. Biraz öncede harcliklarimi biriktirdim,35 lirayla çarşıya çıktım yazmışsın. Madem biriktirebiliyosun neden insanların önerilerine bahane buluyorsun ? 1 hafta boyunca tüm gün nasıl aç kaldın ? Cok tutarsizsin. Burda kimse seni tanımıyor. Haliyle kimse senin kötülüğünü istemiyor.Gerçek çözümler istiyorsan kendini daha anlasilir ifade et,daha tutarli ol olur mu ?
Buraya konu aciyorsan gelecek her yoruma açık olmalısın. X yazsın,y yazmasin gibi bir seçeneğin yok.
Kimse yaşadığin seyi gözünde canlandiramadi. Çünkü gerçeklik payı yok. Herkes diyor ki harçlığını biriktir,marketten alışveriş yap. Biriktiremem simit,hamburger alıyorum diyosun. Biraz öncede harcliklarimi biriktirdim,35 lirayla çarşıya çıktım yazmışsın. Madem biriktirebiliyosun neden insanların önerilerine bahane buluyorsun ? 1 hafta boyunca tüm gün nasıl aç kaldın ? Cok tutarsizsin. Burda kimse seni tanımıyor. Haliyle kimse senin kötülüğünü istemiyor.Gerçek çözümler istiyorsan kendini daha anlasilir ifade et,daha tutarli ol olur mu ?
Babamla da çok kavga ediyoruzBurada yorumlarda kükrüyosun eve gelince bir tabak daha çıkarabilir miyiz? diye soramıyosun. Hmmm
Yemeye çekiniyosan açım demeyede çekinmen lazım. Sen kendi evinde babana laf söyleyemeyip yemek yemeye çekiniyosan daha çookkk aç kalırsın.Öyle miben yumurta kıramıyorum demiyorum yemeye çekiniyorum
Hangi psikolog o ev işi yapmak kadının görevi diyen bana bi yazsanıza ismini. Ne münasebet, iş yapmak ya da ne bileyim eve para getirmek sadece bir cinsiyete ait görevler değildir. Bu söyleminiz de cinsiyetçidir üzgünüm. Eşinize bir şeyler yaptırmanız söyleminizin cinsiyetçi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aynı şekilde para kazanmak erkeğin görevi de deseydiniz cinsiyetçi bir söylem olurdu.
Bu uye bir tuhaf zaten ...ciddiye bile almiyorum bençıldıracağım.cevap vermeyin arkadaşlar .bu nedir başa sarıp duruyo.herseyi red edıyor.bu nedşr ya.dunden beri ara ara bakıyorum bu nedir ya.içim şişti.hepimiz geçmişte zor gunler geçırmişizdir.zor durumda olsa bu konuda bu kadar dallanıp budaklandırmaz ya.
Siz psikoloğa gidin. İnanmıyorsanız yazmayın zaten sinir hoplatmayın.
Boşuna polemikler yaratmaya çalışma tatlım ya
Kızın sorumluluk alması lazım diyorum anlamak isteyen heryerinden anlıyor işte.
Niye polemik yaratayım ki bunu psikologtan duyduğunu iddia ediyorsun ben de hangi psikologtan duyduğunu soruyorum. Nesi polemik? :)
Allah uzun ömür versin babanıza.:))Benim babam da öyledir.Halbuki evde herşey olurdu,o arkadaşlarıyla tavuk ızgara ya da köfte yese bize de yaptırırdı.İçi rahat etmezdi.
Fakat bu baba da sorumsuz.gelmedi bana.Adam soruyor doydun mu,umursamasa sormaz,cevap,evet.Adam da diyordur ne kadar az yiyor,bununla mı doydu,ona gülüyordur.Benim kızım da kuş kadar yer,artık sinirlerim bozulur,o kadar yer ve doydum derse ben nereden bilebilirim hala aç mı![]()
Babanıza Allah rahmet eylesin.Konu sahibinin diğer konularında da böyle nasıl desem,davranışlardan farklı anlamlar çıkarma filan seziliyor sanki.Artı aç kalıyorsa annesinde hiç öyle değilmiş,gidebilir de.Bilemedim.Allah uzun ömür versin babanıza.
Aynı tavırdalarmış ,asla rahat etmezdi. Aman ben yedim dısarda,sizde yiyin diye uykudan uyandıran bir adamdı,Allah rahmet eylesin. 3 kardeştik biz,kuruyemiş alırken bile choccy bunu sever,x şunu sever diye hepimizin sevdiği o üç farklı kuruyemişi alır gelirdi. Bolluk içinde değildik,memurdu babam ama asla bize yokluğu hissettirmedi. Gözüm birşeyde kalmadı hiç.
Şimdi konu sahibinin durumu farkli gibi. Yada bana öyle geldi. Israrla aynı tabaktan yemek,hadi aynı tabaktan yiyorsun,evladından fazla yemezsin. Bende anneyim,bir tabak yemeğim olsa önce kızıma yediririm. Adam fazla yiyormuş sevdiği birşey olunca. Yada eve birşey almayıp kızınada yemek yapma malzemeyi ziyan edersin demesi tuhaf geldi. Bu sebeple cimri gibi geldi bana. Ha yokluk olur idareli olmak gerekir amenna ama o durumda bile önce evlat diyen ailede büyüdüm ben ,haliyle tuhaf geldi.
Yanlarında değildim tabiki,konu sahibi alınganlık gösteriyor olabilir ,buda bir ihtimal.