Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

İyi geceler kızlar bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum,biz Bursa'da oturuyoruz ama ben şuan tüp bebek tedavisi için İstanbul'dayım yaklaşık 25 gündür,ben buraya geldikten üç dört gün sonra 21 yaşında bekar kaynimin yola ciktigini Malatya'dan bize geldiğini duydum,yani öncesinde fikrim dahi alınmadı, normalde çok sıkinti yapmam ama bu çocuk biraz degisik çok detaya girmek istemiyorum ama merak edilirse yazarım,benim esimde polis çalıştığı günler sabah sekizde gidip aksam dokuz gibi donuyor, üç haftadir benim evimde ve gitmeye de hiç niyeti yok gibi,ben çalışan bir bayanım (öğretmenim) yaklasik 25 gündür evimden ayrı tedavi görüyorum ve işlerim bitti bir iki güne dönüyorum kalan tatilim bir ay bile değil Allah aşkına çok mu bencilce düşünüyorum istememekle lutfen sizde fikirlerinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız:KK43:

Siz yokken eşiniz ve kardeşi kalmışlar burada bir sorun yok. Takmayın...
Ama Eve Gitmeden önce eşinize söyleyin, sağlık durumundan dolayı evde rahat edemeyeceğinizi ve kardeşini göndermesini uygun bir dille isteyin.

Kızlar eşimle sakin sakin konustuk gayet anlayışla karşıladı,kardeşini Perşembe Eskişehir'den gonderebilirmis.
Hem bugün güzel bir haber daha aldik bu bizdeki kaynım istediği sağlık meslek yüksek okulu bölümünü kazanmis artık morali de çok daha iyidir ben de rahatladim:) hepinize tekrardan teşekkür ederim

Bazı insanlar sürekli aranilip-sorulmak, ihtiyaç duyulmak ister.Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne hayran olmadığı için de bunu ya borç para verme makinası olarak halleder ya da kendi evinin musluk çeşmesi bozukken başkasının cesmesini onarmaya giderek....esin illaha birisine karşı sahiplenme/ koruma duygusu yaşamak istiyorsa bunu seninle giderebilir.Sonucta aylardır onu baba yapabilmek için tonla hormon ilacı alan ,3 haftadır kendi yatağında yatamayan sensin. Ustune bir de maddi kaygılarla boğuşma.Hicbirsey yapamiyorsan gönlünce ye -iç -gez.
Aynen bu soylediklerini eşime soyledim ben sadece kendim için değil seni baba yapabilmek icin bu kadar iğne, ilaç, hormon alıyorum bana daha anlayışlı olman gerekirdi dedim o da hak verdi.
Bir de üstüne bir haftalik tatil planı yaptım aynen dediğin gibi yiyip,içip,gezmek en mantiklisi yoksa öyle ya da böyle gidiyor paralar:))

Back
X