Evde yokken bekar kaynin gelip kalması.

Bu da ilginç bir bakış açısı tesettüre girecek kadar dini bütün ama kardeşte olsa namahremle kalmanın çirkin olacağını düşünmek. Ben alkol alan gayet rahat birisiyim ama dinin ne gerektirdiğini de gayet iyi bilirim. Kolay gelsin size
Neden ısrarla dine baglaniyor konum anlamis değilim ,ben de dinin ne gerektirdiğini çok iyi biliyorum hanfendi evet eşimin kardeşi benim icin namahrem evet onunla evde yalnız kalmam dinen haram bunu inkar etmiyorum ama ben bu konuya vurgu yaparak konumu açmadım tesettürlü olduğumu belirtmemin sebebi evde istediğim gibi dolasamayacak olmam.
Ben yeterince kaldığını düşünüyorum eve geçince rahat etmek istediğimi zor bir tedaviden ciktigimi evde yalnız olmak istediğimi belirtip bu sebepten dolayı konu açtım namahremle aynı evde kalmak istemiyorum diye konu açmadım.

Kendi evleri yok mu koskoca adam ne işi var gitsin evine.Bu ne rahatlık yaaa🤦‍♀️
Toplanıp kayınvalidenize gidin .
Gorumceyle kavga etti kocasi uzaklastirma karari var kizlar da gitmek istemiyor zaten gorumce de eve almıyor kimsenin gitmeye niyeti yok :) kayinvalide köyde malsef 14 saatlik yol :)

Gorumceyle kavga etti kocasi uzaklastirma karari var kizlar da gitmek istemiyor zaten gorumce de eve almıyor kimsenin gitmeye niyeti yok :) kayinvalide köyde malsef 14 saatlik yol :)
Çok ilginç ama eniştenin ne işi var ya,kadın hem aldatıp hemde uzaklaştırma kararı mi aldirmis kadına bak sen.

İyi geceler kızlar bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum,biz Bursa'da oturuyoruz ama ben şuan tüp bebek tedavisi için İstanbul'dayım yaklaşık 25 gündür,ben buraya geldikten üç dört gün sonra 21 yaşında bekar kaynimin yola ciktigini Malatya'dan bize geldiğini duydum,yani öncesinde fikrim dahi alınmadı, normalde çok sıkinti yapmam ama bu çocuk biraz degisik çok detaya girmek istemiyorum ama merak edilirse yazarım,benim esimde polis çalıştığı günler sabah sekizde gidip aksam dokuz gibi donuyor, üç haftadir benim evimde ve gitmeye de hiç niyeti yok gibi,ben çalışan bir bayanım (öğretmenim) yaklasik 25 gündür evimden ayrı tedavi görüyorum ve işlerim bitti bir iki güne dönüyorum kalan tatilim bir ay bile değil Allah aşkına çok mu bencilce düşünüyorum istememekle lutfen sizde fikirlerinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız:KK43:
Tup bebek tedavisi goruyosunuz yani morale en ihtiyac duyulacak zamandasiniz ve intihar girisimli bekar kaynin gelmesi burada ne varki bunda seklinde karsilanmis.... Hayret vallahi hayret... Sonuna kadar haklisiniz ayrica rahat edilemeyecegi belli

Siz gelince o da rahat edemez gider zaten.
Ne yapacak yengesi ile bütün gün evde?

Çok ilginç ama eniştenin ne işi var ya,kadın hem aldatıp hemde uzaklaştırma kararı mi aldirmis kadına bak sen.
Ahahhah kusura bakmayin ya sizin konunuzu baltaladim son mesajim olsun kavgada enistenin kafasinda bardak kirmis hatta görümce ,gorumcede bisey yok uzaklaştırmayı o almis :))) neyse benim konu uzun bosverin siz umarim sizin sorun hallolur bir an önce rabbim tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Çok zor bir durum iki taraf da haklı maalesef..
Sizi de anlıyorum hassas bi dönemden geçiyorsunuz..
Diğer yandan da kaynınıza da çok üzüldüm :( 21 yaşında gencecik bi çocuk..
Siz bi eğitimci olarak kaynınızın tedavisi için elinizden geleni yapabilseniz...Allah korusun çok geç olmadan..
Peki nedir sebebi?

Çok zor bir durum iki taraf da haklı maalesef..
Sizi de anlıyorum hassas bi dönemden geçiyorsunuz..
Diğer yandan da kaynınıza da çok üzüldüm :KK43: 21 yaşında gencecik bi çocuk..
Siz bi eğitimci olarak kaynınızın tedavisi için elinizden geleni yapabilseniz...Allah korusun çok geç olmadan..
Peki nedir sebebi?
Şöyle söyleyeyim belki bundan dolayı da taslanirim ama eğitimci dediniz ya kendimce fikirlerimi yazayım ki eğitimci olsam bile uzmanlık alanım değil onu da belirteyim.

Ben intihar eğilimi olduğuna inanmıyorum neden diyeceksiniz çünkü kafasına koyan (Allah korusun) bir şekilde yapar ve etrafındakilere ben intihar edeceğim demez,birazcık zora gelince bununla ailesini korkutmasi çok kötü o anne baba ve aileye de yazık günah yani.Diyelim ki gerçekten kafasına koydu bunu bizim yapacağımız tek şey uzman yardımı almasını saglamak ona da yanasmiyorsa 21 yaşındaki bir genci elinden tutup goturemeyiz.
İki sene dershaneye gönderdik (sadece biz degil diğer kayinla birlikte ) ders çalışmayı bırak dershaneyi bile bıraktı son zamanlarda haliyle düşük bir not aldı psikolojim bozuk diye ona buna çattı ki kimse kendisine bir şey demesin diye yani intihar etmek isteyen elli kere ederdi

Eşimin kardeşi ben yokken gelse sıkıntı etmem oh ne ala yemek düşünmem hergün diye. Temizlik de eşimin sorunu olur, misafir ediyorsa yemek temizlikle o ilgilenir elbet, nitekim ben yokken kardeşini ağırlamıştı; ama kardeşim gelecek senin gelmen gerek dese işler karışır.
Ben evdeyken benim onayım olmadan patadanak gelinirse de bozulurum.
Sizin durumunuz farklı, duygusal bir süreç geçiriyorsunuz, üstelik yıpratıcı da; eşinizin bazı şeyleri düşünmesi lazım. Evinizde sere serpe olmayı istemeniz de hakkınız sonuna kadar.
Kayınvalidenize hiç takılmayın, klasik yurdum kayınvalidesi; sanki siz dünyaya insan beslemeye gelmişsiniz gibi düşünmüş işte.
Eşimin kardeşleri elbette gelebilirler ancak ağırlama işi bana düşecekse benim müsaitliğim önemlidir bunu dikkate almalılar.
Eşinizin kardeşine git diyememesi normal; ben de olsam diyemezdim. Kardeşin düşünmesi ya da aile büyüklerinin daha ihtimamlı davranması gerekir.
İntihara meyilli olması ayrı bir tehlike; abisi git dedikten sonra bir şey olsa( Allah esirgesin), çocuğu sığdırmadılar, gururuna dokundu olur adı.
Kişi şaka yaptım dese bile intihar sözcüğü ortaya atılmışsa gerekli önlemler alınmalı mutlaka.
Off amma uzun yazdım kusura bakmayın.

İyi geceler kızlar bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum,biz Bursa'da oturuyoruz ama ben şuan tüp bebek tedavisi için İstanbul'dayım yaklaşık 25 gündür,ben buraya geldikten üç dört gün sonra 21 yaşında bekar kaynimin yola ciktigini Malatya'dan bize geldiğini duydum,yani öncesinde fikrim dahi alınmadı, normalde çok sıkinti yapmam ama bu çocuk biraz degisik çok detaya girmek istemiyorum ama merak edilirse yazarım,benim esimde polis çalıştığı günler sabah sekizde gidip aksam dokuz gibi donuyor, üç haftadir benim evimde ve gitmeye de hiç niyeti yok gibi,ben çalışan bir bayanım (öğretmenim) yaklasik 25 gündür evimden ayrı tedavi görüyorum ve işlerim bitti bir iki güne dönüyorum kalan tatilim bir ay bile değil Allah aşkına çok mu bencilce düşünüyorum istememekle lutfen sizde fikirlerinizi söyleyin siz olsanız ne yapardınız:KK43:
ben de olsam rahatsiz olurdum.tüp bebek denemiş biri olarak o süreci gayet iyi biliyorum. şuan stres skıntıdan uzak durmanz dinlenmeniz gerekiyor.böyle bir zamanda olacak iş mi.afedersinz ama sizin eşinizde bitiyor herşey.hadi onlar düşünmemiş yollamişlar kayninizi peki eşiniz neden müsade etmiş.şuan bunun için uygun bir zaman değil diyip geri çevirmesi lazmdı.peki şimdi eşinizle konuştunuz mu kayniniz siz döndüğünüzde de kalmaya devam edecek mi?

Eşinizin siz eve gelmeden göndermesi lazım.

Bak ben maddi manevi iyi degılım tup bebekten negatif sonuc aldım evde bir misafiri kaldiramam diyeceksiniz esinize.

Gerçi bilet bulunamıyormus ama bayramin ilk gunu vardır herhalde en kısa zamanda esiniz halletmeli.

Bu arada eşinize karşı çok güçlü durmayın. Ben negatif sonuç almışım beni nelerle uğraştırıyorsun diye serzenişte bulunun.

25 gün kalmış zaten daha ne. kayınvalide kafasını dinlemek için yollamadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

Teşekkür ederim iki gün oldu negatif alalı,yarın doktorumla görüşmemiz var eşim de gelecek görüşüp akşama evimize dönüyoruz inşallah.
Sizin durumunuza da çok üzüldüm demekki hakkınızda hayırlı olan boyle olmasıymış rabbim çok daha iyi insanlarla karşılaştırsin.
amin tesekkur ederim. benim icin uzulemenizi istemem, bunu soyleme sebebim halinizden anliyorum demekti. sorunlu kayindan one sagligim ve bebegim gelir. vicdansizmissiniz gibi yazilan yazilara uzuldum

lutfen esine karsi da sessiz durma. o kardesiyse sizde karisisiniz. abiligini yapmis, simdi sizin elinizden tutup uzuntunuzu paylasma zamani. sizinde dinlenme zamaniniz.

insallah esiniz size haksizlik etmez..insallah kayniniz gider..ve insallah saglikli bir bebeginiz olur hayirlisiyla.

koydeyse koye gitsinler. simdi yola ciksalar sabah ordalar.
allah sabir versin size

Farklı bir genç Allah anne babasına da yardım etsin onlara da bir şey demiyorum ama biziimde özel durumlarimiz var bu konuda anlayış beklemem burda bazilarini rahatsız etti, eşim kardesine bakmaya mecbur olabilir ama ben mecbur değilim.

Psikiyatr ilaç kullandığını düşünmüyorum en fazla bir kaç kere gitmiştir arkası gelmemiştir,aile de ne yapsın 21 yaşında bir genci elinden tutup doktora goturemezlerki.
Öncelikle Rabbim tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah.
Siz haklısınız, burada sizi yeren insanların şartlarınızı göz önünde bulundurmadığına da eminim.
Sabahtan akşama kadar baştan ayağa kapalı olmak çok zor bir şey sadece bu konuda bile haklısınız. Tedavi süreciniz, sonucu, stresi ise başlı başına kocaman bir etmen bunun sorun oluşturmasında.
İnşallah tez vakitte eşiniz sizi anlayıp bir çözüm bulabilir zira sizin yapabileceğiniz pek bir şey kalmamış.
Ha ben olsam, kendi planımı yapar, istediğim saatte kalkar, kahvaltımı yapar çıkardım dışarı. Akşama doğru döner, yemek pişiremedim yumurta, makarna yiyelim derdim gayet doğal. Çünkü sizin şuan mutlu olmaya, mutlu edilmeye ihtiyacınız var. Zaten yeteri kadar misafir olmuş. Bundan sonra hizmete gerek yok diye düşünürdüm.

Öncelikle Rabbim tez vakitte sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah.
Siz haklısınız, burada sizi yeren insanların şartlarınızı göz önünde bulundurmadığına da eminim.
Sabahtan akşama kadar baştan ayağa kapalı olmak çok zor bir şey sadece bu konuda bile haklısınız. Tedavi süreciniz, sonucu, stresi ise başlı başına kocaman bir etmen bunun sorun oluşturmasında.
İnşallah tez vakitte eşiniz sizi anlayıp bir çözüm bulabilir zira sizin yapabileceğiniz pek bir şey kalmamış.
Ha ben olsam, kendi planımı yapar, istediğim saatte kalkar, kahvaltımı yapar çıkardım dışarı. Akşama doğru döner, yemek pişiremedim yumurta, makarna yiyelim derdim gayet doğal. Çünkü sizin şuan mutlu olmaya, mutlu edilmeye ihtiyacınız var. Zaten yeteri kadar misafir olmuş. Bundan sonra hizmete gerek yok diye düşünürdüm.
Amin inşallah ,sizde sağlıkla sihhatle bebeğinizi kucağınıza alın inşallah,Allah hayırlı bir evlat etsin.

Back
X