Bazıları intihara meyilli genc birine yardımcı olmam gerekirken nasıl böyle vicdansız olduğumu yazmış aciklayayim,öncelikle yaptığım şey vicdansizlik değil aksine eşimi ve kardeşini düşünüyorum,eşim polis yoğun çalışıyor Allah korusun ya kendine bir şey yapsa eşim işteyken,hatta eşime dedim ki bir bekar daha var keşke ikisi beraber gelseydi en azından sen yokken diğeri göz kulak olurdu dedim.
Gelelim tedavisine Malatya'da psikiyatra gidiyormuş zaten ama sanırım doktoruna güven sorunu varmış aralarında geçen konuşmaları babasına söylediğinden supheleniyormus,Bursa'da götürmesini tabiki tavsiye ettim ama bir kere iki kere değil sürekli gidecegi gerekirse ilaç kullanacağı (antidepresan gibi ) bir durumu varmis ondan gerek yokmuş dedi eşim.
Son olarak bazıları konu sahibi evde yok dönünce belki gidecek demişler ben salı günü dönüyorum eve,eşime sordum ne zaman dönüyor diye konuşmadık falan dedi,dün de açık açık konuşunca bilet falan yok bayram öncesi bulamıyorum bilet dedi ben de gitmeyeceğine yordum.
Evet yorgunum, evet evde genç bir erkek istemiyorum,evet bazıları istediği kadar taşlayabilirler