Evdeki huzur zenginlik budur!! Buyrun huzur sarayıma

Evin her tarafı farklı bir tarz, hol minimalist, mutfak romantik, salon eski-klasik...vs o yüzden hiçbir şeyde aklınız kamamıştır, çok akıllıca bir fikir Güle güle oturun

Ay vallahi nokta atışı yaptın:)) gerçekten öyle.evimde illa şu tarz olsun demedim her oda için sevdiğim şeyleri kullandım.sonuçta ben yaşıyorum gönlümün istediği aklımda kalmasın :)) çok teşekkür ederim.

Evinize bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın, ağız tadıyla oturun. Mutfak ve oturma odasındaki halılarınızı nereden aldınız acaba benimde halıya ihtiyacım var fakat bu tarz bulamadım.

Amin çok sağol canım.angora halıların markası.

evinize bayıldım kaç m2 ??? bide oturma odanız daki o istanbul manzaralı sandalye mi sehpa nasıl bişeyyy nasıl ulaşabiliriz ona

Çok sağol canım.evim 151 m2 .oturma odamdaki dörtlü sehpa.ben modoko milenyum Mağazası'ndan aldım.bir çok aksesuar Mağazası'nda var bulabilirsin.

kısacası sadeliğin şıklığı...çok beğendim can sağlığıyla otur.

evinize maşallah her şeyiniz çok hoş bayıldım. ben yatağınızı soracaktım ben de öyle cibinlikli yatak düşünüyorum öyle bir yatakta yatak örtüsü kullanmak mümkün oluyor mu acaba bir de kullanış açısından nasıl arkadaşlarım bana o tür cibinlikli yataklardan sıkılırsın zamanla diyorlar. Siz memnun musunuz

çocuk odası takımını nereden aldınız çok beğendim?

Teşekkür ederim öncelikle çocuk odasını modoko dan aldım ama 4 yıl oldu mağazanın ismini unuttum maalesef.gerçi böyle bir takım yoktu ben bu şekilde yaptım.ayrı ayrı parçalardan takım oluşturdum.

Çok teşekkür ediyorum.öncelikle ne istediğinizi tam olarak biliyorsanız ve gerçekten seviyorsanız sıkılmazsınız cibinlikli yataktan.ben çok severek kullanıyorum.örtü konusuna gelince bu tarz yataklar için ,içine sokabileceğiniz tarzda örtüler oluyor dışına sarkma yapamıyorsunuz malum.

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…