Çok güzel bir evin var Allahım huzurla oturmanızı nasip etsn inşallah
Evin her tarafı farklı bir tarz, hol minimalist, mutfak romantik, salon eski-klasik...vs o yüzden hiçbir şeyde aklınız kamamıştır, çok akıllıca bir fikirGüle güle oturun
mutfağının masa bolumune bayıldım:)..
turkuaz odana hele o lambasına.. cok hoş:)
kırmızı yatağıda cok sevdım...huzurlu saglıkla oturun ınşaallah..
Masaallah barakAllah :) eviniz çok zarif güle güle oturun huzurla muhabbet ve sağlıkla Insaallah :)
evınız çok güzelmış herşeyi özenle almışsınız belli. yalnız oturma odası mobilyanız pek hoşuma gıtmedı onun harıcınde hersey süper...
Evinize bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın, ağız tadıyla oturun. Mutfak ve oturma odasındaki halılarınızı nereden aldınız acaba benimde halıya ihtiyacım var fakat bu tarz bulamadım.
evinize bayıldım kaç m2 ??? bide oturma odanız daki o istanbul manzaralı sandalye mi sehpa nasıl bişeyyy nasıl ulaşabiliriz ona
Resmen hayalim de ki ev!!!
evini çok beğendim cnm. Allah güle güle oturmanız nasip etsin:)
kısacası sadeliğin şıklığı...çok beğendim can sağlığıyla otur.
Çok güzel bir ev, Allah huzurla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin size
çocuk odası takımını nereden aldınız çok beğendim?
evinize maşallahher şeyiniz çok hoş bayıldım. ben yatağınızı soracaktım ben de öyle cibinlikli yatak düşünüyorum öyle bir yatakta yatak örtüsü kullanmak mümkün oluyor mu acaba bir de kullanış açısından nasıl arkadaşlarım bana o tür cibinlikli yataklardan sıkılırsın zamanla diyorlar. Siz memnun musunuz
bir mor hastası olarak mutfağınızdaki o mor köşeye bittimmmm :))
Ne kadar güzel bir ev güle güle oturun,mutlulukla
Çok teşekkür ediyorum.öncelikle ne istediğinizi tam olarak biliyorsanız ve gerçekten seviyorsanız sıkılmazsınız cibinlikli yataktan.ben çok severek kullanıyorum.örtü konusuna gelince bu tarz yataklar için ,içine sokabileceğiniz tarzda örtüler oluyor dışına sarkma yapamıyorsunuz malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?