hersey okdr guzelkı bakarken evın ıcındekı huzur bana yansıdı :)
Allah ım mutlu mesıt yasamanızı nasıp etsın :)
ve bızlerede nasıp etsın
Hayrlı uğurlu olsun,sağlıkla mutlulukla oturun inşallah ;
Nacizane tavsıyelerim :
- Keşke resımleri belırlı bır duzende ekleseydınız ,bakarken çok göz yoruyor karmarısık.
- Tarzınız da cok karısık kımı yerlerde fransız motıflerı kımı yerlerde osmanlı kımınde modern.. Belirli bir tarzı yansıtmadıgı ıcın kararsız kalınmış gb . ama kotumu hayır evınız cok tatlı.
- Beğendiğim ve tarzıma yakın olan Mutfagınız ve bebegınızın odası çok güzel olmuş,birde beyaz yolluk cok hoş.
Salon , yatak odanız ve banyolarda ufak değişikliklerle cok daha şık ve guzel bır evınız olabılır, gule gule oturun.
evin şahane ya bittim iki banyo büyük bir mutfak odalar büyük eşyalar süper yani herşeyiyle çok güzel yahu tüü tüü tüü 41 kere maşallah.sadece misafir odanı beğenmedim oda bana hitap etmediği için zaten yorumlarda söylemişsin değiştiriceğini nazar değmesin inş. istanbulun neresinden aldın bu daireyi ve kaça çok merak ettim şimdiki evler kutu gibi ya
birçok kişi salonu beğenmemiş ,fakat 5-6 yıllık evliliklerde genelde salon mobilyası ağır oluyor ,
bende 7 yılık evliyim ,benimkide öyleydi
,bizim evlendiğimiz zaman tv üniteleri ,lcd tv ler ,öyle country tarzı filan yoktuki ,
salon mobilyası işte koltuk ,vitrin ,konsol filandı ,aldık aldık şimdi taş gibi mobilya ha deyince verilmiyorda ,
benimde salonumda aynı ,konu sahibi yeni ev almış eşyaları da zamanla değiştirir ,haa böyle seviyordur o ayrı tabi .o zaman gül gibi yaşar gider ..
tekrar söylüyorum çok güzel herşey allah ağız tadı versin ,eşya nedir ki
Çok teşekkürler canım.ankastreler için bir çözüm bulamadım artık salıverdim gitti.hol halılarım angora lilium.yatak odamın tülleri öyle yatarken insanın üstüne üstüne gelir gibi değil.yani bana öyle gelmiyor aksine yatınca çok hoş duruyor.çocukodasına dediğin tekli koltuk baktım başlarda ama bu benim işime daha çok yarar diye bunu aldım öylede oldu.bebekken hep onun üstünde salladım,orada rahatça uzanarak emzirdim,uyumadığında orada uzandım,üstünü onun üzerinde giydirdim çok işime yaradı ve halada yarıyor.yaşıtlarıyla üzerinde oturup oynuyor.banyo porselenleri evet novanın.evet sadece çöp kovası 120 tlydi.ama kullanımı kolay.evet poşet koydum kullanıyorum süs diye tutmuyorum bir problem yok yani.merhaba canım önce maşallah diyelim güzel bir ev..bayağı para harcamış olmalısın aksesuarların şık gerçekten allah ağız tadıyla oturtsun ..mutfağın gerçekten sade ve şık ben çok beğendim sadece şu ankastreleri leke yapması beni rahatsız ediyor fotoda bile çıkmış ben de siliyorum siliyorum bir türlü istediğim gibi durmuyor bunun bir formülü varsa yazın lütfen arkadaşlar..
dresuarını cok begendim yeri de güzel olmuş mümkünse holdeki uzun ince halılarının marka ve modelini yaz bana yatak odama halı arıyorum ve bana uyar...
oturma odan çok tarz bayıldım kusursuz..yatak odan çok değişik ilk kez gördüm bu modeli sadece yatak üstündeki o tavandan inen tüller bana fazla geldi yatarken üstüme üstüme gelirdi benim...çocuk odası da şeker gibi allah bağışlasın ama mor bir koltuk var o çocuk odasının dekoru için hiç uygun değil sanırım onu ya salona koyarlar ya da yatak odasına çocuk odasına böyle tekli baba koltuğu tarzı bir dinlenme koltuğu koyulabilir..
salonda desenli koltuklar tamam ama keşke fonlar çiçekli olmasaydı göz yormuş biraz..Klasik bir salon..
banyolarının ikisi de şık ve uyumlu kusur bulamadım yalnız bir sey sorucam novanın takımları sanırım porselenler..çöp kovaları yaklaşık 100tl porselen kapaklar çok ağır oluyor sen poşet de takmışsın kullanmak zor mu kolay mı ben kırılır diye tereddütteyim almadım henüz fikir verirsen sevinirim...güle güle otur eşinle bebeğinle bir ömür boyu sağlıkla yaşayın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?