Evet boyle biseylri carpityo vs.yada gelip onu bunu.cok anltr kavga ettgide cok insan vrdir cikari varsa alttan alir ama dominant kendni kimseye kendni ezdrmez ona karisan yok ozgur istedni soylmkte bna abim ve annem karisiyo ki abim ve annem baklrnada cok ezdrmye calistilar abim baska kadinlrin agzna cok bakar tattli tatli benimle ilgli olumsz bisey soylrler abime.bi kadina hic yakistramm bunu.ama uzun zmndr burnmn dibinde oldklri icin bukadinn bna zarari cok.kendsi abilryle cok iyiymis.kacti abileri kustu affetmedi.anneside onu basklrnn yannda elestrr.benim annemse disarya karsi cok tatlidilli.ailem cok iyiniyetli basklrna karsi hakkini bile savunamzlr kolay kolay hatir icin vs.annesini gecerdi anneme annem onu anlr dinler teselli eder vs.sonra bi baktim benim annem bna soguk kadina yakin,abimde nekdr zmn zmn bna hakszliklri olsada surekli sarilir sever canim kardesim seni sevyrm filan.ama uzdugude cok oldu geneli boyle.ben bni kiskandni dusunuyorum.tabi su imreneblr yada insnlr birbrni kiskanablir zarr vermdikten bastrmya calistktn sonra ama bu kadin bizi brbrmize dusrdu ve ailem cok iyi kadin diyoKadın size takmış. Ne diye bilinmez..
Canim ailene Allahtan akil fikir dogru yolu gormelerini dilemekten baska care yok.. o kadininda varya... hadi neyse. Kiskancin teki. O gelince bence uzaklas ortamdan uyuma numarasi cek hasta numarai cek baska kurtulus yok. Acik acik oturmam diyebilirsin ama iste abin annen sorunmus.. dedigim gibi uzaklas ondan. Bide konuyu tamamen bilseydim iyidi..Evet boyle biseylri carpityo vs.yada gelip onu bunu.cok anltr kavga ettgide cok insan vrdir cikari varsa alttan alir ama dominant kendni kimseye kendni ezdrmez ona karisan yok ozgur istedni soylmkte bna abim ve annem karisiyo ki abim ve annem baklrnada cok ezdrmye calistilar abim baska kadinlrin agzna cok bakar tattli tatli benimle ilgli olumsz bisey soylrler abime.bi kadina hic yakistramm bunu.ama uzun zmndr burnmn dibinde oldklri icin bukadinn bna zarari cok.kendsi abilryle cok iyiymis.kacti abileri kustu affetmedi.anneside onu basklrnn yannda elestrr.benim annemse disarya karsi cok tatlidilli.ailem cok iyiniyetli basklrna karsi hakkini bile savunamzlr kolay kolay hatir icin vs.annesini gecerdi anneme annem onu anlr dinler teselli eder vs.sonra bi baktim benim annem bna soguk kadina yakin,abimde nekdr zmn zmn bna hakszliklri olsada surekli sarilir sever canim kardesim seni sevyrm filan.ama uzdugude cok oldu geneli boyle.ben bni kiskandni dusunuyorum.tabi su imreneblr yada insnlr birbrni kiskanablir zarr vermdikten bastrmya calistktn sonra ama bu kadin bizi brbrmize dusrdu ve ailem cok iyi kadin diyo
Canim ya ne guzel seyler soyluyosun kendimi yanmda bi dert ortagm var gbi hissettim.insaallah sen de cok mutlu olursun hersey yoluna girer senin hayatin da da.ben hayattan sogudum gbi enerjim dusuyo.kendi kendmle kafayi yiyorum ailemn yptiklrni hazmedemyrm.ama bu yasima kadr ne acilar cektim.sonra noldu o acilr bitti baska acilar basladi.ben imtihanimi vereblrmym bilmyrm anneme karsi ofkemi kontrol edemyrm saatlrce bagryo sen kotusun soylesin boylesin susuyom dua edym bagyrm yalvaryrm susmuyo illa kabul etmemi ve onun istedg gbi olmami istyyo .ben dayanamyrm bi anda onu ityrm .kafasnda cemberi alyrm vs.bunu bikackre yaptim maalesef beynim o an o laflrni bi noktadan sonra kaldrmiyo.Bende ailemle sıkıntılıyım yaşımda kücük size göre bende anneden dert yaniyorum boyle deyince kiymet bilmez evlat gibi gozukuyoruz belki ama ah ah icimi o dört duvar arasinda yasanilanlari Allah bilir.. Allaha havale et canim sen kafana taktikca uzucak.. annenin de düzelcegi yok belli ki.. evlencekmissin de ceyizinle ilgilen.. calismiyorsan bir mani de yoksa ise basla hem daha az laf duymus olursun hemde kendine gelirsin biraz.. kocan gercekten sana deger veen biriyse birbirinizi seviyorsaniz inan bana bu olanlar senin icin imtihan gibi birsey... imtihan bitince mutluluk var kismetse.. kocanla gezersin tozarsin evinde kafani dinlersin.. evini sil supur tatli yap yemekler yap insallah Allahim en kisa zamanda huzura kavusturur seni..
Kadina mesafe koydum hrmen hemen hergun cocuklri kendi bizde gelip gdyolr annemde onlra cikiyo.bayag mesafe koydum suratina bakmyom herseyin farknda ama annemn yannda bna saka yapiyo.basklrnn yannda da.ama herseyin farknda abim beni dovmye kalkti bi gun sonra kahkahlr patlatyolar bu aralr rahtsz surekli hastaneyr gdiyo mecbur kalip bi aksm cocuklrni baktim 3 saat onun disnda gtmyrm.hem hasta surekli hem fitne sokuyo ben hasta olunca gozum bisi gormuyo ya.aslnda cok sey var daha ama anltmk da zor valla.kafama agrilr giriyoCanim ailene Allahtan akil fikir dogru yolu gormelerini dilemekten baska care yok.. o kadininda varya... hadi neyse. Kiskancin teki. O gelince bence uzaklas ortamdan uyuma numarasi cek hasta numarai cek baska kurtulus yok. Acik acik oturmam diyebilirsin ama iste abin annen sorunmus.. dedigim gibi uzaklas ondan. Bide konuyu tamamen bilseydim iyidi..
Canim inan ki benim durumum sana gore biraz hassas senden daha kotuler var bu bi gercek.. en azindan dugunune az kalmis senin suan bunlari dusunmen gerek.. gelinlik, fotograf çekimleri, balayı vs vs .. Allah sana eminim ki cektiklerine degecek seyler verir..Evliligin umarim cok guzel olur.. ailenle de ister konus ister konusma ister mesafe koy ama yine ailedir buyukluk sende kalsin.. o kadinin elbet gercek yuzu cikar ortaya annenler senin yuzune bakamaz hale gelirler utanctan. Kimse cekmeden gitmezmis bu dunyadan.. Allaha sıgın. Kimin pskolojisi yerinde ki? Esin olucak kisiyle anlasip seviyorsaniz birbirinizi inan bana hersey on numara olur.. umarim da oyledir.. hakkinda her zaman hayirlisi olsun canim sikma canini kac sene dayanmisin.. sen dugunune safak say.. bisey olursa yaz buraya dok icini Allaha sigin ilk ona dok icini..Canim ya ne guzel seyler soyluyosun kendimi yanmda bi dert ortagm var gbi hissettim.insaallah sen de cok mutlu olursun hersey yoluna girer senin hayatin da da.ben hayattan sogudum gbi enerjim dusuyo.kendi kendmle kafayi yiyorum ailemn yptiklrni hazmedemyrm.ama bu yasima kadr ne acilar cektim.sonra noldu o acilr bitti baska acilar basladi.ben imtihanimi vereblrmym bilmyrm anneme karsi ofkemi kontrol edemyrm saatlrce bagryo sen kotusun soylesin boylesin susuyom dua edym bagyrm yalvaryrm susmuyo illa kabul etmemi ve onun istedg gbi olmami istyyo .ben dayanamyrm bi anda onu ityrm .kafasnda cemberi alyrm vs.bunu bikackre yaptim maalesef beynim o an o laflrni bi noktadan sonra kaldrmiyo.
Canim cidden zor.. Allah yardimcin olsun.. o kadin emin ol ceker cezasini.. sana ne bu kadar garezi var anlayamadim ilginc yani sen gene olgunlugunu hanimefendilgini korumusun.. atsin kahkaha bosver atsin.. oda kahkaha atilcak duruma gelir elbet.Kadina mesafe koydum hrmen hemen hergun cocuklri kendi bizde gelip gdyolr annemde onlra cikiyo.bayag mesafe koydum suratina bakmyom herseyin farknda ama annemn yannda bna saka yapiyo.basklrnn yannda da.ama herseyin farknda abim beni dovmye kalkti bi gun sonra kahkahlr patlatyolar bu aralr rahtsz surekli hastaneyr gdiyo mecbur kalip bi aksm cocuklrni baktim 3 saat onun disnda gtmyrm.hem hasta surekli hem fitne sokuyo ben hasta olunca gozum bisi gormuyo ya.aslnda cok sey var daha ama anltmk da zor valla.kafama agrilr giriyo
.ben hakkimi savunucam artik kadin ilkokula gden cocugna bile laf soyltmiyo ki yaramzlik yapiyo evimde vs.yani en ufak bi tahammulu yok.ailemn bna baski yptgnn farknda abim erkek hakiylw ne karisiyo sa karisiyo
Canim insaallah seninde hersey gonlunce olur destegin icin cok tesekkur ederim .mutlu gunlrimide karattck gbi geliyo ben hskkimi savunursam mutluyum ailem izin vermesede aileme ragmen aile dedim annedir abidir ama biyere kadr cunku sadece onlra boyun eymis olmuyorum basklrnin gonlu olsn diye toplum icin vs.ezik duruma dusuyorum.bu benim asilcanimi yakan yoksa kadinin bna soylednden cok aile basksyla susmam canimi yakan ama artik bitti.abim de annemde sabrmi tuketti hakszliga boyun eymk yok.daha nisanlamdim yaza dusunyoz kadinla aile gbiyiz bi cok plani annemle yaprlr nisanim evde olck erkek tarafndn kadnlr filan otrrkndr komsulrda hep dedi iste erkeklribize cikartcz yuzuk takildiktn sonra raht edrz vs.sagolsun.komsulrada dedi.herkes diyo nekdr iyi kadin cok yardm ediyo size die.sonra bi aksm basladi anneme iste esi kemal olsun kemal diyoki hanim yukarda erkeklre senmi hizmet etcen .iste asansorde tabak mi tasicaz bi yer tutalim diyorum ben sonra bna bakip guldu senim icin dusunyom ben para birikir ceyzni alrsin biriki.sonra iceri gtti anneme dediki salon tutun ama fazla para brikmz anca masrafini karsilar.cok garip geldi.bilerek zit konustu bence.annem de dusunuyo kara kara.ben kimseden yardm istemedim o ayri konu.ben salonda muzikli eylnceli nisan istemyorum,kina ve nikah istiyorum bunu konusmustukk .elestrenlr oldu ama benim tercihim istegim.ben odama gttim annem dusunuyo sesli dert yaniyo benden o da diyoki sozlum ve ben icin ikisinin kafasini birbrnemi vurim napim ayy sizin derdiniz beni gerdi bananaki kafam agryo diyo ve sesini daha da yukseltipbna duyuruyo "dugunu nasil yapacaklr bilmyrm artik"Canim inan ki benim durumum sana gore biraz hassas senden daha kotuler var bu bi gercek.. en azindan dugunune az kalmis senin suan bunlari dusunmen gerek.. gelinlik, fotograf çekimleri, balayı vs vs .. Allah sana eminim ki cektiklerine degecek seyler verir..Evliligin umarim cok guzel olur.. ailenle de ister konus ister konusma ister mesafe koy ama yine ailedir buyukluk sende kalsin.. o kadinin elbet gercek yuzu cikar ortaya annenler senin yuzune bakamaz hale gelirler utanctan. Kimse cekmeden gitmezmis bu dunyadan.. Allaha sıgın. Kimin pskolojisi yerinde ki? Esin olucak kisiyle anlasip seviyorsaniz birbirinizi inan bana hersey on numara olur.. umarim da oyledir.. hakkinda her zaman hayirlisi olsun canim sikma canini kac sene dayanmisin.. sen dugunune safak say.. bisey olursa yaz buraya dok icini Allaha sigin ilk ona dok icini..
Evet ben oysa suan ailemn gozunde cok kotuyum oysa bunlri ilkokul cocugu bile anlr gozlemleyip.icimden kotu dusunceler geciyo sanki pusuda beklyom onun da ailesnn huzuru bozulsn die bazende diyorum Allah.Canim cidden zor.. Allah yardimcin olsun.. o kadin emin ol ceker cezasini.. sana ne bu kadar garezi var anlayamadim ilginc yani sen gene olgunlugunu hanimefendilgini korumusun.. atsin kahkaha bosver atsin.. oda kahkaha atilcak duruma gelir elbet.
Yanls yazmisim nisanim subat sonu hayrlisyla dugunum eylul gbi dedilr ama yaza cekrz die dusunyrzEvet ben oysa suan ailemn gozunde cok kotuyum oysa bunlri ilkokul cocugu bile anlr gozlemleyip.icimden kotu dusunceler geciyo sanki pusuda beklyom onun da ailesnn huzuru bozulsn die bazende diyorum Allah.
Oh masallah.. canim cidden saka gibi kadin sizin aileye biseyler yapmis napmis aklim almiyor normal bir insan evladina nasil boyle yapabilir... canim ayni sehirde ama uzak yerde otur.. bu kadinla yakin oldukca sana rahat yokCanim insaallah seninde hersey gonlunce olur destegin icin cok tesekkur ederim .mutlu gunlrimide karattck gbi geliyo ben hskkimi savunursam mutluyum ailem izin vermesede aileme ragmen aile dedim annedir abidir ama biyere kadr cunku sadece onlra boyun eymis olmuyorum basklrnin gonlu olsn diye toplum icin vs.ezik duruma dusuyorum.bu benim asilcanimi yakan yoksa kadinin bna soylednden cok aile basksyla susmam canimi yakan ama artik bitti.abim de annemde sabrmi tuketti hakszliga boyun eymk yok.daha nisanlamdim yaza dusunyoz kadinla aile gbiyiz bi cok plani annemle yaprlr nisanim evde olck erkek tarafndn kadnlr filan otrrkndr komsulrda hep dedi iste erkeklribize cikartcz yuzuk takildiktn sonra raht edrz vs.sagolsun.komsulrada dedi.herkes diyo nekdr iyi kadin cok yardm ediyo size die.sonra bi aksm basladi anneme iste esi kemal olsun kemal diyoki hanim yukarda erkeklre senmi hizmet etcen .iste asansorde tabak mi tasicaz bi yer tutalim diyorum ben sonra bna bakip guldu senim icin dusunyom ben para birikir ceyzni alrsin biriki.sonra iceri gtti anneme dediki salon tutun ama fazla para brikmz anca masrafini karsilar.cok garip geldi.bilerek zit konustu bence.annem de dusunuyo kara kara.ben kimseden yardm istemedim o ayri konu.ben salonda muzikli eylnceli nisan istemyorum,kina ve nikah istiyorum bunu konusmustukk .elestrenlr oldu ama benim tercihim istegim.ben odama gttim annem dusunuyo sesli dert yaniyo benden o da diyoki sozlum ve ben icin ikisinin kafasini birbrnemi vurim napim ayy sizin derdiniz beni gerdi bananaki kafam agryo diyo ve sesini daha da yukseltipbna duyuruyo "dugunu nasil yapacaklr bilmyrm artik"
Hayirlisi neyse o olsun canim Allah huzur geçim versin.. sevdigin seninle olduktan sonra ceyiz problem degil..Yanls yazmisim nisanim subat sonu hayrlisyla dugunum eylul gbi dedilr ama yaza cekrz die dusunyrz
Sen Allah yolundan devam et canim en hayirlisi o o kadinla bir olma bosverEvet ben oysa suan ailemn gozunde cok kotuyum oysa bunlri ilkokul cocugu bile anlr gozlemleyip.icimden kotu dusunceler geciyo sanki pusuda beklyom onun da ailesnn huzuru bozulsn die bazende diyorum Allah.
Valla insanlara böyle dedin mi hemen hayırsız evlat damgası yiyorsun. Bir kisi de gelip sana ne ettiler yavrum demiyor.Bende sorun annem değildi. Evdeki huzırsuzluktan çok bıkmıştım. Ben farklı şeylerde yaşadım. Şiddetin dibini gördüm. Hakaretin en büyüğünü yerdim. Sırf abi sıfatı taşıyor diye yapmadıgı kalmamıştı.
Ve aslaaa ama aslaaaaa o evi bir kere bile aramadım. Çünkü ah benim güzel evim olmadı orası.
9 yaşımdan 21 yaşıma kadar neler çektim. Abi olacak müsveddelere tek bedduam inşallah kızınız olur ve onda bulursunuzdu. Şimdi üçününde var. Bakalım ilerde neler olacak. Şuan onlarla konuşmuyorum zaten.
Evde mutsuzsan zaten hayat zor demektir.
Önceden o kadar korkardım ki onlardan. Şimdi umrumda degil. Nefret ediyorum hepsinden. Kimin ne dediği umrumda bile değil. Ben sırf dışarıda çocuklarla oyun oynadığım için 9 yaşında dayak yemeye başladım. Neymiş yengem evde iş yaparken ben niye dışarda oynuyormuşum. 9 yaşında ki çocuk ne anlar.Valla insanlara böyle dedin mi hemen hayırsız evlat damgası yiyorsun. Bir kisi de gelip sana ne ettiler yavrum demiyor.
Eminim ki öyledir herkesin var bu hayatta filmlere, kitaplara konu olacak bir hikayesi. Kimisi şükür sebebiyken kimisi kurulmayacak bir hayal oluyor.. ben bile anlatsam neler neler var.. beni annemle babam bitirdi hele ki annem.. Ama ayni evde oldugumuz icin mecburum. Sabır.. Allaha havale ettim. Onunla tartistikca benim aleyhime. Kural neyse onu oynuyorum evden gidene, gelin olana kadar..Önceden o kadar korkardım ki onlardan. Şimdi umrumda degil. Nefret ediyorum hepsinden. Kimin ne dediği umrumda bile değil. Ben sırf dışarıda çocuklarla oyun oynadığım için 9 yaşında dayak yemeye başladım. Neymiş yengem evde iş yaparken ben niye dışarda oynuyormuşum. 9 yaşında ki çocuk ne anlar.
Şimdi kızı liseyi bitirdi annesi bulaşık yıka diyince ağlıyoyaşadıklarımı yazsam film senaryosu dersiniz.
Evet canim ama bunlrin farknda olan tekkisi benim.aslnda biraz farkndlr bence ama yanlis yol seciyolar anlmzliktan geliyolar.kadin bunlri ypti ki kalkip orda bisilr soylyblrdim eminim o yaprdi.anneme dedimki sonra yalnnizken anne az kisi cagr kadin erkek burda olsun bayanlr diger odalrda oturr.bna kizdi .anne istemyo bak diyorum soyledg seylrde olumlu bisey yok.kaldiki benim kirilicgmida dusuneblrdi dedim.esim soyle diyo boyle diyo.esi hanil yardm ederim desin dimi madem aile gbyiz bacyiz kardesiz.bence bna istemdgnin mesajni verdi sebp su yada bu bende bu mesaji aldim.ama annem yok istyo o sundn soyle soylyo sen nankorsun vs.kavga.bide o laflri soyledi ben kirildik minnet etmk istemm abim geldi filan saka yapiyo ben senin ablanim benim begendm elbiseyi giyeceksin ben de orda dedimki hayir ya istedimi gyerim sanane oda guluyodu bende abimin bakslri degisti.ama kadin 35 yasnda annem 50 kusur anneme sananr der ismyle hitap eder banada der ciddi anlmda da dedi.ertesi gun annem le konustuk yine ben kirilinca hassas kavgaci oluyom ailemw gore kadin kirilrsa haklidr ama.kadna demis benden icin kirildi fln ama olumsz oldmu dusunyo suclym yani kadnda iste ona okdr istemesnde yardm ettim dondum bacim gbi vs.hopp yine kendne cekti ben artniyetli kavgaci oldum ki kadna tek kelime etmedim.ama kadinda bna etmedi bir aydr bu konuda.abim geliyo annem diyoki benden icin (derya olsun)deryaya kirilmis abimde bagryo benden icin o zaten aglagin teki herseye kiriliyo.beni odasna cagryo ve deryayla derdinz ne diyo.gecen aksm sanane dedi ona diyo.bende gercgi soylyrm o bna sakdn boyle dedi bendr boyle dedim duydun gbi.deryaylw iyi gecnicksin die sesini yukseltti ben zaten iyi gecnym dedim.ben dedi senide biliyorum onu da. dedim butun gun yanmzdamisin.ben zaten hep alttan alyrm kadini.ben onu bunu bilmem hakli bile olsan suscaksin.sinirlendim nasil yani dedim o bagryo bende sesimi yukselltim senin benden boylw bisey istemye hakkin yok dedim.o dada bagryo iyi gecnceksin diye.ben zaten nerde nasl davrndmi biliyorum dedim sorun sananeyse oda bna annemr soyluyo.sonra tabi zor benim icin odama gdyrm.o bagryo bende hihi dedim odama daldi masami vs.dagttu ne varsa ustume yurudu itti vrmya kalkti eleletustuk sikti ellerimi ve delirmisti gozume bakip sen hastysan bende hastym dedi kalbime bicak saplandi o lafyla.benim hasta oldm nerden cikti.?kusus bir aydrOh masallah.. canim cidden saka gibi kadin sizin aileye biseyler yapmis napmis aklim almiyor normal bir insan evladina nasil boyle yapabilir... canim ayni sehirde ama uzak yerde otur.. bu kadinla yakin oldukca sana rahat yok
Umarım gönlüne göre birini bulur ve mutlu olursun.Eminim ki öyledir herkesin var bu hayatta filmlere, kitaplara konu olacak bir hikayesi. Kimisi şükür sebebiyken kimisi kurulmayacak bir hayal oluyor.. ben bile anlatsam neler neler var.. beni annemle babam bitirdi hele ki annem.. Ama ayni evde oldugumuz icin mecburum. Sabır.. Allaha havale ettim. Onunla tartistikca benim aleyhime. Kural neyse onu oynuyorum evden gidene, gelin olana kadar..
Allah bunlrin hepsini unuttrck mutluluklr verr size insaallah,unutulmuyo ama hafifliyomu garip bisi iste cozemedim yasarsak belki cozeriz.annemde beni annannme gonderrdi teyzem orda bana legen le yerlri sildrrdi neymis teyzem yaoniz kalmsnmis.bikere bile bile lisedey ve benimde aile sorunlrim vardi kavga olck ti biliyodu teyzm dayim tarla husumetlri vardi zorlq beni gonderdi kavga ettlr torunu annannrme vurmyw kalkti dayim teyzeme canimizi zor kurtdik delirmisti dayim benim sorunlrim bana yetrkn bunlra sahit ettrdi bni nrymis teyzeme destekmis .mahkemelik olduk.simdi kendi kizi ohh hayatini yasiyo hicbi is ypmz.Allah diyorm yaÖnceden o kadar korkardım ki onlardan. Şimdi umrumda degil. Nefret ediyorum hepsinden. Kimin ne dediği umrumda bile değil. Ben sırf dışarıda çocuklarla oyun oynadığım için 9 yaşında dayak yemeye başladım. Neymiş yengem evde iş yaparken ben niye dışarda oynuyormuşum. 9 yaşında ki çocuk ne anlar.
Şimdi kızı liseyi bitirdi annesi bulaşık yıka diyince ağlıyoyaşadıklarımı yazsam film senaryosu dersiniz.
Canim senin icin burda dua eden biri var,iAllah yardmcin olsun.surda yuzumuzu gormuyoz dertlesyoz bide insani anlyan yarglmyn olunca degisik bi duygu.ama bna guc verdin Allah senddn razi olsunEminim ki öyledir herkesin var bu hayatta filmlere, kitaplara konu olacak bir hikayesi. Kimisi şükür sebebiyken kimisi kurulmayacak bir hayal oluyor.. ben bile anlatsam neler neler var.. beni annemle babam bitirdi hele ki annem.. Ama ayni evde oldugumuz icin mecburum. Sabır.. Allaha havale ettim. Onunla tartistikca benim aleyhime. Kural neyse onu oynuyorum evden gidene, gelin olana kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?