bir süre bakliyatlar dahil herşeyinizi buzdolabında muhafaza edin ve sık sık odaları havalandırın.
sık sık havalanan evlerde bu tür sorun olmaz ama nemli havası ve yeni binalrda durum farklı.
bu benim de başıma gelmişti. bakliyat dolabımı kelebekler basmıştı. ne varsa hepsini attım çok huylu bi insanımdır çünkü. her gördüğümü elektrik süpürgesiyle çektim. yine devam etti kaynağını bulamadım. ace kokusundan kaçıyorlar ama koku geçince tekrar basıyordu kelebekler. en son bildiğimiz sinek ilacı sıktım ve kapıları kapatıp 1-2 saat bekledim. çok şükür böyle kurtulduk.
canım rahat 1 hafta uğraştım bunlarla. mutfaktaysa kapını devamlı kapalı tut ki evin diğer yerlerine sarmasınlar. mobilyaya halılara kıyafetlere sararsa çok kötü olur. bide ilaçlama şirketlerine başvursan?canım bende sinek ilacı arkasından domestosla sildim ve durulamadım ama yok bitmiyo. süpürge ile çektim gördüğüm yerde detanla öldürüyorum ama böyle yapmakta çok üzüyor,tam olarak bitmiyor 2 gün yok 3. gün yine var.of of........
kızlar burada nemden her evde oluyormuş.ilacı denemedim ama mutfak dolaplarına bile naftalin koydum.bulduğumu öldürüyorum:-(
canım bizim ev amerikan mutfak,eşim başak burcu çok huylu biri ona olanları söylemedim. o ev de yokken deliği dolabı ilaçlıyorum.geçen tırtıl buldum.heleki tırrılı duysa annesine anneme herkese dümbür düdük eder.geçen hafta çaydanlığı yanımızıza getirip yere koydum.birazda çerez falan yedik tabaklar bitti ama ben dizi izliyoruz diye kaldırmadım.annem aradı şakayla karışık çok dağınık diye beni şikayet etti.bazen sinir oluyorum vallahiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?