Eki Görüntüle 1460382
Eki Görüntüle 1460383
Eki Görüntüle 1460384
Eki Görüntüle 1460385
Eki Görüntüle 1460386
Eki Görüntüle 1460387
kızlar bugün yeni cicilerimi yeni saksılarıyla buluşturdum.. üç tane daha menekşe aldım, çok ucuz olunca dayanamadım aldım

biri 2,5 liraydı... böylelikle toplamda 7 saksı menekşem oldu

ayy allahım bi çiçek açsalar..
tabi hepsinden birer çelik alıp, çelikle çoğaltma mücadeleme devam etmekteyim

akıllanmıyorum nedense, hep hüsranla sonuçlanıyor ama yine deniyorum... bir önceki çeliklerim poşetlerin içinde resimde görürseniz... bugün kopardığım çelikleri farklı bir stil ile çoğaltacağım inşallah.. yeni öğrendim bunu.. eğer bu da olmazsa artık son...
menekşe çeliklerini ıslak pamuğa koydum... çocukken fasülye falan ekerdik okulda hatırlarsanız.. aynı sistem bu da.. çok çabuk köklenirmiş böyle çelikler.. inşallah öyledir.. denedim bakalım olmazsa en azından içimde kalmasın...
diğeri de koçtaştan indirimle aldığım sardunya...
diğeri 11 ay çiçeği, (grapcım merak ediyordun, bu çiçek işte 11 ay)
bugün kalanşomdan bir çelik daha alıp ektim hemen... çünkü kalanşom pek hayretmeyecek, bari çelikler boşa gitmesin diye ektim...
kutularada da bugün A101'den aldığım fesleğen tohumlarını ektim, sarı bardakta limon çekirdeği ekili..
son resimdeki barış çiçeği.. arkadaşımdan getirmiştim, kökü de vardı... taa kış başında ekmiştim.. hala aynı duruyor bir santim büyümedi, onu size sormak için ekledim... ne yapmam lazım, güneşe mi koyayım?