kızlar eşimi bir bonzai merakı sardı sormayın

sürekli netten bonzai yapılışı videoları izliyordu, bende hep diyordum niye sürekli izliyor diye :)
bugün botaniğe gitmiş, bir tane minik ağaç almış.. onu saatlerce uğraşığ bonzaiye çevirdi

ilk getirdiğinde inanmamıştım, bundan bonzai olmaz, bildiğin çalı bu dedim... dalga geçtim hatta

sen gör dedi.. kaç saat uğraştı makaslarla, testereyle öyle güzel yaptı ki inanamadım

son halini görünce şok oldum gerçekten çok güzel olmuş.. aynısını koçtaşta 65 liraya satıyorlardı, eşim 5 liraya ağacı alıp kendi yaptı

şimdilik evdeki bir saksıya dikti, ama bonzai saksısı biraz farklı oluyor tabak gibi oluyor... burda bulamadık küçük bir ilçedeyiz, merkeze gidince hafta sonu ordan alacakmış... hatta ağacın dibine farklı objeler koyacakmış.. bu haliyle bile çok güzel oldu, bu bahsettiklerini yapınca kimbilir nasıl güzel olur,...
resmini eklicem sizede fikir olsun.. beş liralık minik ağaç, bonzaiye dönüştü

çok kolaymış...
grapcım sanırım senin eşinde ilgileniyordu değilmi bonzai ile.. ona göster kendi yapsın

eşim bunu ilk deneme olarak yaptı ama daha çok yapacakmış, hediye edecekmiş arkadaşlarına falan...