- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Biliyom .laci yahu varua menekşe konusunda yolun sonusun maşallah. hadi bakalım inşallah tutarlar.
bu arada floresın paylaştığı kedi tırnağı değil cicim, buz çiçeği diye geçiyor ismi. kedi tırnağının yaprakları ince ince. bizimki kalın.
benim için farketmezhakkaten kız, açalım benimde hep aklımda varya, ilk sayfaya güncellemeler yaprız resimler koyarız bisürü
burda hiçbişey yapamıyoruz. kim açar topiği? isterseniz ben açim isterseniz siz açın birimiz açsın yeterki
ne dersiniz kızlar????
lacicim kusura bakma senin gibi bir çiçek duayenine yorumda bulunduğum için. tabiki sen bilmez olurmusun hiç :) maşallah sende yok yok.
Rabiacım yaaa maşallah ayyy ne güzel bende gitmeden bi adam gibi görünse şu filizler
Seneye artık çiçek renkleri önemli benim için.Tutturmak problem degıldeinşallah tutar da biz de deneriz
Seneye artık çiçek renkleri önemli benim için.Tutturmak problem degıldeHehe grapa gönderme yaptım.
KörolmayasıcaMutaassıp çiçekçiler
Çiçek aşkına
Çiçek besleyenler
Besle çiçeği tutmasın
Körolmayasıca çiçek tutmadı
yavv ben seni yerimmmm yaaaaa, sen ne desen sana yakışır lacimmm benimmm, sen benim gözümde çok yükseklerdesini menekşeler kraliçesi.Seneye artık çiçek renkleri önemli benim için.Tutturmak problem degıldeHehe grapa gönderme yaptım.
oyyy yerim ben seni, tamam ben açarım ismi netleştirelim hemen açimisim fark etmez yeter ki çiçek olsun :)
Grap'cığım bence sen aç. Nedense ben bu topiğe geldim geleli seni konu sahibi sanıyorum. Öyle olmadığını bildiğim halde
yavv muhteşemsin, bu isimleri duyanlar topiğe girmeye korkar :))))Mutaassıp çiçekçiler
Çiçek aşkına
Çiçek besleyenler
Besle çiçeği tutmasın
Körolmayasıca çiçek tutmadı
bdv neydi kız ayy cahilmiyim neyimKonuyu bdv ye açalım.Eşim beni ve çiçeklerimi anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?