Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

nilaycım ayy çok sevindim hadi bakalım biran evvel getirir inşallah annen o çiçeği. bende bulursam biyerden mutlaka kırarım dalından :)))

gazelllllll ayyyy ne akıllısın sen yaa kadehe ekmek hiç aklıma gelmezdi ama varya süpppperrr ötesi olacak çok şirin olacakk

Benim de alalı 3 ay oldu, bir tanesinin tüm çiçekleri kurumuş vaziyette, diğeri de gitti gidecek durumda yani, sabah güneşi direk camın önüne vuruyor o zaman oradan almalıyım değil mi, birde alttan mı suluyorsunuz yoksa üstten mi?

Ne durumdalar resim görebilirsem yardım edebilirim belki .Ve yerini de görebilirsem iyi olur.
Merhaba şuan iş yerindeyim yarın anca atabilirim de şöyle söyleyim, 3 ay önce aldığım 2 menekşemden bir tanesinin çiçekleri kurumuş durumda, diğeri de yavaş yavaş kuruyor, diğer bir tanesi 1 senelik, onun zaten çiçekleri hiç kalmadı, yaprakları sarardı soldu, ama yeniden çıkıyor.. Sabah güneşi alan penceremin önünde, sizler direk güneş vurmasın demişsiniz, belki de o yüzden böyle oldu.. Çünkü ben topraklarını kontrol ederek suluyorum, bu da hafta da 1 kereye denk geliyor aşağı yukarı bu şekilde yani...

Kış güneşi büyümüş menekşede problem olmaz.Yazın önüne çift kat beyaz kağıt ile pencere önünde durabilir.Ölü yaprakları temizleyin.Kurumaya devam edenin bi toprağını değiştirebilirsiniz .Kök ile yapraklar arasında açıklık kalmış olabilir.

Biraz kuruyanınkisini değiştirdik zaten, tamamen kuruyanı tamamen kaybettik diye hiçbirşey yapmadık, yani yine de camın kenarında durmasında sakınca yok mu?

Biraz kuruyanınkisini değiştirdik zaten, tamamen kuruyanı tamamen kaybettik diye hiçbirşey yapmadık, yani yine de camın kenarında durmasında sakınca yok mu?
Benimkiler hep cam kenarında çok çok güneş varsa 1 A4 yeter kış çünkü. çiçek açmaz güneşsiz.

evet canım öyleymiş
bu arada aldım ficusumu ayyy çok tatlı limon ağacı gibi güneşte duruyor severmi acep
Güle güle büyüt canım
Ağaç cinsi olduğuna göre seviyordur belki ama net bilgim yok

Günaydın kızlar sabah alelacele resimlerini çektim çiçeklerimin
Birkaç fatura kesmem lazım geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…