- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Arkadaşın eczanesinin dışında duvar kenarında vardı .Coşmuşta coşmuş.teşekkür ederim araştırdım evet çok seviyormuş
ben üstten suluyorum duyduğuma göre yaprağına su gelmemesi lazımmış ama üstten sulayınca bu biraz imkansızlaşıyor. tam uzman değilim menekşeler hakkında.Benim de alalı 3 ay oldu, bir tanesinin tüm çiçekleri kurumuş vaziyette, diğeri de gitti gidecek durumda yani, sabah güneşi direk camın önüne vuruyor o zaman oradan almalıyım değil mi, birde alttan mı suluyorsunuz yoksa üstten mi?
ooooyy çok asortik bir ismi varmış yahuu :))euphorbia milii ismi bu kızlar ama türkçe ismi ne bilmiyorum
ayyyy hemen resim lütfen lütfen .... güneşi seviyor bence benimkiler güneşteevet canım öyleymiş
bu arada aldım ficusumu ayyy çok tatlı limon ağacı gibi güneşte duruyor severmi acep
günaydın tatlım merakla bekliyorum resimlerini.Güle güle büyüt canım
Ağaç cinsi olduğuna göre seviyordur belki ama net bilgim yok
Günaydın kızlar sabah alelacele resimlerini çektim çiçeklerimin
Birkaç fatura kesmem lazım geliyorum hemen
ooo süpersin yaa iyice bu işi kapıyoruz sanırım hadi bismillah inşallah tutar.kızlar menekşemi çelikleme yaptım olmuşmu şimdi bunu nerde saklıycam böylemi duracak
ne kadar poşette duracak buzdolabı poşeti geçiriyim değilmi yaprağa değmesinÜzerine poşet geçirip ışık alacak biyere
oooo ikinci resimdekine bayıldımmmmmm ona özel ilgi göster lütfen en sevdiklerimden biri o maşallahSevgili eşimin 14 şubat hediyesi kalanşo :) sukulent olduğunu bile bilmeden almış sırf çiçek seviyorum diye. Görünce çılgına döndüm tabii
Bu miniğim büyüyor ama ona layık bir saksısı yok halen :/ ismi Opuntia Subulata diye geçiyor. Pazardan almıştım :)
Başta nazlanıp sonradan büyüyen diğer miniğim :) ismini bilmiyorum ne yazık ki. Bunu büyük deniz kabuğuna dikeceğim. ]
Laleyi çok severimmm.aldığım ficos ve lale soğanlarım
Saksı rengi çok yakışmış :) kendin mi boyadın?buda kaktüsüm
Teşekkür ederim seninkilere de ben bayıldım fiscus özellikle çok çok iyiymiş fiyatı da. Allah a101'den razı olsun harca harca bitmezflores çok güzel maşallah
Teşekkür ederim canım.oooo ikinci resimdekine bayıldımmmmmm ona özel ilgi göster lütfen en sevdiklerimden biri o maşallah
deniz kabuğuna dikecek olduğunda çok şirinmiş süper olacak sabırsızlıkla bekliyorum resimleri. ve onun altındaki toprak değilmi değişik birşey o nedir?
klanşo sukulent miymiş???? Allah ALlah şimdi şaşırttın beni kız aaaa
sarı ne canım kaktüs çiçeğimi o yapma çiçekLaleyi çok severimmm.Güzel güzel büyüyüp serpilsinler inşallah.
Saksı rengi çok yakışmış :) kendin mi boyadın?
hakkaten yaprakları benziyor yahu deoğru dedin, kalanşoya sevgim arttı şmdi :))Teşekkür ederim seninkilere de ben bayıldım fiscus özellikle çok çok iyiymiş fiyatı da. Allah a101'den razı olsun harca harca bitmez
Teşekkür ederim canım.
O toprak arsadan aldığım toprak işte
Sukulentler aslında geçirgen, süzek toprak hatta kum seviyor ama o an imkanım yoktu taşlarla gevşetmeye çalıştım toprağı.
Birkaç parça da nar kabuğu karıştırmıştım toprağı beğenmezlerse besin olsun vitamin takviyesi diye
Kalanşo sukulenttir hem de sukulentlerin prensesi bana göre baksana yapraklara
Yaprak çıkarana kadar dursun .Yaprak çıkınca alıştırarak üstünü açabilirsin.ne kadar poşette duracak buzdolabı poşeti geçiriyim değilmi yaprağa değmesin
tamam canım sağolYaprak çıkarana kadar dursun .Yaprak çıkınca alıştırarak üstünü açabilirsin.
Çok iyi olmuş tam da yetişme zamanı şimdi :)laleyide babam getirdi belediye buraya farklı çiçek dikicekmiş yolun kenarına atıp gitmişler babamda toplamış ya soğuk aldı attılar yada unuttular bilmem yolda ölüceğine babam almış bende diktim bakalım daha dün diktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?