evet bencedemum çiçeğinin yaprakları dayanıklıdır ama çiçeği nazlıdır.. kolay kolay açmaz biraz uzaması lazım canım...
tutar caanım inşallah bende heveslendim yarın bi tane ekiyim bakalım yapabilecekmiyim
canım benim canım arkadaşım senin yaprağı güzel çiçeğini görmesem inan ekmezdim... sen okadar özenlisin ki beni cezbettin resmen.. :) bende arkadaşa söyledim bulup getirmiş taa köyünden... :)
ben şimdi onu güneşli cama mı koyayım, yanmaz demi?
Evet canım en yaygın bulunan sukulenttir kendileri :)offff hemde bayılırım, yalnız bazı yerlerde dam koruğu diyorlar o da sukulet mi oluyor kafam karıştı. ben o dam koruğu denilen şeye bayılıyorum bisürü çeşidi var. hepsinden olsa keşke bende. ama zamanla 1er 1er alıp kolleksiyon yapıcam :)
Maşallah çok tatlılar :)kızlar kızlar kızlar gittim geldim... beş dakka önce ektiğim yeni çeliklerim işteeeee
sizlerin desteği ve tavsiyesi ile koştum gittim ektim geldim,
işte yeni cicilerim....
Eki Görüntüle 1440747
bir buçuk aymı neeee ay ben sabırsızım neyse ekiyim 1 ay anneme sulatıyımek bakalım canım, tutar niye tutmasın.. benmkiler yanmasa tutardı kesin.. çünkü bir buçuk aydır canlıydılar.. ben mahfettim..
ek ek mutlaka ek... bekliyoruz resmini...
sende koyulmayanı koyup koyulacağı koymuyorsun
bir buçuk aymı neeee ay ben sabırsızım neyse ekiyim 1 ay anneme sulatıyım
tamam canımbir ayda anca filizlenir canım, sabredeceksin artık...
çok su dökmesin ama bir tatlı kaşığı su üç- dört günde bir toprağı kurudukça.. fazla sulamayın çürür...
Bende istiyorum.gazellll ayyy bayıldım yaaaaa ne güzeller, yaprak güzelini direk güneşe koy 2 hafta sonra bak nasıl dimdik kıpkırmızı sana bakacak şaşıracaksın.
yaaaa arapsaçıııı ne olur bende bulayım ne olurrr
sağol cnm fazla güneş görmeyen camımda duruyolar :)hepside çok güzel maşallah menekşeler coşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?