inşallah canımÇok iyi olmuş tam da yetişme zamanı şimdi :)
Soğanlı bitkiler kolay kolay ölmüyor zaten umarım çok zarar görmemişlerdir. Kolayca yetişir.
nilaycım ayy çok sevindim hadi bakalım biran evvel getirir inşallah annen o çiçeği. bende bulursam biyerden mutlaka kırarım dalından :)))
gazelllllll ayyyy ne akıllısın sen yaa kadehe ekmek hiç aklıma gelmezdi ama varya süpppperrr ötesi olacak çok şirin olacakk
ben a101 e gidiyorum kızlar inşallah bizim cadılardan bana kalmıştır millet kapışıyo
evet canım öyleymiş
bu arada aldım ficusumu ayyy çok tatlı limon ağacı gibi güneşte duruyor severmi acep
Sevgili eşimin 14 şubat hediyesi kalanşo :) sukulent olduğunu bile bilmeden almış sırf çiçek seviyorum diye. Görünce çılgına döndüm tabiiEki Görüntüle 1441569
Bu miniğim büyüyor ama ona layık bir saksısı yok halen :/ ismi Opuntia Subulata diye geçiyor. Pazardan almıştım :) Eki Görüntüle 1441595
Başta nazlanıp sonradan büyüyen diğer miniğim :) ismini bilmiyorum ne yazık ki. Bunu büyük deniz kabuğuna dikeceğim. Eki Görüntüle 1441597
kıslar kalanşom nedense yapraklarıyumuşadı suda verdim neden öyle oldu
tamam gazelcim sağol
bilmemki ben sabah 9 30 da gittim 2 tane kalmıştı ficus tan
inşallah vardır
evet doğru bende hep sabahları sularımSuyla güneşi bir arada almasın. Ben sulamayı hep akşamları yaparım.
bende hep akşamları suluyorum malum iş dönüşü, kızım uyuması vs derken gece yarısını buluyor. demekki iyi yapıyormuşum :)
Arkadaşlarrrrr yardımmm, işyerine getirdiğim açelyam soluyorbenim evim sıcaktı, işyeri tabi okadar sıcak değil, gece hele iyice soğuyor, acaba ondanmı? yoksa burda kimyasal kokular var omu rahatsız etti? yada evdeki açelyadan ayırdım ben bunu kökü ile, ordan ayrıldı diyemi soldu küstü? bilemiyorum...
Önerisi olan varmı????
dünkü hali ile bugünküne bakın.... ne yapıcam ben şimdi
Eki Görüntüle 1441964
hayırlı olsun çoğaltıcan zaman banada göster bende çoğaltıyım olurmu
seninki yeşil yapraklıymış benimki neden beyaz kırçıllı
benimkide çok dallı bira açıp gevşettim yoksa sıkımı duracaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?